torstai 7. joulukuuta 2023

Elinjärjestelmät ja Euroviisut

Hokasin että Euroviisukausi on taas käynnistymässä ja kuuntelin pannua nuohotessa Tomin kappalearvostelut Tsekin karsintabiiseistä. Ei ees ollut kovin huonon kuuloista mutta toisaalta mikään ei pompannut myöskään esiin selkeenä suosikkina, täytyis kuunnella ne vielä uusiksi ihan ajatuksen kanssa. Tsekin lisäksi myös Albanian karsinnat on jo nyt joulukuussa, ja moni muukin maa on jo julkaissut esiintyjälistan ennakkoon. Vähän kurkin Eurovision Worldin sivuilta mitä on luvassa, ja Italiassa on ehdolla paljon tuttuja nimiä - niin aiempia viisuedustajia kuin myös aiempien vuosien karsintakisoista. Samoin Ruotsissa on ilmeisesti jokunen vakkari karsintakisaosallistuja, en tosin tunnistanut kuin muutaman nimen ku en Mellomeininkejä niin aktiivisesti ole seurannut. Innostuin huomatessani Ollien toistamiseen Viron osallistujalistalla ja vissiinki huomenna julkaistaan Viron biisit, melkein alkoi jännittää mitä sieltä tulee. c-,

Koulujuttujakin sain hieman edisteltyä ja oon nyt kattonut kaikki luentotallenteet, seuraavaksi pitäisi sitten palata niistä kirjoittamiini muistiinpanoihin ja päntätä asioita ensi viikon tenttejä varten.. Ihan liikaa muistettavaa, mut kun viime keväänä selvisi biomekaniikastakin ni eiköhän tuo kuormitysfysiologiakin mene, sinänsä ihan simppeleitä ja kiinnostavia aihekokonaisuuksia mut enny kaikkea silti ulkoa kykene muistamaan. Vielä vähän vaiheessa mobilisoinnin näyttölistankin läpikäyminen ku noista kaikista ei löydy Moodlen materiaaleista tietoja, ni pitää yrittää metsästää YouTubesta jotain samankaltaisia juttuja mitä ollaan muistini mukaan tunneilla tehty ni en oo kovin varma että tekniikat on hallussa.. .-s Hirveen stressaavaa et sieltä voi arpoutua mikä tahansa tehtävä, ni kivat sitte jos tulee joku mistä en tiiä mitään huoh. xp Elinjärjestelmän tenttiin ajattelin puolestaan valmistautua tekemällä joka päivä kerran sen harjoitustenkin, tulee sit kysymykset vähitellen tutuiksi kun siinä varsinaisessa tentissä on samat kysymykset, ni riittää ku keräilee mahdollisimman paljon vastauksia talteen. ,-)

Tänään oli viikon ainoa live-verkkoluento ja itse asiassa koko vuoden viimeinen. Meillä oli kaksoistunti elinjärjestelmän luentoja ja käytiin läpi hermoja, nää oli itse asiassa aika kiinnostavia ku isi on valitellut iskiasvaivoja ni nyt ehkä tiedän jotain aiheesta (tiedä silti osaanko ratkaista ongelmaa..) .-D Pahus kellokin tuli jo puol ja nyt tälle päivälle tuli vaan tällainen tylsän kuvaton postaus ku aika loppuui.

Ei kommentteja: