sunnuntai 19. maaliskuuta 2023

12 vuotta!

Tämän blogin perustamisesta tuli tänään täyteen kaksitoista vuotta! Blogin synttäreiden kunniaksi luvassa on tuttuun tapaan hieman tilastoja sekä tältä kuluneelta vuodelta että ihan koko ajanjaksolta.

Viimeisimmän vuoden aikana blogiin on tullut...

  • ...47 blogimerkintää (yht. 863). 
  • ...6 kommenttia (yht. 1429).
  • ...4495 sivukatsontaa (yht. 75 642). 

Kuten viime vuonnakin kaikessa on tultu jälleen alaspäin - erityisesti kommenteissa, kattelin miten aikoinaan näissä synttäritilastoissa kommentteja oli yli sata, joten siihen nähden tuo kuusi on aika... kehno tulos. xD Samaten vuodessa kertyneiden lukukertojen määrä on koko blogihistorian alhaisin, kahdestoista vuosi ei selvästi ollut kovin hohdokas, alkoipas nyt juhlallisesti tämä synttärispessupostaus. Hei mutta sentään postausaktiivisuus ei ole ihan saamattomimmasta päästä!

Top 12 suosituimmat julkaistut blogitekstit viimeisen vuoden ajalta:

  1. VUOSI 2022 (25 lukukertaa)
  2. Uusi ikuisuusprojekti (21 lukukertaa)
  3. KS: Älypuhelin mahdollistaa nostalgiaa (20 lukukertaa)
  4. Biisiriitti (19 lukukertaa)
  5. 11 vuotta! (18 lukukertaa)
  6. ESC 2000-2019: Islanti (18 lukukertaa)
  7. ESC 2000-2019: Belgia (18 lukukertaa)
  8. ESC 2000-2019: Iso-Britannia (18 lukukertaa)
  9. ESC 2000-2019: Israel (18 lukukertaa)
  10. ESC 2000-2019: Albania (16 lukukertaa)
  11. ESC 2000-2019: Slovenia (16 lukukertaa)
  12. KS: Aaron, Oh Aaron (16 lukukertaa)

Viihdyttää tuo pitkä ESC-putki, näkee että samat lukijat on kahlanneet samoja postauksia läpi. .-D Viime vuonna totesin, miten ne postaukset pärjäävät missä esiinnyn videoilla, ja se pätee nytkin top kakkosessa hui.. Myös pari tämän vuoden puolella julkaistua uudempaa postausta on menestynyt hyvin. On muuten aika tavallista, että edellisvuoden synttäripostaus löytyy tältä listalta.

Top 12 suosituimmat blogitekstit viimeisen vuoden ajalta:

(Ero ylempään listaan on siis että tässä on mukana aiempienkin vuosien postaukset, kun äsken listasin vain uusien postauksien näyttökertoja.)


Yhä ihmettelen tuota Simsala gif -postauksen suosiota, niin random. Julkaisin vuosi sitten gif-postauksen myös Tinttiin liittyen, mutta se ei ole ansainnut kuin kymmenen katselua, ei siis tullut samanlaista hittiä. xD Muuten nämä kaksi listaa ovatkin sisällöltään aika samanlaiset, joku tosin on innoissaan lukenut tuota yhtä vanhaa FS-ficin osaa (vai olinkohan se vaan minä ite lol).

TOP 12 suosituimmat blogitekstit koko ajalta:

  1. Veijareiden osat (774 lukukertaa)
  2. FlirttiStoori-fanficin osat (522 lukukertaa)
  3. Kauan tässä... (426 lukukertaa)
  4. Oon jumittanut... (415 lukukertaa)
  5. Koulu alkaa... (330 lukukertaa)
  6. En tosiaankaan... (300 lukukertaa)
  7. Ylioppilaslakki saatiin... (332 lukukertaa)
  8. Ämppäni KAIKKI... (322 lukukertaa)
  9. Simsala gif! (247 lukukertaa)
  10. "Säälittävää, noloa... (235 lukukertaa)
  11. Vastasin huijauspuheluun (195 lukukertaa)
  12. Koulussa taas... (167 lukukertaa)

Okei, nyt olen ihmeissäni, sillä linkkejä kerätessä huomasin että tilastot näyttävät ihan erilaisia lukukertalukemia mitä tekstiosiossa näkyy, nää luvut voi heitellä jopa useella satasella. .-o Oon vuosia kattonut lukemia alakanttiin, tai mistä sitä lopulta tietää kumpi on oikein. Laitoin nyt isommat luvut näytille. x) Tuntuu että meni nyt koko maailmankatsomukseni uusiksi kun selvisi, että FS-fic on tyyliin blogini suosituin lukukohde ja ekoilla osilla on 300-400 lukukertaa. Wää, olin jo oikeastaan päättänyt lopettaa sen kirjoittamisen vaikka mulla on kyllä juoni valmiiksi suunniteltuna pitkälle, kattoo nyt jos siitä vielä innostuisi...

12 postausta, joiden työstäminen oli erityiskivaa!

Nyt ei vertailla numeroita ja lukukertoja, vaan listaan omat lempparipostaukseni viimeisimmän vuoden ajalta:

  1. ESC 2015-2022: Paras viisumaa "Maa on niin tavanomainen että hukkuu taustalle kun biisit eivät innosta eivätkä edes ärsytä."

  2. Toukokuun Viisuraportti "Toisaalta ihan kiinnostava uusi elementti, että esityksessä mitataan taitoa kätkeä keskellä lavaa oleva moska niin että se näyttäisi luonnolliselta. xD"

  3. KS: Kaltereiden takana "Haluun vielä jakaa tämän havaitsemani kenkävinkin: Jos kengät tuntuvat ikävältä jaloissa, pue päiväksi jalkaan vielä ikävämmältä tuntuvat kengät, jonka jälkeen se aiempi vaihtoehto tuntuu kummasti mukavammalta. XD"

  4. Enten Går Det Bra, Ellers Går Det Over "Himmelen Og Helvete on hyvin sensuroimatonta tekstiä, aivan kuin se olisi suoraan Andreaksen yksityisestä päiväkirjasta."

  5. Top 11 Totally Spies -pahikset "En näemmä osaa laskea kymmeneen kun lopuksi numeroita paikoilleen lisäillessa huomasin luoneenikin tekstit ja kuvat yhteentoista pahikseen liittyen."

  6. ESC 2000-2019: Slovenia "Oonkin tästä vetänyt sanonnan "tehdä omarit" kun hyvä kappale missaa finaalin huonon esityksen takia."

  7. Uusi ikuisuusprojekti "Voi nolo."

  8. KS: Perhosbongailua "Dylanin ainakin olisi hyvä nähdä tämä, sillä kaudella käsiteltiin kaikki hänen "housuongelmansa" valuvista pöksyistä miesten hameisiin. .--D"

  9. Kaikki Wii-pelini "Kätevä (vaikkakin hieman häiriintynyt) tapa tutustua laulupelikokoelmaan on katsella meidän kuvaamia Bratz-laulukisavideoita. .----D"

  10. ESC 2000-2019: Islanti "Teletapit ovat vauhdissa. .-D"

  11. KS: Älypuhelin mahdollistaa nostalgiaa "Koulun aloittamisen lisäksi toinen suuri mullistus elämässäni oli ensimmäisen älypuhelimen hankinta."

  12. Summer Bucket List 2022 "Teen aika samoja juttuja vuodenajasta riippumatta ja tuntui aluksi tosi tyhjältä miettiä mitä tekisin kesällä."

Suosituimmat videot tältä vuodelta:

  1. Juhannussiivous (15 näyttökertaa)
  2. My Day (Marraskuu 2022) (15 näyttökertaa)
  3. Eläinvideo (7 näyttökertaa)
  4. Vuosi 2022 kuvina (6 näyttökertaa)
  5. JD-extreme-tanssit (3 näyttökertaa)
Omat suosikkivideoni tältä vuodelta:

  1. Paras viisumaa (2015-2022) (0 näyttökertaa)
  2. Story of TIX: Out Of The Dark (0 näyttökertaa)
  3. Encore Laulumestaruuskilpailu (1 näyttökertaa)
  4. ESC 2022: Yhteislista (3 näyttökertaa)
  5. Spotifyn vuosi paketissa 2022 (1 näyttökertaa)
Otetaanpa tänne synttäritilastoihin uusi kategoria, nimittäin videot! Koen jotenkin oudoksi miten montaa on kiinnostanut seurata siivouspuuhiani, ja toisena kärjessä on sitten jo aiemmin mainittu My Day -video. Listaa jatkavat sitten perinteiset vuosittain julkaistavat eläinvideo ja vuosi kuvina. Alempana sitten omat suosikkini tämän vuoden aikana tekemistäni videoista, ja kuten näkyy aika erilaiset listat. Huomioin omissa suosikeissani lopputuloksen lisäksi myös paljon itse videon tekoprosessia, sillä jotkin videot vain jättävät traumoja esim. tekovaiheen työläyden vuoksi. Hauska kun kaksi videota joista olen eniten ylpeä eivät ole kiinnostaneet ketään. xD 

Olin tosi innoissani viisumaavideota tehdessä pelkästään siinä vaiheessa kun keräsin eri maiden pisteitä exel-taulukkoon ja jännitin millaiseen järjestykseen maat tulisivat ja jopa yllätyin voittajasta. TIX videon editointiprosessi kävi helposti kun mulla oli ollut tyyliin vuoden ajan ennakkoon tiedossa rakenne videolle ja koko ajan tiesi selkeästi mitä on tekemässä. Olin tästä videosta työstövaiheessa niin innoissani että oli päivän kohokohta kun sitä pääsi jatkamaan, muistelen että joku päivä oli Euroviisujen semifinaalit ja silti parasta päivässä oli editointi. x) Yksi työläimmistä Bratz-videoista on Encorekisa, jonka tekemiseen kyllä upposi tunteja. Fiku löysi koneelta hauskoja efektejä lisäävän editointityökalun, ja esitykset saivat piristystä erilaisista hileistä ja lieskoista! Myös Canvaa tuli hyödynnettyä jonkin verran, ja näiden seikkojen ansiosta editoinnin pääsi viemään suorastaan uudelle tasolle aiempaan verratessa. Vuoteen mahtui useampikin euroviisuaiheinen video, joista suosikikseni valikoitui yhdessä koottu top-lista. Toki oman toplistan laatiminenkin on yksi mieleenjäävä projekti ja siihen on aina kiva tiivistää ajatukset vuoden viisuista, mutta kiireessä tehtynä se on hieman stressaava kokemus. Vikana vielä simppeli Spotify-lista!

Hakusanat, joilla blogiin on päädytty:

  • site%3ablogspot.com+winx+club+shampoo -> 5
  • gwendolyn wiki -> 1
  • https://kasaliini.blogspot.com/2012/09/olipas-kiva.html?m=1 -> 1
  • whisper and cream -> 1
  • виспер из соника -> 1
  • волчица виспер - немного о персонаже. -> 1
  • тенгл и виспер -> 1
Hei jes, kerrankin blogger on tallettanut useampia hakusanoja!! Ei hajuakaan mikä on gwendolyn enkä taatusti ole ikinä maininnut mitään Winx-club shampoosta täällä. xD Sonic-jutut näkyy olleen monien hakujen takana, translatesta kattelin että tuo listan alapää on Sonic-sarjiksien Whisper-hahmoon liittyviä hakuja:

12 suosituinta hakusanaa koko ajalta:

  1. kasan blogi -> 479
  2. kasaliini.blogspot.com -> 101
  3. tintti -> 77
  4. rantavahdit -> 69
  5. kasan seikkailut -> 63
  6. fall out boy -> 44
  7. oskarin orkesteri -> 29
  8. jukka poika -> 21
  9. muumi kuvia -> 21
  10. aavelaiva 20 -> 19
  11. muumipeikko -> 17
  12. bondi rescue -> 14

Nämä koko ajan suositut hakusanat liittyvät pelkästään blogin alkuaikoihin, et tässä nyt vuosi vuodelta tulee ilmi blogin ikivanhoja (noloja) postausaiheita kun joka vuosi tulee yksi hakusana lisää esille.. .-D Huvittaa erityisesti tuo Jukka poika, ja blogini on ilmeisesti suosittu kohde Muumeihin ja Bondin rantavahteihin liittyvissä hauissa. .-D

Lukijat

Täytynee tällä kertaa kiitellä enemmän piilolukijoita, no ei vaan yksikin kommentti ilahduttaa blogin pitäjää, kiitos taas Riina ja Fiku kun jaksatte aina vuodesta toiseen pysyä menossa mukana, ja toki olen saanut postauksista palautetta myös muuta kautta. .--)

Paljon onnea BLOGI! 🎉🎇

Ei kommentteja: