torstai 23. maaliskuuta 2023

KS: Jälkeenjäänyt viisufani

Euroviisupiristys 💛

Oon hieman jälkeenjäänyt viisujuttujen saralla enkä ole edes "ehtinyt" kuunnella kaikkia tämän vuoden kilpakappaleita kokonaan, mutta viisujutut on silti läsnä lähes päivittäin. Muiden tekemien top-listojen katselu tarjoaa juuri sopivan mittaisen tauon koulutehtävien väliin ja katselen pikkuhiljaa eteenpäin eri maiden karsintakilpailija, onneksi nykyään kaiken löytää jälkikäteen YouTubesta! 

Psst! Kuukauden biisilistaa selailemalla saattaa myös saada vihiä tämän hetken kuunnelluimmista/suosikeistani tämän vuoden viisubiiseihin liittyen. ,-)


Selviytyjien vanhojen kausien uudelleenkatselukierros 🌴

Selaillessani vanhoja postauksia synttäripostausta tehdessä ihmettelin, miten olin ehtinyt vuosi sitten katsoa 2-3 Selviytyjien kautta kuukaudessa, nyt ehtii juuri ja juuri saada yhden top-listan / KS-postaus. xD

Survivor ~ One World: Kilpailijat jaettiin alussa miesten ja naisten joukkueisiin, ja kauden nimi viittaa siihen, että kumpikin heimo asusti poikkeuksellisesti samalla saarella. Alussa miehet dominoivat kisoja ja nauttivat paremmasta leirielämästä, mutta naiset ottivat pelin haltuunsa loppupuolella ja finaaliviisikko koostuikin pelkistä naisista. Suosikkini kauden kipailijoista:


1. Chelsea

Chelsea on hurmaava eikä voi muuta kuin ihmetellä miten hän sai pidettyä tukkansa ojennuksessa oleskeltuaan kuukauden viidakossa! Hän oli yksi Kimin läheisimpiä liittolaisia ja kulki aika automaattisesti tämän mukana pitkin peliä, joskin huijaaminen ja valehtelu oli hänelle haastavampaa. Pidin Chelsean oikeudenmukaisuuden tajusta, joskaan hän ei aina lopulta toiminut arvojensa mukaisesti.


2. Kat

Kat toimi usein ennen kuin ajatteli ja oli muutenkin hullutteleva persoona, mikä laskettiin hänen nuoren ikänsä piikkiin ja hän sai useampaankin kertaan huomautuksia elämänkokemuksen puutteesta. Hän piti kuitenkin viimeisessä heimoneuvostossa hienon puheen hetkessä elämisen tärkeydestä ja paljasti joutuvansa pian sydänleikkaukseen, joten hän kannusti koko tuomaristoa päästämään irti pelin edetessä nousseesta katkeruudesta.


3. Kim

Kim todellakin ansaitsi voiton, sillä hän oli lähes koko pelin ajan ohjaksissa pyöritellessään yhtä aikaa useampaa eri liittoumaa. Hänen oli venyttävä moneen suuntaan, ja suhteita paikkaileva "damage control" oli jatkuvasti läsnä. Kim ajoi vahvasti naisten liiton asemaa ja olikin paljolti hänen ansiotaan, että finaaliviisikko koostui pelkistä naisista. Kim oli myös varteenotettava kisavastus ja napsi loppua kohden valtaosan kisavoitoista.


4. Monica

Monica ei tahtonut saada kunnolla jalansijaa pelissä, sillä hän ei kuulunut nuorten muodostamaan valtaliittoumaan. Kisamenestys piti häntä kuitenkin mukana pelissä, ja muutenkin Monicalla tuntui olevan aina homma hallussa. Hän oli heimonsa vahvimpia, mutta yhdistymisen kynnyksellä se koettiin uhkaksi ja Monicasta hankkiuduttiin eroon. Sääli että hän putosi niin varhain, vaikutti nimittäin että Monicalla olisi ollut enemmän annettavaa.

5. Colton

Colton ei tuntenut oloaan mukavaksi maskuliinisessa heimossa ja kaveerasikin paljon mieluummin tyttöjen kanssa. Hän vaikutti aluksi selkeältä maalitaululta, mutta tytöt lahjoittivat hänen haltuunsa talismaanin, ja kun Colton yhdisti voimansa heimonsa "kummajaisten" kanssa he hallitsivat miesten heimoa. Hetkessä Colton oli muuttunut ressukasta ylimieliseksi kiusantekijäksi, joka teki kaikkensa saadakseen tahtonsa läpi (mm. suostutteli heimoaan luopumaan koskemattomuudesta) laukoi sensuroimatta ikäviä kommentteja niille joista ei pitänyt. Karma taisi kuitenkin puuttua peliin, sillä Colton jouduttiin evakuoimaan sairastapauksen vuoksi.

Musiikki 🎤

Jos soittolista ei näy, klikkaa tästä!

Kuukauden biisilista jäi aika lyhyeksi jälleen, aika iso osa biiseistä kertyi eräältä viikon suosituslistalta, kun ehti junamatkalla hieman pidempään kuunnella musiikkia: juna pysähtyi kesken matkan poimimaan matkustajia hajonneesta junasta ja siitä seurasi varmaan ainakin puolen tunnin viivästys. Mut onneksi siihen hetkeen osui niin hyvä suosituslista että musiikkia kuunteli ihan mielellään!

Musiikinkuunteluolosuhteet eivät ole juuri parantuneet edellisestä kerrasta. Mainitsin kuulokkeiden hajoamisesta, ja edellisen lähiviikon viimeisen koulupäivän jälkeen oli viimein aikaa poiketa kuulokeostoksilla, ja ihan omaa typeryyttä menin ostamaan Tigeristä halvimmat mahdolliset kuulokkeet ja no, eihän ne tietenkään toimineet ja ääni rätisi vaikka kuulokkeet oli vasta saatu ulos pakkauksesta. Ei edes ollut järkevää mennä valittamaan asiasta, koska edestakaiset junaliput olisi maksaneet enemmän mitä ne kuulokkeet, joten siinä olisi vaan jäänyt tappiolle jos olisi jälkikäteen mennyt vaatimaan uusia tilalle ja ei varmaan enää seuraavien lähipäivien koittaessa viiti mennä. xp No, selvisi niillä ihan hyvin tuosta yhdestä junamatkasta. Viiletän sit tuolla ulkona puhelin taskussa äänet täysillä, eli naapuritkin saavat nauttia mielimusiikistani. x)

Pelasin eilen kiireellä Eldaryan jakson, jotta voisin kertoa siitä tässä postauksessa ja saada sisältöä nykyään lyhkäisiksi jääviin suosikkipostauksiin, ja nyt aikaa on niin vähän etten ehdi kirjoittaa siitä mitään. XD Saatan tulla jälkikäteen lisäämään mietteeni tänne loppuun tai sitten annan asian vaan olla.

Ei kommentteja: