torstai 14. joulukuuta 2023

Lumitöitä ja mindmappeja

Lähipäivien jälkeen seuraava päivä menee paljolti "toipuessa" ja pääsin tänään jalkeille vasta kymmeneltä (olin kyl hereillä jo pari tuntia aiemmin). Alkuviikosta olleet toisten vetämät ryhmäliikunnat tuntuivat edelleen ja ihan kunnon doms-oireet päällä eli lihakset kipuilee. Jostain syystä kyykky on aina yks vakioliike ja siitä saa aina ylitreenin noilla koulupäivillä mikä tuntuu jälkikäteen reisissä + pakaroissa ja pohkeet sekä säärenalueen lihaksisto kärsii puolestaan siitä kun kävelen junalle. Pelkästään selän suoristaminen tuolilla istuessa tuntuu takareisissä ja nilkkaa pyörittelemällä saa ärsytettyä säären ja pohkeenalueen lihaksistoa. Muutenkin sai tyyliin ylirasitusta ku en ollu sairastelun takia vetäny mitään liikuntaa viimeseen kolmeen viikkoon ja sit tuli kaksi päivää ihan kylmiltään jumpattua. xP

Joskus viime viikolla iloitsin kun olin välttynyt lumitöiltä, mut nyt oli lunta satanut sen verran että piti hakea lumilapio ja -kola päästäkseen puunhakuun. Eihän tos onneksi mikään järjetön urakka ollut ku naapuri käy linkoomassa pihan. Ressu joutui eilen nousemaan viideltä et ehtisi avata pihatien ennenku piti päästä siitä autolla kulkemaan.

Tällä viikolla oli koulun jälkeen aikaa pyöriä kaupoilla ja on tullut pitkästä aikaa shoppailtua vaatteita. Yhdessä vaiheessa päätin etten hankkisi enää uusia vaatekappaleita ja olisin muka ekologinen ja säästäisin luontoa, mut onhan se kiva välillä ostaa jotain uutta. Mukaan lähti vaaleanpunapainotteiset paidat ku sattui alennuksessa olemaan. Malibu-paita tuli ehkä vähä isossa koossa ku otin M:nä mut en jaksanu käydä toistamiseen sovituskopissa ni tyydyin tohon. Vähä joululahjahankintoja itelle. ,-)

Ohjauskurssin opet uhkaili häipyvänsä huomenna lomalle ja jää kuulemma kurssin arvostelu tammikuulle jos kaikkea ei ole ajoissa palautettu, joten meni hyvä tovi niitä mind mappeja askarrellessa. Sitku en tietenkään voinut vaan hutaista niitä vaan jäin vääntämään ylimääräisiä koristuksia ja muuta turhaa. Toivottavasti ne nyt ehti arvosteluun mukaan ku joskus kolmen jälkeen sain viimeisenkin palautettua. xP Jotenkin tuntui ihan turhalta nipotukselta yhtäkkiä vaatia näitä MM:ä ku aika epäolennainen asia kurssin kokonaisuudesta ku kumminkin kaikilla tunneilla oon ollut jo hoitanut ennakkotehtävät ja kirjalliset jutut yms. Saatiin myös tänään yleispalaute ja arvosanat ton kurssin kahdesta kirjallisesta tehtävästä, joiden pohjalta kurssin arvosana muodostuu. Opettajat oli palautteeseen listannut mikä kaikki oli pielessä ja tunnistin monta kohtaa jotka viittasi selvästi omaan työhöni, mut sain silti liikuntapassista arvosanaksi vitosen, jeE! .-o Asiakas-casen arvostellut ope oli sen sijaan nipompi ja siitä tuli vaan kakkonen, ja jos nuo kumpikin vaikuttaa 50% arvosanaan ni taitaa kolmoseen sit jäädä. 

No nyt sain mukaan kuviakin mut niiden kanssa sähellys lisäsi postauksen valmisteluaikaa puolella. xP

2 kommenttia:

iikku kirjoitti...

Kyllä ehdottomasti saa 10:en nukkua kaikkien koetusten jälkeen. .-D Olit tosi reipas, kun jaksoit lumitöihin!
Kivoja vaatteita olet löytänyt! .-) Kyllähän vaatteet käytössä kuluu, ja sit kun ostaa uusia, voi luopua niistä vanhoista kuluneista. .-)
Se on sääli, ettei visuaalisesta puolesta saa ikinä lisäpisteitä, koska se on tärkeää myös. .-D

Kasa kirjoitti...

Joo oli vähän pakko tehdä lumityöt jotta saisi puita sisälle ja taloa lämmitettyä. .-D Tuskin tulee uusista vaatteista huolimatta luovuttua kuluneista. <3 xD Jooo visuaalisuus tarvitsisi enemmän kunniamainintoja vaikkei nyt ollakaan sillä graafisella linjalla minne oisin halunnut opiskelemaan. .--D Kiitoksii ja kiva kun oot jaksanut useena päivänä säännöllisesti kommentoida, mut ei tietenkään mitään paineita jatkon kannalta. .-3