maanantai 4. marraskuuta 2013

"Säälittävää, noloa...

...ja alhaista toimintaa." Noin päivitin äsken skypefiilikseni. Koulun loputtua huomasin, että joku oli vienyt mun naulakkoon jättämäni sateenvarjon. Aamulla kouluun tullessa satoi, ja luonnollisesti en koululle päästyäni laittanut märkää varjoa reppuun, vaan jätin sen naulakkoon niin kuin ennenkin olen toiminut. Ei ilmeisesti olisi kannattanut, sillä nyt sit joku ääliö on vienyt sen. Eikä pahaa mieltä auttanut yhtään se, että jouduin kävelemään sateessa 2,4 kilometrin matkan. Ei varmaan ole vaikeaa arvata, että olin ihan märkä asunnolle päästyäni. Mun oli tarkoitus käydä tänään kaupassakin, mutta en kehdannut märkänä mennä ostoksille, eli sekin jäi sit tekemättä. En nyt sit oikeen tiedä mitä pitäisi tehdä. Aattelin laittaa ryhmänohjaajalle viestiä ja kysyä, saako koulun valvontakameroiden avulla kuinka suurella todennäköisyydellä varasta kiinni vai onko vaan järkevämpää mennä ostamaan uusi varjo. Vai ootanko huomiseen, jos varjovaras palauttaisi sen, vaikken kyllä oikein siihen usko..  Jatkossa kai sit alan jotain muovipussia kantaa laukussa ja säilön märän varjon sinne. Ei kyllä tämän jälkeen tekis mieli mitään jättää naulakkoon.. Arh, mua vihattaa ja harmittaa ihan hirveästi. >.-(

Kun nyt viha-aiheeseen päästiin, kerronpa vaikka eilisestä vääryydestä. Silloin joskus ajat sitten, kun Alfredit saapuivat postissa kerroin yhden levyn olleen kotelossa irrallisena. Eilen sit satuin juuri sitä levyä katselemaan, kun yhden jakson kohdalla kuva ja ääni alkoi ikävästi pätkiä. Epäilempä sen johtuvan juurikin tuosta kolhiintumisesta kuljetuksen aikana, harmi. .-/ Ei jumitus kestänyt onneksi kuin pari minuuttia, ettei koko jakso sentään ole pilalla, ja meillä löytyy tuo kyseinen jakso myös vhs-kasetilta, että sinänsä vahinko ei ole suuri. Nyt sit vaan hartaasti toivon, että levyn loput jaksot on kunnossa. Tuskin Discshop antaa enää pari kuukautta oston jälkeen mahdollisuutta viallisen tuotteen palautukseenkaan. .-P

Vääryyttä!

Noh, vaihteeksi jotain mukavampaa. Viikonloppuna päädyin jotenkin FlirttiStoori-pelin sivuille, ja tuli siinä sit sinne tuli myös rekisteröidyttyä. Tossa pelissä on ideana tutustua erilaisiin poikiin ja joka jakson/luvun lopussa pääsee treffeille sen pojan kanssa, jonka tuntee parhaiten. .-D Ihan kiva peli sinänsä, ärsyttää vaan, että tuli heti käytettyä kaikki toimintapisteet, ja niitä saa lisää vaan 10 / päivä, joten ei pääse kunnolla pelifiiliksiin kun tuollaisissa minipätkissä on edettävä. .-P Ja noi treffitkin oli vähän kököt, kun siellä ei saanut tehdä mitään. Mut grafiikat on tosi kivat ja noi pojatkin ihan söpöjä. ,-D Tän hetken lempparini on Nathaniel (toi keskimmäinen) ensinnäkin hyvän nimen takia (THAN!!) ja sillä on kivoimmat hiukset. .-D Pääsinki onneksi sen kanssa heti treffeille, hah. .-D Tosin noita poikii tulee pelin edetessä lisää, et saa sit nähdä, muuttuuko suosikki.


Siinä alkaakin taas olla kaikki tältä erää. Alan varmaan kohta tuota taas pelaamaan, kunhan Nortonin ärsyttävä viikkotarkastus olisi ohi ni kone toimisi nopeemmin.. Toivon myös että toi sade lakkaisi aamuun mennessä, että pääsisin kuivana kouluun.. Vaikka en nyt musaa (nortonin takia) kuuntelekaan laitan loppubiisin teitä varten:


Kysymys lukijoille:
Onko sulta varastettu jotain?
Vaihtoehto 1: On. >.-/
Vaihtoehto 2: Ei.

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Toi Good life ei oo ehkä paras vaihtoehto tähän pottuilupostaukseen. .-D Varmaan just tuli jostain soittolistasta, kun kuuntelit samaan aikaan? Nyt mä kuuntelen tota potun kovalla! <23

Ihmiset on noloja ja alhaisia, ilkeitä itsensäajattelijoita, joilla ei ole moraalia. Ei se varjonottaja yhtään miettinyt, että joku muu joutuu sit kävelemään sateessa. .-( Teidän koulussa pitäisi opettaa filosofiasta ja moraalista. Ärsyttävää kaikki tollanen vääryys, mutta onneksi OneRepublic tuossa muistuttaa, että elämässä on hyviäkin asioita. .-)

Toi flirttipeli on tosiaan tosi ahne ja ihmisten rahoja tavoitteleva. Yrittää vaan koukuttaa eka ihmiset ja saada ne ostamaan lisää toimintaa. .-( Noh, sit kun ei ehdi aina pelaa, ni saa sit enemmän käyttöön yhdellä kertaa. .-)

Kasa kirjoitti...

Joo muakin huvitti, kun Good Life päätyi tohon loppuun. .-D Soittolista on tosiaan auki, nyt tube vaan jumittaa enkä saa sitä käyntiin. .-s Eipä tosiaan tainnut miettiä, ärsyttävää. .-( Täältä tosiaan puuttuu kaikki lukion sivistysaineet. .-D Niinpä, onneksi ollaan niin pihejä ettei mennä mukaan tollaseen osteluun. .-D Säästämällä sais enemmän pelattavaa, en vaan jaksa säästää.. .-D Noo, pari tuntia ja sit saa taas lisää toimintaa. ,-)