tiistai 7. kesäkuuta 2022

Summer Bucket List 2022

Meillä oli yhtenä pajapäivänä tehtävänä laatia bucket list -tyyppinen jutska omista kesäsuunnitelmista, ja tekeleestäni tuli sen verran kiva että ajattelin jakaa sen täällä blogin puolella:

Teen aika samoja juttuja vuodenajasta riippumatta ja tuntui aluksi tosi tyhjältä miettiä mitä tekisin kesällä, mut sain lopulta aika pitkänkin listan aikaiseksi. 

Oon liikaa sisällä, joten keräsin listalle paljon ulkona tehtävää asiaa, ja kesäisin marjastus on yksi juttu mikä motivoi tosi hyvin lähtemään ulos, tulispa hyvä mustikkavuosi! Meillä oli joskus pajassa juttua villiyrteistä ja syötävistä kasveista, ja suunnittelin että kokeilisi jotain siihen liittyvää. Kasvihuoneviljelmät eivät ole olleet kovin tuottoisia tähän asti, mut isi kaatoi talven aikana varjostavia puita pois kasvihuoneen ympäriltä, joten ehkä tänä vuonna viimein onnistaa omien viljelmien suhteen! 

Kesän tukalimmista hellehetkistä ei selviä ilman viuhkaa, mut tällä hetkellä käytössä ollut pahvilappunen ei ole visuaalisesti hienoimmasta päästä, joten haaveilin jos saisi askarreltua jotain viuhkaa muistuttavaa ja koristelisi sen. Kuumina päivinä joogaaminenkin on miellyttävämpää ulkona - paitsi jos hyttysiä on liikkellä, silloin hommasta on rentoutuminen kaukana. xD Mietin myös uskaltaisko tyyliin pihakeinussa nukkua yön yli, tai ottais edes lyhyet päikkärit. Helteet ei kyllä ole mulle ongelmana sisällä nukkuessa, koska ku nukkuu ilman peittoa ei tule kuuma.

Luontokuvia tulee aika säännöllisesti otettua kun pajan ulkoiluhetkistä pitää laittaa jotain "todisteeksi" ulkona käymisestä, mut voisi ihan muutenkin lähteä joskus kameran kanssa ulos. Tää kannustaa myös etsimään uusia valokuvauskohteita! Mainitsinkin jo aiemmin perhossuunnitelmani, ja ois myös kiva löytää taas joku linnunpesä, tiiän kyl jo kahden pesän sijainnin mut niitä ei pysty kunnolla kuvaamaan.

Millaisia suunnitelmia teillä on tälle kesälle? .-)

Ei kommentteja: