keskiviikko 23. marraskuuta 2022

KS: Aaron, oh Aaron

Musiikki 🌟🎵

Jos soittolista ei näy, klikkaa tästä!

TALKin kappale Run Away To Mars soi jostain syystä tosi usein silloin kun olen joko normaalia myöhempään tai aikaisemmin jalkeilla, ja tää on aikasteen oivallinen kappale kuunneltavaksi sellaiseen hetkeen. Pakko vielä todeta miten minust on hienoo, kun hän ei muiden artistien tapaan luettele Spotifyn tietolootassa uransa menestyksekkäimpiä käänteitä, vaan toteaa sen sijaan "Show love to everyone you meet, because you don’t know what they’re going through or where they’ve come from." Hyvä sanoma.

Jostain syystä Spotify tunkee jokaiselle soittolistalle Nick Lacheyn I Can't Hate You Anymore -kappaleen. Eikä se haittaa, koska se on tällä hetkellä yks suosikkini Nickin biiseistä! Myös Nickin versio Take Thatin Patience-kappaleesta on hyvä, vaikka se alkuun tuntui hieman liian täyteen ahdetulta reippaamman instrumentaalin kera tykkään siitä nykyään enempi mitä alkuperäisestä biisistä.

Talven pakkaspäivät koettelevat ämppäni akkua, ja vähäisellä akulla soitin palaa aina takaisin käynnistyshetkellä soineeseen kappaleeseen, mikä sit tarkoittaa sitä että kuulen saman biisin aina kun avaan ämpän. Tällaiseen toistuvaan soittoon ehtivät päätyä ainakin Anna Erikssonin Turhaa ja Måns Zelmerlöwin On My Way. .-D

Miksss Bluen euroviisubiisi on harmaana Spotifyssa eikä sitä pysty kuuntelee? >.-c Tää biisi soi jostain syystä aina kun oon noukkimassa pihalta muovinpaloja (ks. edellisessä postauksessa mainittu ikuisuusprojektini), ja sit huvittaa kun siinä on niin ylimahtipontinen tsemppisanoma. xD

BSB:stä tutun Nickin veli Aaron kuoli marraskuun alussa, ja pidin Aaronille muistotilaisuuden kuuntelemalla hänen tuotantoaan läpi. </3 Vaikka veljesten välit olivat viime vuosina ilmeisesti aika ongelmalliset Nick ymmärrettävästi suree veljensä menetystä ja on ollut ihana huomata miten bänditoverit ovat hänen tukenaan. <3 Laitan tähän pieneksi piristeeksi hauskan yhteisvideon Aaronista ja Nickistä:

Jos video ei näy, klikkaa tästä!

Mummoilukerho 👵💠

Tykkään käsitöistä, mutten jostain syystä saa ikinä aikaiseksi aloittaa mitään. Nyt kuitenkin pajassa pidetyn mummoilukerhon kunniaksi tartuin virkkuukoukkuun ja aloin työstää isoäidinneliöitä. Neulominen olisi enemmän vahvuuteni kuin virkkaaminen, sillä koulun käsityötunneilla yksikään virkkuutyö ei ikinä onnistunut mallin mukaan, vaan taioin töihini aina lisää silmukoita ja ne paisuivat aika äärimmäisiin mittoihin, verkkokassistani tuli vahingossa pöytäliina. Virkkuukoukku oli kuitenkin ainut mitä tähän hätään löysin, joten oli totuteltava sen käyttöön. Olin aluksi ihan pihalla ja tahtini oli n. kaksi pylvässilmukkaa puolessa tunnissa ja työskentelyni menee usein niin että ensin tehdään, todetaan että väärin meni, puretaan pätkä ja tehdään sama uudestaan, joskus useampaankin kertaan.. Alan myös välillä sooloilla omiani kun en tajua ohjetta ja luulen osaavani itse paremmin, aina saa jännittää miten uudelle kierrokselle siityminen onnistuu ku teen sen tyyliin joka kerta eri tavalla. xD Häiriköin Fikuakin usein sekavilla kysymyksilläni virkkaamiseen liittyen, ootan jo et saan sen käsityöhiken tänne paikan päälle vahtimaan virkkaamiseni oikeellisuutta. xD Kaikesta tästä huolimatta oon aina innoissani kun on aika kaivaa virkkuutyö esiin, ja olen tähän mennessä saanut jo pari neliötä tehdyksi ja kolmas on vikaa kierrosta vaille valmis! Ei hajuakaan mitä aion neliöistä tehdä, mut tällä erää tyydyn vain siihen että muutan kaappiin varastoituneita lankakeriä neliömuotoon ja mietin niille käyttötarkoitusta jälkikäteen. Isoäidinneliötä mainostetaan aloittajaystävälliseksi mutta mielestäni se ei ole sitä, mut olen todiste siitä että neliöstä on kuitenkin ihan mahdollista selviytyä kököilläkin taidoilla.

Vanhojen Selviytyjä-kausien uudelleenkatselu 🌴🌊

Survivor ~ Tocantins: Uutena käänteenä heimoja pyydettiin pelkkään ensivaikutelmaan perustuvien tietojen perusteella äänestämään yksi jäsenensä pois heti aloitusmatolla. Äänestyksen jälkeen kuitenkin selvisi etteivät he pudonneet, vaan saisivat helikopterikyydin leiripaikalle sillä aikaa kun muut patikoisivat paikalle. Rannalle ensimmäisenä saapuneita odotti valintatehtävä: he saisivat joko käyttää itsenäisen aikansa talismaanin etsiskelyyn tai aloittaa leiripaikan kunnostusta. Tällä kaudella karkoitussaari toimi niin, että kummastakin heimosta lähetettiin sinne samanaikaisesti yksi kilpailija, ja täten eri heimojen jäsenet pääsivät uudella tavalla kommunikoimaan keskenään. Tämä kausi osoitti erityisen selkeästi, miten valtaliittouman säröt voivat tuoda yllättäviä käänteitä: Yhdistyminen tapahtui lukemin 6-3, mutta valtaliittouman jäsenten huonot välit johtivat siihen, että kaikki kääntyivätkin vähemmistön puoleen saadakseen ääniä inhokkiensa ulosäänestykseen. Suosikkini kauden kilpailijoista:

1. Taj

Lempiasiani tällä kaudella oli karkoitussaarella muodostunut liittouma, jonka Taj ja Brendan perustivat ollessaan ensimmäiset karkotetut. Kumpikin pyysi mukaan yhtä heimotoveriaan, ja taustalla toimivan salaliiton oli tarkoitus aktivoitua yhdistymisvaiheessa ja hallita peliä löytämiensä talismaanien avulla. Valitettavasti liitto ei lopulta toiminut ja Taj jatkoi mieluummin peliä omien heimotovereidensa kanssa. Taj on aito persoona ja ohjasi peliä hyvin haluamaansa suuntaan taustalta käsin.

2. Sierra

Sierra oli saapuessaan sairaana ja joutuikin heti muiden silmätikuksi. Sierra oli jatkuvasti pohjalla ja muut kritisoivat häntä avoimesti, mutta hänen asemansa parani kun hän jakoi symbolivihjeensä Brendanin kanssa, ja tämä pyysi puolestaan Sierraa mukaan karkoitussaariliittoon. Kaksikko joutui kuitenkin vedätetyksi, ja Sierra taisteli urheasti paikastaan pelissä aiheuttamalla draamaa leirissä mm. kääntymällä vanhoja heimolaisiaan vastaan.


3. Tyson

Muistan etten pitänyt ekalla katselukerralla Tysonista ja kieltämättä hän on terävän kielensä ja egoistisen luonteensa myötä melko inhottava persoona, MUTTA samaan aikaan hänen juttujaan on yllättävän viihdyttävää kuunnella ja hänellä oli myös hassutteleva puolensa. Vahvojen mielipiteiden lisäksi Tyson oli myös vahvoilla kilpailuissa, ja hän joutuikin ulosäänestetyksi heti kun jäi ilman koskemattomuusriipusta - ja sai siinä samalla ansaitusti maistaa omaa lääkettään, muahaha!

4. J.T.

En tiedä miten aivoni voivat olla näin pahasti sumussa, sillä en yhtään muistanut että J.T. voitti tämän kauden, vielä viimeistä äänten lukua aloittaessa olin varma että voitto menisi hänen vastukselleen Stephenille. Tämä kaksikko setvi kyllä hienosti tiensä finaaliin altavastaajan asemasta, toivottavasti voittotaistelu ei pilannut heidän välilleen muodostunutta syvää ystävyyttä. J.T:llä oli hyvät selviytymistaidot ja hän oli menestyksekäs kisoissa, mutta jäi nyt kuitenkin aika matalalle listasijalle ihan vaan siksi, että mulla oli vaikeuksia saada selvää hänen puheestaan ku hällä oli sellain "mumina-aksentti". .-D

5. Coach

Tysonin tapaan myös Coach oli ekalla kerralla inhokkini enkä kyllä vieläkään pidä hänestä, mutta koska Coachista oli tehty tämän kauden päähenkilö hän jäi pakostikin mieleen. Alusta alkaen Coach paasasi tavoitteestaan muuttaa pelin henkeä ja viedä vahvat pelaajat finaaliin, mutta loppujen lopuksi hänen valintansa eivät olleet kovinkaan tämän aatteen mukaisia kun hän valitsi kohteensa henkilökohtaisten kaunojen perusteella. Coach muistetaan erityisesti oudoista lempinimistään ja tarinoistaan sekä äärimmilleen vedetystä koskemattomuuskilpailun kaksintaistosta. Editoijalla on myös ollut selvästi hauskaa editoidessaan Coachin meditointihetkiä kun niihin sisältyi salamaefektejä ja muuta. .-D 

Survivor ~ Samoa: Alussa kummankin heimon tuli äänestää tiimilleen johtohahmo pelkän ensivaikutelman pohjalta. Johtaja sai vastuulleen erilaisia päätöstehtäviä. Muuten tällä kaudella ei juuri ilmennyt uusia käänteitä eikä kauden kilpailijakaartikaan ollut yleisellä tasolla kovin kiinnostava, mutta Russelin pelin seuraaminen oli mielenkiintoista käänteineen. Altavastaajien menestyminen yhdistymisen jälkeen tuntuu olevan yllättävän yleistä, tää oli toinen kausi putkeen kun vähemmistö jyrää. Suosikkini kauden kilpailijoista:

1. Russell

Russelilla oli alusta alkaen selvä päämäärä: hän tavoitteli voittoa, ja teki sen eteen kaikkensa keinoja kaihtamatta. Russell solmi monipuolisesti liittoja ja ohjaili käytännössä peliä koko ajan päättämällä ulos äänestettävät henkilöt ja eliminoimalla itselleen suurimmat uhat. Hän oli myös mestari etsimään kätkettyjä koskemattomuussymbojeja ja onnistui löytämään niitä peräti kolme. Russell oli varma voitostoon, mutta hänen kieroiluun pohjautunut pelitaktiikkansa ei tehnytkään vaikutusta tuomaristoon, ja hän jäi kakkoseksi. Russell on yksi Selviytyjien vihatuimmista pelaajista, mutta tälleen ulkopuolelta katsoessa ei voi kuin ihailla hänen ovelaa taktikointiansa.


2. Shambo

Hauska Shambo on positiivinen persoona ja aina yhtä hymyä, ja erityisesti siksi oli ikävää miten muut käänsivät hänelle selkänsä kerta toisensa jälkeen, jättivät hänet ulkopuolelle ja puhuivat pahaa. Shambo ei tullut toimeen oman heimonsa kanssa, joten yhdistyessä hän ei epäröinyt vaihtaa porukkaa ja vahvistaa Foa Foan altavastaajien liittoa.




3. Russell

Tämä kauden toinen Russell äänestettiin heimonsa johtajaksi, ja hän otti roolinsa vakavasti ja teki ihailtavan paljon töitä heimonsa eteen. Ahkeruus kuitenkin kostautui, kun hän käytti voimansa loppuun ja pyörtyi kesken kisan, ja sairaskohtaus johti lopulta evakuointiin.




4. Brett

Hassua että Brett pääsi mukaan listalle, sillä hän oli suurimmaksi osaksi niin taustalla että yhdistymisen jälkeen kattelin "kuka toi on, mitä se on tähän asti tehnyt ku en muista siitä mitään?" Valtaliittouman murentuessa yksi kerrallaan roolit vaihtuivat lopulta niin että Brett jäi yksin muita vastaan, ja hän onnistui lykkäämään eliminointiaan voittamalla kolme koskemattomuuskilpailua putkeen ja jäi sitä kautta mieleen.


5. Jaison 

Jaison oli vähän ressukka ja aliarvioitu pelaaja. Pitkä tappioputki ja rankat luonnonolot ajoivat hänet luovuttamisen partaalle, mutta hän jatkoi sinnittelyä. Hän pääsikin lopulta pitkälle Russelin vanavedessä, ja Jaison oli yksi ensimmäisistä jolle Russ esitteli löytämäänsä talismaania. Hänen tähtihetkensä oli kahden koskemattomuuskilpailun voittoputki, eli hän ei lopulta ollutkaan niin toivoton tapaus kuin alussa saattoi vaikuttaa.


FS-uutisia 👰💕

Vähän aikaa sitten tulvi yllättäviä FS-uutisia, joista olen poikkeuksellisen innoissani. AL-deitit saavat ansaitut hääjaksot, ja lisäksi muistakin deiteistä kuullaan häämatkajakson merkeissä, uutta Nathaniel-kontenttia on siis luvassa! En edes ollut osannut kaivata tällaista ekstraa ja nyt mietin miten olen tähän asti selvinnyt ilman moisia hupijaksoja. Lisäksi Beemoov ja Chino jakoivat paljastuksia ensi vuoden puolella julkaistavasta uudesta romanssipelistä. Alun perin sen piti alkaa FS:n tapaan lukiosta, mutta tiimi päätti siirtää aloituksen sittenkin suoraan aikuiselämään, mikä on vähän sääli koska tykkäisin enemmän pelata opiskelu- kuin työelämää mutno, hyväksyn tämän uudenkin järjestelmän. En malta odottaa uusien deittien julkistamista, jännittää jo minkälainen tyyppi mahtaa olla seuraava virtuaali-ihastukseni. ,-) Toivottavasti tää uus peli käynnistyisi nyt melko pian ensi vuoden alussa eikä joutuisi odottamaan tyyliin vuoden päähän, voi muuten olla et Eldarya pyritään ainakin saattamaan ensin päätökseen..

Semmoisia suosikkeja tällä kertaa, onkos teillä ollut viime aikoina jotain erityisiä intoilun aiheita? .-D

Ei kommentteja: