tiistai 3. toukokuuta 2011

NETTITIKKU PALAA...

... TÄNÄÄN!!!! <3 Isi sai eilen viestin, et sen voi noutaa Expertiltä, ja tänää mennää hakee se. .---> Jesjes, ihanaa saada netti takaisin, mulla oli kauhea ikävä sitä. <3 No jee, puhun jostain netistä samalla tavalla kuin jostain ihmisestä, mulla on asioiden tärkeysjärjestys... .---D En oikeen muuta ehtisi rupatella, pitäisi kaikkia läksyjä tehdä, mutta pakko nyt hetken rupatella tänne. .---)

Äsken oli enkun tunti, meil oli sanakoe, ja se meni tosi hyvin, saattaa tulla vaikka kymppi! Joo, ei pitäisi intoilla liian aikaisin, mut mielestäni sain kaikki kohdat oikein, ellei sit tullu jotain kirjotusvirhettä tai jotai. .-p Sit meillä on joka enkun kurssilla semmonen kirjotelman kirjotus, ja tehtiin se tänään. Aiheena oli työhakemuksen ja CV:n tekeminen. Mä en oikeen päässyt tunnilla vauhtiin, sain n. puolet tehtyä CV:tä, mut sit jäi toinen puolisko ja työhakemus kotitehtäväksi. .--s Pitäisi huomiselle saada ne tehtyä, en jaksa.... Sit mul oli mukana mun viime vuoden noi jutut, kun silloin tehtiin kans noi samat, ni niistä katoin mallia. .--D Ei se ope voi muistaa, mitä mä viime vuonna kirjotin. .-D Koitin kyl keksii vähän erilaisia juttuja, mut kattoo nyt, meneekö kotona kopioinniksi, jos ei jaksa keskittyä. .-p Sit kun siihen CV:hen piti laittaa kielitaidot, niin mä vaan laitoin sinne Espanjan ja Italianki, vaikken osaa ees puhua niitä. .-D On vaan jokunen niitten kielinen biisi ämpällä, niin mähän osaan sitä kieltä silloin joo. .---D No, ei sen ees tarvii olla todenmukainen, sai keksiä, joten mitäs moinen haittaa. .-)

Sit ekal tunnilla oli äikkää. Meil oli ollut läksynä kirjoittaa "kunnon ylläpito" -aiheesta, ja ideana oli, että siinä käytettäisiin sota sanastoa, eli esim: "Kunnon ylläpito on jatkuvaa taistelua, on torjuttava vastapuolen, herkkujen hyökkäykset.." ja muuta tommosta. .-D Ihan kiva tehtävä sillee. No, sit siinä tunnilla jakauduttiin pieniin ryhmiin, ja luettiin toistemme kirjoitukset, ja lopuksi joka ryhmästä valittiin yksi, joka luetaan ääneen luokan edessä. Mun ryhmässä oli laiskaa porukkaa, vain 2 oli tehnyt läksyt. .-D Sit Tiina (nimi muutettu) kehui sitä mun työtä, et se on aika hyvä. .-D Onneksi meiän ryhmästä valittiin luettavaksi sen toisen työ, en ois halunnu, että mun työ äänee luetaan. .-p Sit loppu äikän tunti käytii kielioppia, ja pohdittiin esim, tämmösiä lauseita: "Mies löi liikuntavammaista pankkiautomaatilla". Pitäisi siis olla pankkiautomaatin luona, muuten voi tulla vähän väärä käsitys. .-D

No jes, teitä varmaan kiinnostaakin ihan kauheasti tämä mun yksityiskohtainrn luvailu koulupäivästä. .---D Kökkö, eilen mentii sorkkimaan Sing itis mikki asetuksia, ja nyt se mikki ei toimi kunnolla! .--( Lol, tyhmää, pitäisi pitää näppinsä erossa asetuksista...Apua, kohta alkaakin kemian tunti, minä alan lopetella, heippa. Ens vapaa tunnin vietänki sitten läksyjen parissa tai sit koitan vastailla Iloliemen kommentteihin. Tässä teille vielä näyte Italian taidoistani, ämpältä just lähti soimaan. .---3 <3 Voitte kuunnella kommenttia kirjoittaessanne. ,--)


Honey, jos luet tämän, niin ilmoitan, etten vielä oo ehtinyt lähettää sinulle sähköpostia, yritän kyllä pian. .-)

Kysymys lukijoille:
Tiiätkö, mikä on CV?
vaihtoehto 1: Tiiän
vaintoehto 2: Öö...

6 kommenttia:

honey kirjoitti...

ootan innolla ;D

Anonyymi kirjoitti...

JESJESJESJESJEJES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viimein pääsen puhumaan sun ja Fikun kans meses! Mun pitää kysyä teiltä mielipiteitä pariin juttuun ja hehkuttaa yhtä juttua!

anna kirjoitti...

Kiva saada sinutkin taas (enemmän) internetin pariin =) Ymmärsin muuten tuon teidän äikän tehtävän niin, että tuo "kunnon ylläpito" tarkoittaisi niinkuin kunnollista ylläpitämistä =D=D Esim. jonkun sivun ylläpitämistä kunnolla =3 No juu, ensi kirjoitukseen mennessä opettelen tajuamaan paremmin =)

Kasa kirjoitti...

Honey: Hehe. .-D

Ciesse: Minäkin olen meseen pääsyä odottanut innolla. .---D Harmi, kun eilen ei ehitty, mutta tänään koitetaan. ,-) Uu, mitäköhän asiaa sinulla mahtaa olla..? .-D Jännitän.

Anna: Joo, kivaa se on minustakin. .---D Ahaha, voisihan kunnollisesta ylläpitämisestäkin saada sota sanoilla hyvän kirjoituksen. .---D Saahan sitä tajuta asioita eri tavalla. .->

Hunajainen kirjoitti...

Olet taas täällä! Netti on taas parempi paikka!
Hehee, hauska tuo, jossa piti muuttaa lauseita. Olisikin lyönyt pankkiautomaatilla .-D

Ärysttävää, kun missään asetuksissa ei ikinä kerrota, mitä tapahtuu, jos painaa siitä .-( Minäkin menin kerran tuhoamaan yhdestä pelistä tallenukset, kun en tiennyt, mitä tapahtuisi...

Millaisenskas työhakemuksen sinä kirjoitit...?

Lisää Ü

//Koodisana: forciel (Tai joku)

Kasa kirjoitti...

Oi. <3 Minun ansiosta netti parempi paikka? .'-) <3 Jep. .-D Yksi lause oli jotenkin näin: "Älä tapa vaimoasi pyykinpesulla, antakaa meidän tehdä se" .-DD No niinpä. .-( Tai tiesin kyllä, mitä siitä asetuksesta tapahtuu, mutten tiennyt, että se menis ihan erilaiseksi. .-p Jaah, aika pimahtaneen hakemuksen, hain siinä johonkin maatilalle töihin. .-DD