keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Isi tuli...

... äsken sanomaan hyvät yöt. Aina rupeen kirjottaa, kun muut menee nukkumaan. .---D Joo, tuota, luultavasti huomasitte blogin ulkoasun hieman muuttuneen viimenäkemästä. .-D Tänään vaan yllättäen sain sellasen idean, et muutan tätä ulkoasua. Aluksi suunnittelin tekeväni jonkunlaisen kollaasin fanittamistani asioista (suurimmaksi osaksi komeista miehistä .---D) mutta sitten päädyinkin ihastelemaan bloggerin valmista tarjontaa, ja löysin hienoja valmispohjia. .-D Tähän vähän muokkasin noita värejä. .-> Sai pinkki väistyä, tai oikeestaan jäädä pienemmälle huomiolle. Tää uus fontti taivuttelee näitä hymiöiden neniä tälleen hassusti .------D Mielipiteitä uudesta pohjasta? .--> Onko teistä outoa, kun sivulaatikossa on eri fontti kuin muualla? Mua se vähän häiritsi alkuun, mut totuin. .--D Mesessä sainkin jo parit kehut, hihi. ,--))

Perjantaina meiän perhe oli kesäretkellä Fikun kummin kanssa. Mentiin ensin yhteen isoon kauppakeskukseen (kerranki eroon pusikkokesosta!) ja siellä biletettii Fikun kanssa. .--D Ja sit oltiin niinkin järkeviä, että oltiin yli puolet ajasta Seppälässä, joka löytyisi täältä pusikostakin. .---D Seppälästä tuli ostettua hirmusti vaatteita, meni lähelle 100e. .-o Koitin äsken ettii googlen kuvahausta kuvii, mut ei yhtään löytynyt noista mun ostamista vaatteista. .--( Oisin halunnu esitellä niitä. .-p Haluisin kameran, tyhmää kun meiän perheellä ei oo. .-D En nyt viittii alkaa sanoin kuvailemaan niitä vaatteita, mut kerron kuitenki, mitä löysin:

  • kengät (pinkki)
  • huppari (pinkki)
  • yöpaita (pinkki)
  • yöhousut (mustaharmaavalkopinkit)
  • housut (mustat)
  • paita (pinkki)
  • sukkia (vähä kaikkia värejä)
  • paita (harmaa)
  • housut (turkoosi)
Joo-o, mä tiiän, hirveesti pinkkiä. x----D Mulla on joku ongelma, kaikki pinkki näyttää mun mielestä hienolta, ja sit ostan. .---D Noi kaksi vikaa juttua tossa listassa tuli ostettua yhestä toisesta kaupasta (mikäköhän sen nimi oli..?), ja silloin päätin, että en osta enää mitään pinkkiä, enkä ostanukkaan. .---D Sit shoppailun jälkeen mentiin sen Fikun kummin mökille ja siellä me mm. syötiin, pelattiin aliasta ja saatiin joka paikkaan hyttysen pistoksia. .---D Sit kun piti lähtee kotiin, ni isi vähän eksy matkalla, kun se ei totellut navigaattoriaan, ni tultiin kotiin vasta puolenyön jälkeen. .---D En oo vielä raaskinu käyttää noita uusia vaatteita, paitsi toi yökkäri on ollut käytössä, ja nytkin se on päällä. .-D Tää on kyllä ihana, varsinkin nää housut. <3 Juu, mutta ei siitä enempää.
Etinpä nyt huvikseni jonku shoppailuun
liittyvän kuvan, ja ton valkkasin. .-D

No hyi, tapoin hyttysen, ja mun käteen jäi jotain sen valkosia sisälmyksiä. .-o Tuol seinas kävelee viel toinen hyttynen, ois kiva päästä siitä eroon ennen ku meen nukkumaan. Se on niin inhottavaa, ku hyttynen tulee elämöimään siihen korvan viereen just kun yrittää nukkua. .-D Noh, sit mä vaan piiloudun peiton alle turvaan. .-D Joo lol, äsken yritin ettiä hyttysestä kuvaa tänne, mut en ehkä kuitenkaan, alkais mennä oudoksi. .-----D Vois nyt jatkaa tätä ötökkä aihetta. .-D Oon jo monta päivää yrittäny pyydystää yhtä kärpästä, joka on täällä meidän talossa seikkaillu. Se viihtyy varsinkin tässä koneen näytöllä. Haluisin päästää sen ulos, mutta kun en saa sitä kiinni. .-o Se aina pääsee karkuun, kun vangitsen sen käteen. .-< Ciessen kanssa suunniteltiin sotasuunnitelmaa kärpäsen pyydystämistä varten, ja tehtiin yksi elokuvakin... Tai Ciesse sen ohjasi, ja minä näyttelin pääosaa. .---D En voi kertoa enempää, koska Ciesse kielsi. 

En viel yhtää biisii oo tähän kirjotuksee laittanu. .-o Nyt seuraava biisi joka alkaa soida saa tulla tähän. Ja se on..
Tuo. .--> 10 minuutin päästä netti lakkaa ehkä toimimasta (yleenä lakkaa, mut eilen ei jostain syystä lakannukaa .-o) Avasin Kullankaivajan tohon, ni se saa sitte viihdyttää mua, jos netti katkee. .--D En oo oikeen ehtiny pelata sitä. Mun hiukset näyttää nyt hienoilta, jäin ihailee niitä peilistä. x--) Noh, mäpä pelaan yhen kerran kultsia, ja sen jälkeen koitan mennä nukkumaan, vaikkei yhtään väsytä, mut ois ihan hyvä nukkuu yöllä ja valvoo päivällä. .---D Tänääki nukuin yhteen asti. .-o Apuaaa, kohta nettiyhteys katkee, täytyypä julkasta tämä. .---D heippa ja nukkukaa hyvin, mä pelaan kultsia. ,----)

Kysymys lukijoille:
Mielipide blogin uudesta ulkoasusta
vaihtoehto 1: Hieno <3
vaihtoehto 2: Hirvee!

6 kommenttia:

Hunajainen kirjoitti...

Kivaa kun teet kesälläkin postauksia! Ihana ulkoasu <333 Söpö fontti .-D Miullakaan ei ole kameraa, ärsyttävää .-p

Niskaa särkee ihan vietävästi, joten ei muuta kuin uusia postauksia odottelemaan .-)

Heidi kirjoitti...

Hieno ulkoasu, mukavaa vaihtelua :D Seppälä onki sit ainoo vaatekauppa mikä täältä pusikosta löytyy, on ihana tosiaan päästä jonnekkin muualle shoppailee :DD Kiva muutes kun postasit, näit sun postauksia on kiva lukee :)

Anonyymi kirjoitti...

Musta on jopa kivempaa kun sivulaatikossa on erilainen fontti. .-). Mä en oo koskaan ostanut itselleni vaatteita omalla rahalla paitsi yhen topin Mallorcalta. Yleensä äiti maksaa vaatteet, koska se lainaa joskus mun vaatteita. Ja mummukin maksaa tai ostan lahjakorteilla. Minun huomion kiinnittää aina pinkit kynsilakat ja oon niitä aina ekana ihailemassa xD.

Kasa kirjoitti...

Oi että mä ilahduin näistä kommenteista. .--3 Kiitos jokaiselle kommentoijalle. <3

Hunis: Joo, Fikun poissaollessa mulla on aikaa kirjotella tänne. ,--) Kiitos, itekin tykkään tästä, kivaa välillä vaihdella ulkkaa. .-> Voi sinua raasua, niskaan särkee eikä ole kameraa. .-/ Pärjäile. .---)

Evening: Kiitos, jep, mukavaa vaihtelua tosiaan. .--D Nii on, mä oon ostanut melkein kaikki vaatteeni Seppälästä. .--D Juu, se on kiva, kun pääsee parempaan kesoon, mä vaan pääsen niin harvoin, kun isillä ei oo aikaa viedä. .--/ Heh, no, kiva, jos näitä mun sähellyksiä on kiva lukea. .---D

Ciesse: Jaa, sittenhän meillä on sama maku, mäkin innostuin eri fonteista. .-D Etkö? .--o Mä oon suurimman osan vaatteistani ostanu ite. Kyllä isi tarjoutuis välillä maksamaan, mutta mä itekin voin, on jonku verran käteistä jääny säästöihin .--D Sun äiti lainaa vaatteitasi? .-o Mielenkiintoista. .-D Hehe, mäkin tykkään pinkistä kynsilakasta, nytkin sitä kynsissä. x-->

honey kirjoitti...

hoo kullankaivaja peli <3 se on ihana :D

Kasa kirjoitti...

Nii on, aivan paras peli. .---D