lauantai 9. joulukuuta 2023

Koulupäiväkirja saa jatkoa

Tää blogmas on muodostumassa varsinaiseksi koulupäiväkirjaksi, ei oo valitettavasti tällekään päivälle mitään kovin kiinnostavaa kerrottavaa ku päivä on jälleen mennyt koulujuttujen parissa pakertaessa.. Jännä huomata miten kykenen nykyään käyttämään valtaosan päivästä koulujuttuihin, muistan miten lukion koeviikot oli tuskaa ja olin jatkuvasti taukoilemassa, mut nyt ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa höllätä yhtään. Ugh, samaan aikaan huolettaa ku aika vähenee ensi viikon lähipäiviin valmistautumista varten ja sit toisaalta jo odotan että sais ne vaan hoidettua alta pois ja pääsisi joululomalle. 

Luin materiaaleja mobilisoinnin tenttiä varten, mut en vielä uskaltanut kokeilla varsinaisen tentin tekemistä, vaikka siinä olisi sentään kaksi yritystä. Ihan hyvä et jos menee ihan pieleen ekalla yrittämällä on vielä mahdollista koittaa parantaa, mut haluisin kumminkin saada sen purkkiin kerralla. Meinasin tsekata tekemäni muistiinpanot läpi vielä huomenissa ja sit kattoa kuinka sen tentin kanssa käy. 

Samoin mobilisoinnin päiväkirja jää huomiselle, mut sentään sain sitä varten materiaalia kun isi ehti tänään pistäytymään hoidettavaksi. .-D Ehdittiin hyvin käymään läpi kaikki näyttöön tulevat kysymykset, ku meiltä jää kyynärpää ja rannenivel pois ku ei ehditty tunnilla käymään niitä, ja ope oli laittanut eilen viestiä että kyljellään testattavat selkäliikkeetkin jää pois, piuh! Isi tuumi että on varmaan kaikki kunnossa kun mikään ei sattunut, todennäköisesti vika oli kumminkin mun otteissa ja vähäisessä voimankäytössä, vähän haastava tehdä traktioita ilman vyötä ja väärän korkuisella alustalla. Isi käski mun käsitellä kipeää polveansakin, varmaan haaveili että se toipuisi mut ei varmaankaan ole mobilisointia tarkoitettu semmosen kivun hoitoon. Selkään liittyvissä jutuissa isi hieman valitteli, rintarangan fleksio oli kuulemma tukala ja ekstensiokin tuntui, ei ees tarvinnut käyttää kauheesti voimia. Tein myös yksittäisiin nikamiin mobilisointia ja jokusesta kohdasta löytyi kipua, mut ei ilmeisesti mitään liian brutaalia ku isi jossain vaiheessa nukahti. .-D

Isi toi tullessaan nimipäiväsuklaata! Jos oisin muodostanut nimimerkkini etunimeä hyödyntäen se olisi
Ansa, sillä saisi yhtä hämyjä mielikuvia varmaan mitä Kasastakin. .-D

Testasin myös kuormitusfysiologian harjoitustenttiä ja se meni yllätyksekseni tosi hyvin, mulla nyt tosin oli muistiinpanot auki mitä ei sitte varsinaisessa tentissä sallita mutta kuitenkin.. Vielä ei kuitenkaan pidä tuudittautua siihen että helposti se virallinen tenttikin menee, koska sehän ei ole varmaa. Jäänyt kyllä ihan liian viimetinkaan tää valmistautuminen..

Ei kommentteja: