lauantai 19. maaliskuuta 2022

11 vuotta!

Taas on vuosi hujahtanut ja päästään juhlimaan blogin synttäreitä! Bloggaamista on siis nyt takana tuon otsikossa mainitun lukumäärän verran. Kuten ennenkin juhlistakaamme blogin merkkipäivää katselemalla hieman tilastoja kuluneesta vuodesta:

Viimeisimmän vuoden aikana blogiin on tullut...

  • ...52 blogimerkintää (yht. 816). 
  • ...32 kommenttia (yht. 1423).
  • ...5618 sivukatsontaa (yht. 71 147). 

Itse asiassa tosi samat lukemat kuin viime vuonna, postauksia on tismalleen sama määrä ja kommentteja tuli viisi vähemmän, näyttökerrat on sitten laskeneet enemmän, mut kummankin vuoden lukukertasaldo pyörii viidentuhannen paikkailla. Kiinnostava verrata näiden kahden edellisen vuoden lukemia, sillä viimeisen vuoden aikana julkaisin postauksia tasaisin väliajoin kerran viikossa, kun taas sitä edellisellä kerralla alkuvuosi oli satunnaista postailua ja puolet postauksista tuli julkaistua vuoden loppupuolella. Eli säännöllinen postausrytmi poikii yllättäen vähemmän näyttökertoja? Toki lukijoiden määrään vaikuttaa enemmän postausten sisältö, ja vähän luulen etteivät blogia hallinneet Euroviisupainotteiset postaukset ole ihan kaikkien juttu. Mutta kuten ennenkin olen maininnut kirjoittelen siitä mikä itseä kiinnostaa eikä mikä muita kiinnostaa, ja tää tilastojen tutkiminen on vain tällainen kerran vuodessa tapahtuva synttärispesiaali, enkä muutoin edes käy katselemassa mitkä postauksista ovat saaneet eniten lukukertoja.

Top 11 suosituimmat julkaistut blogitekstit viimeisen vuoden ajalta:

  1. VUOSI 2021 (24 lukukertaa)
  2. My Day 18.8. (kuvina) (24 lukukertaa)
  3. ESC 2000-2019: Norja (22 lukukertaa)
  4. My Day 8.7. (videolla!!) (22 lukukertaa)
  5. ESC 2000-2019: Pohjois-Makedonia (21 lukukertaa)
  6. Vanhat Spieskuvat (20 lukukertaa)
  7. Pihapiirin eläinten elämää (20 lukukertaa)
  8. 10 vuotta! (20 lukukertaa)
  9. ESC 2000-2019: Saksa (19 lukukertaa)
  10. Joulukuvia (18 lukukertaa)
  11. ESC 2021: Top 39 kappaleet (finaalin jälkeen) (18 lukukertaa)

Postausten näyttökerrat olivat laskussa jo viime vuonna, ja nyt on tultu vielä lisää alaspäin. Mut minua se ei häiritse, ennemminkin huojentaa kun postauksillani ei ole liikaa yleisöä. xD Yli kaksikymmentä lukukertaa ovat käytännössä saaneet vain sellaiset postaukset, joissa on rampattu kommentoimisen myötä. My Day -postaukset ovat olleet yllättävän suosittuja (erityisesti noi missä esiinnyn kuvissa/videolla, hui) ja myös Euroviisuaiheiset postaukset näyttävät sit kuitenkin dominoivan suosituimpien postauksien listaa. Kiintoisaa huomata ettei listalle päätynyt yhtäkään KS-postausta, oon toki ollut tietoinen aiempien tilastojen perusteella ettei ne ole mikään blogini suosituin postaustyyppi, mut yleensä niitä on näkynyt näissä vuositilastoissa edes muutama. 

Top 11 suosituimmat blogitekstit viimeisen vuoden ajalta:

(Ero ylempään listaan on siis että tässä on mukana aiempienkin vuosien postaukset, kun äsken listasin vain uusien postauksien näyttökertoja.)

Hieman yllättäen kärjessä on 1-2 vuotta vanhoja postauksia, joita tunnutaan tykkäävän kaivaa esiin blogiarkiston uumenista. Viime vuoden suosituin huijauspuhelupostaus johtaa näyttökertoja tänäkin vuonna, ja oon erittäin hämmentynyt Simsala gif -postauksen suosiosta. Enpä olisi arvannut että random-lastenohjelman gifittäminen kerää näin paljon yleisöä. .-D Sit on tuo ikuisuusprojektini spagaatti (ei onnistu vieläkään) ja loput onkin sitten samoja kuin ylemmässä listassa.

TOP 11 suosituimmat blogitekstit koko ajalta:

  1. Veijareiden osat (635 lukukertaa -> +3)
  2. Oon jumittanut (344 lukukertaa -> +0)
  3. Kauan tässä... (315 lukukertaa -> +0)
  4. FlirttiStoori-fanficin osat (293 lukukertaa -> +1)
  5. Vastasin huijauspuheluun (172 lukukertaa !ü!)
  6. Koulu alkaa... (168 lukukertaa -> +2)
  7. En tosiaankaan... (160 lukukertaa -> +1)
  8. Ylioppilaslakki saatiin... (156 lukukertaa -> +0)
  9. Ämppäni KAIKKI... (145 lukukertaa -> +0)
  10. "Säälittävää, noloa... (102 lukukertaa -> +0)
  11. Koulussa taas.. (99 lukukertaa -> +0)

Suluissa olevat plussat tarkoittavat siis, paljonko lukukertoja on tullut lisää viime vuoteen verratessa. Onhan noita tullut harvakseltaan, mutta aika moni postaus pysyy listalla vaikkei kukaan ole vuosiin niitä edes lukenut. xD Oon naureskellut kun tämä lista näyttää vuodesta toiseen samalta kun uudemmilla postauksilla ei ole mitään mahdollisuuksia näitä huimia lukemia vastaan, mutta viime vuonna arvuuttelin josko huijauspuhelupostaus saavuttaisi suosituimpien postausten listan parin vuoden sisällä ja täällähän se nyt on, woo! ü 

11 postausta, joiden työstäminen oli erityiskivaa!

Nyt kun nämä "suosituimmat" postaukset on käsitelty päätin koota vielä oman listan niistä postauksista, joita oli kivointa kirjoittaa, eli tää on itselle näistä kaikkein merkityksellisin lista. c-,

  1. TIX: Top 30 kappaleet "Oon oppinut Tixin musiikkia kuuntelemalla enemmän tai vähemmän asiallisia sanoja norjaksi."

  2. KS: TIX ♥ "Kolme vuotta sitten Andreas kävi aivan pohjalla ja valmisteli itsemurhaa, mutta hänen kissansa Findus kirjaimellisesti pelasti hänet tullessaan syliin istumaan. Siis oon aina kokenut että se on jotenkin pyhä hetki kun kissa päättää valita istumapaikakseen sylini, mutta tää kertomus menee jo next levelille."

  3. Pihapiirin eläinten elämää "Olen salakuvannut tuolla ulkosalla liikuskelevia eläimiä ja koonnut sekalaiset klipit enemmän tai vähemmän järkeväksi videoksi."

  4. Piirtäminen on brutaali laji "Olen siinä mielessä erittäin "epäammattimainen" piirtäjä etten noudata orjallisen tarkasti mittasuhteita tai perspektiivejä, koska en osaa enkä muutenkaan halua tehdä piirtämisestä pelkkää matikkaa."

  5. ESC 2022: Helmikuun Viisuraportti "Kun sain kuulla Mikan olevan yksi hosteista tuntui kuin Mikaa nuorempana kovasti fanittaneen pikku-Kasan unelma olisi juuri toteutunut, vaikken edes ollut koskaan tajunnut haaveilla moisesta."

  6. ESC 2021: Top 39 kappaleet (finaalin jälkeen) "Yllättävän kiireisenä Euroviisut voivat katsojan pitää vielä pari viikkoa shown jälkeenkin."

  7. KS: Lastenohjelmia (taas vaiheeksi) "Vaikka Gorillaz on "vain" animaatiobändi on heillä varsin erikoinen taustatarina, jos on tylsää suosittelen perehtymään, koska kaikkien outojen käänteiden ja bändiläisten välisten suhteiden tajuamiseen menee tovi. xD"

  8. VUOSI 2021 "Onpahan ollut jotenkin hurjan touhukas ja tapahtumarikas vuosi - vaikka oon ollut 99% vaan kotona."

  9. Ascension: Parhaat palat "I always have time for heartbreaking stories and cute elves!"

  10. KS: Pinkki krokotiili & vihreä mies "Sääli kuulla ettei Nick ole kokenut pääsevänsä vuosiin esiintymään täydestä sydämestään, et se siitä yhden maailman tunnetuimman poikabändin jäsenyydestä."

  11. Vanhat Spieskuvat "Koska nuo jäljennökset on kököhkön lapsen piirtotaidoilla varsin huvittavia ajattelin omistaa postauksen parhaiden palojen esittelyyn. .-D"

Hakusanat, joilla blogiin on päädytty:

cody temppu language:fi 2

^Tilastoista ei löytynyt kuin tämä yks höh. Jäi vaivaamaan kun en edes keksi, mihin postaukseen tuo haku voisi liittyä, tulee mieleen Cody Simpson mut en oo siitä ikuisuuteen maininnut mitään.

11 suosituinta hakusanaa koko ajalta:

  1. kasan blogi 479
  2. kasaliini.blogspot.com 101
  3. tintti 77
  4. rantavahdit 69
  5. kasan seikkailut 63
  6. fall out boy 44
  7. oskarin orkesteri 29
  8. jukka poika 21
  9. muumi kuvia 21
  10. aavelaiva 20 19
  11. muumipeikko 17

Ja nääkin liittyy kaikki ihan vanhoihin postauksiin tai no, Tintti on ollut aika ajankohtainen juttu blogin ulkoasun muuttamisen jälkeen. Viimein sain aikaiseksi tuunata ulkkaa uusiksi kun oli jo vuosia pitänyt tarttua toimeen muttei koskaan saanut aikaiseksi. xD 

Lukijat

Tähän loppuun haluan vielä sanoa kiitokset kommentoiville lukijoille, jotka ovat vuodesta toiseen seuranneet blogini menoa! Riina ja iikku ovat kerryttäneet vuoden kommenttilukemaa eniten, lisäksi mukana on ollut yksittäisiä anonyymejä/mainostajia ja oon myöskin saanut palautetta yksityisviestien välityksellä. .-) 

Hei, älkää poistuko sivulta ennen kuin olette jättäneet kommentteihin synttärionnittelut blogille!!!!

2 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Nostan hattua, että olet jaksanut näin kauan tehdä tätä blogia, onnittelut siis :)

Kasa kirjoitti...

Ihanaa kiitos! c-.