perjantai 15. joulukuuta 2023

Loppurutistus kouluhommien osalta

Ei lupaavin näky kun kone heittää naamalle kyseisen ilmoituksen kesken verkkotentin tekemisen. xP En tiedä onko vika Moodlen puolella vai mun koneessa (en luota tähän päivittyneeseen chromeen...) kun eilenkin harkkatenttiä tehdessä sain kesken kaiken saman tyyppisen ilmoituksen. Onneksi netin sammutus + uudelleen käynnistäminen auttoi asiaan ja pääsin jatkamaan tenttiä. Ei edes ajan puolesta käynyt liian tiukaksi kun lopussa jäi 10 minuuttia yliaikaa. Tentti oli helppo sillä valtaosa kysymyksistä oli tuttuja harjoitustentin kautta, mut en silti usko että ihan täysiä pisteitä sentään tuli. Eli läpipääsyn puolesta ei tarvitse huolehtia, jännään nyt vaan riittäiskö pisteet bonustenttien voimin viitoseen. 

Oli alun perin tarkoitus hakata harjoitustenttejä koko aamupäivä, mut sit aloin järkeillä et jos hoitaisin tentin jo aikaisemmin niin jäisi aikaa tehdä se puuttuva AK3-tehtävä. Tossa tehtävässä piti katsoa joku uratapahtuma-webinaari, ja otin tyyliin ensimmäisen näkemäni tallenteen tehtävänantoon linkatulta sivulta. Huomasin sit jälkikäteen että siel olisi ollut tarjolla Myytinmurtajien Jamie Hynemanin uratarina, vähänkö oisin mieluummin kattonut sen ku jonku CV-webinaarin jos oisin tienny! >.-O 

Miten nää on saanu Jamien tänne Suomeen pitämään puhetta?? 

No oli toi CV-hommakin ihan hyvä siihen nähden ett tällaisia vastaavia joutui aika paljon kattomaan silloin kun olin kuntouttavassa ja tästä jopa sai jokusen uudenkin vinkin. Kirjoitin sitte aika nopean raportin tehtävää varten, mut ei sillä niin väliä kun tuo arvostellaan vaan hyväksytty/hylätty ja eiköhän tuo täytä hyväksytyn kriteerit vaikken maailman syvällisintä pohdintaa siihen sisällyttäisi. 

Tossa vähän ennen kahdeksaa sen palautin ja se oli vuoden viimeinen puuttuva koulutehtävä, eli joululoma alkakoon nyt virallisesti, juhhuu! Syötiinkin isin kanssa aiheeseen sopivasti tänään vuoden ekat joululaatikot ja rosollit. Meinasin nyt viikonlopun laiskotella ja ensi viikolla sitten joulusiivousurakan kimppuun.

Ei kommentteja: