lauantai 23. joulukuuta 2023

KS: Joulukuun suosikkeja

Blogmasin ja joulusiivouksen vuoksi mulla ei ole ollut aikaa valmistella etukäteen tätä suosikkipostausta, joten mennään normaalia rennommalla otteella ja pitäydytään aika tiiviissä setissä.

☆ Blogmas; Päivittäinen postausten julkaisu on ollut odottamaani kevyempää ja koin että kirjoittamaan pääsi normaalia matalammalla kynnyksellä. Varsinaisia aihe-postauksia oli vähemmän ja usein kirjoitin vain muutamalla kappaleella päivän meiningeistä, mut tiiän että vuosien päästä arvostan kun oon kirjoitellut tiheään tahtiin tekemisistäni ja pystyn palaamaan näihin fiiliksiin postauksien kautta. Odotan kyllä myös et nyt joululomalla pääsee puuhastelemaan muidenkin vapaa-ajan projektien kanssa ja blogin voi jättää hetkeksi lomalle. .-D

☆ Hyvät numerot; Kivaa kun koulujuttujen parissa ahertaminen palkitaan kerrankin hyvillä arvosanoilla!

☆ Yökamera; Oon innostunut iltakävelyllä leikkimään kameran yökuvaustoiminnon kanssa. Jos taivaassa on havaittavissa pieni väriero kamera oikein korostaa sitä ja saa tosi kiehtovia kuvia!

☆ Viestittely; Ilahdutti kun pari luokkalaista pisti viestiä ja tiedusteli fiiliksiäni, normisti kun en juuri ole koulun ulkopuolella yhteyksissä muihin ellei ryhmätöitä lasketa (ja en niissäkään mitenkään liian aktiivisesti. xD) Haaveilin jos itekin saisi aikaiseksi laittaa muutamalle tyypille viestiä joskus, mut tähän asti se on jäänyt vain ajatustasolle..

☆ Joululoma; Joululoma tuntuu astetta spesiaalimmalta kun saa rauhoittua koulujuttujen parissa puurtamisen jälkeen.

☆ Musiikki; ⇩

Jos soittolista ei näy, klikkaa tästä!

☆ Euroviisut; Joulukuussakin pääsee jo halutessaan viisutunnelmiin karsintabiisejä kuuntelemalla, ja lisäsin äskeiselle soittolistalle muutaman lempparini Viron ja Espanjan tarjonnasta. Tässä olisi ollut myös Tsekin ja Albanian kisat, mutten kumpaakaan ainakaan toistaiseksi kattonut, YouTubeen onneksi nykyään talletetaan melkein kaikki ni niiden pariin voi myöhemminkin halutessaan palata. Eilen oisin muuten Albaniaa vilkuillut, mut se alkoi 1,5h myöhemmin mitä luulin ja sit ehdin vaan puol tuntia seurata eikä sinä aikana kukaan edes esiintyny. xD

☆ Mario Kart Tour; Nää oli mukavia toureja. Kiva kun Animal-tourilla oli pitkästä aikaa ratoja, joita tuli ajeltua siihen aikaan kun olin juuri liittynyt peliin ja tykkään yleistasolla viidakkoradoista. Peach vs. Bowser oli eka kiva VS-tour, koska valtaosa suosikkihahmoistani oli Peachin puolella, joten ei haitannut pelata kahta viikkoa pelkästään niillä. .-D Ois ollut hyvä tunkea myös joulutourin meiningit tähän samaan, mut en muistanut kuvata ajoja etukäteen enkä nyt sit kiireessä ruvennut.


Jos video ei näy, klikkaa tästä!

☆ Kannustava palaute; Jäi jälkikäteen tosi kiva fiilis luokkalaisten antaessa hyvää palautetta vetämästäni ryhmäliikunnasta. .-)

☆ Pelaaminen; Simssin pelaaminen on ollu ihan sika kivaa! Oon myös pelaillu Hand of Gilgamechia, vähä nihkee vaan ku oon ollu nyt monta päivää jumissa samassa kohdassa. xD

☆ Ihanat talvimaisemat; Tää joulukuu on ollut ihanan luminen, nättiä!

Ei kommentteja: