maanantai 2. toukokuuta 2011

Olen itsekäs...

...ja ajattelen omaa hupiani: tulin kirjoittamaan blogiini, vaikka pitäisi vastata Iloliemen kommentteihin, jotta vois sen osan sitten julkaista, eikä taas jäisi kommentteihin vastaamisesta sen julkaisu kiinni. .-D Mutta mä vaikka hetken kirjottelen, sit meen vastaa niihin kommentteihin tai jotai. .-> Äsken oli kiva vastata täällä mun blogissa edellisen osan kommentteihin. .---D Minkä osan, en minä mitään osia tänne kirjota! Edellisen KIRJOITUKSEN siis.

Yhä elellään kotona ilman nettiä, kököttää. .-/ Joudutaan kaikki illat vaan pelata herttaa, kun ei päästä lukee muiden tarinoita. .-< Voi hirvee, eihän tässä oo enää paljon mitään vapaa tuntia jäljellä, ää, en haluu ruotsin tunnille. .-( Tein ruotsin läksyt vähän hutaisten, ja kuitenki sanotaan järjestyksessä vastauksia, sit mä sanon väärin ja kaikki nauraa. .---/ No jee, ei ne mitää naura, mut aattelee (tai sit mä vaan aattelen) et toi on nolo, kun ei osaa. Äikänkään tunti ei innosta.. Ens viikolla me kirjotetaan essee lukemastamme kirjasta, ja mä en oo sitä ees vielä saanu luettua. Jotain 100 sivua jäljellä. .-p Sit lukemista hidastaa vielä sekin, ettei oo mikään maailman kiinnostavin kirja.
Tommonen kirja olis kyseessä, onko joku lukenut ja haluaisi kertoa juonen tiivistettynä? .-D No ei, kyllä mä sen vielä saan luettua... Huomenna olis enkun sanakoe, oon jo onneksi saanut aika paljon opeteltua. .-> Jää kyllä vielä tälle päivälle hommia senkin kanssa... Toi enkun ope pitää joka vuosi aina samat sanakokeet. .---D Pahus vaan, kun oon hävittänyt ne kaikki, kun viime vuonna olin tolla kurssilla. .-p Mut muistan sen verran, että siellä kysytään "upper socondary school" -sanaa, joten saanpa ainakin yhden pisten, jes. x-) Mulla on alkanu koulumasennus, masentaa ihan hirveesti tulla kouluun. .-< Ärsyttää, kun tuntejakin tulee niin paljon, koska meil tulee opo tunteja, ja niitä menee mun vapaatuntien päälle. .--/ Höhöh, en jaksisi itkeä koulusta, puhun välillä jostaib muusta. ,-)

Perjantaina, kun lintsasin, isi käski mun mennä haravoimaan ulos. .-p sit siel haravoin koko päivän ja kuuntelin ämppää. .-D Oli kivaa siihen asti, kunnes ämpästä loppu akku, ja mä lopetin sitte, koska ilman musiikkia en tee mitää! .-D Sit lauantaina piti mennä auttaa isiä, kun jyviä piti lapioida säkkeihin, että isi sais vietyä ne yhelle kauempana olevalla pellolle kylvettäväksi. Harmittaa, kun isillä on niin paljon peltoja, sit se hoitaa vielä meidän naapurinkin peltoa. Sit sillä on kauheesti hommia, ja me joudutaan Fikun kaa tulla bussilla kouluun, koska isi ei ehdi viemään. Joo, maailman kamalinta tulla bussilla. .--D Ja muutenki isi on sit aina väsyny, kun joutuu niin paljon kaikkea tekemään, eikä se ehdi viettää aikaa meiän kans. .-< Mut joo, sit sunnuntaina laulettii Sing ittii (ja kyl noina muinaki päivinä. .--D)

---
Huhhuh, tein ihan hirmuvauhdilla läksyt, koska halusin niin kovasti ehtiä kirjottamaan tänne. .----D Ens vuoden kurssivalinnatkin tossa äsken sähelsin jotenkin, ihan sama, opo kuitenki menee muokkaa niitä, en osaa itse järjestellä niitä järkevästi. .---D Mutta joo... Mä keksin tänään yhden jutun, johon liittyy mun koko elämä (kuulostaa jotenkin kauhean suurelta). Mä innostun henkilöistä, jotka on hyvännäköisiä. Ylläri. .--D Mut ne sit vaikuttaa aika jännästi esimerkiksi musiikkimakuuni tai tv-ohjelmiin, joita katson. Selviytyjät muuttuu aina mahtavaksi ohjelmaksi, jos siellä on joku hyvä heppu, jota fanitan. .-D Näin kävi joskus aikoja sitten, kun Ozzy oli selviytyjissä mukana. Lauantai ilta oli aina viikon kohokohta, ja jo maanantaista lähtien aloin jännittää, miten Ozzylle käy seuraavassa jaksossa. Tyhmää, eikö? Mutta se on elämäni suola, sen avulla jaksoin aina kouluviikon, kun odotin pääseväni näkemään Ozzyn. <3 Awws, tulee vanhat ihanat ajat mieleen. .--D
Ozzy Lusth
Siinä kuva mun Ozzyliinistä. <3 Ozzy muuten johtaa tuota "Kuka on suosikki selviytyjäsi"  -äänestystä, mihin kuvaa painamalla pääsette. .-D Menkää antaa Ozzylle lisää ääniä, mun mieliksi edes. ,--3  Kökkänä, mulla oli vielä toinenkin asia tohon liittyen, mutta kello on jo noin paljon. .-s Pitää mennä bussilla kotiin, koska isi ei ehdi hakee. .-< No, mutta kuitenkin: Alkuun, kun kuulen jonkun biisin radiosta pidän sitä huonona, mutta musavideon nähtyäni siitä saattaakin tulla hyvä, jos laulaja on nätti. .---D "Ruma" laulaja taas huonontaa kappaletta mielessäni. Tää on kauheeta, aah, ja nyt mä vasta tajusin kaiken. Ei tuo kyllä ihan aina päde, kerran yksi ei-niin-kaunis laulaja muuttuikin paremman näköiseksi hyvän biisin ansiosta. .---D Äh, mun täytyy kyllä alkaa lopetella, mutta palaan tähän aiheeseen vielä. .-D Pitää mennä vessaan vielä ennen bussille lähtöä. Heipat sitten vaan. .----)

Kysymys lukijoille:
Katotko Selviytyjii?
vaihtoehto 1: Jep
vaihtoehto 2: E

2 kommenttia:

Hunajainen kirjoitti...

Katotko sie Salkkareita?.-P Taidan olla ainut ihminen koko Suomessa, joka niitä ei tuijota! Outolintu siis .-D

Minulle tuo Ozzy nimi tuo mieleen... Tontun? Varmaan siksi, että se tuo mieleen Ihmemaa Ozzin, tai mikä lie... Ozzy on komea!

En ole lukenut tuota (tylsän näköistä) kirjaa, mutta se vaikuttaa tutulta! Siis, että meillä ehkä on se tai jotain.

Kuulostaa jotenkin vanhanaikaiselta, kun pelaa herttaa koko illan (Anteeksi). Tuli joku Hertta-innostus, ja avasin tietokoneen Hertan, mutta näytti liian vaikealta, kun en ole ennen pelannut.

Höpöttelen vaan omia juttujani, taidan olla tekemässä jotain vallankaappausta blogissasi! Varo minua... .-D

Uutta nettitikkua odotellen

//Reuctimm

Kasa kirjoitti...

Katonhan minä. .---D Ainoa kotimainen sarja jota seuraan. .--D Et kyllä paljoa menetä, ei ole mikään laadukkain ohjelma, mutta en osaa lopettaa enää sen katsomista. .-p Okei, minä taas en ole kuullutkaan mistään Ihmemaan Ozzista. .-p Jep, ohan se. ,--)) <333 Hertta on just hyvä peli, ärsyä vaan, kun oon siinä huono. .-D Muut ton kotikoneen pelit on niin semmosia moderneja tai semmosia outoja. .-o Ja herttaa on just kätevä pelata, kun syö. Normisti lukisin iltapalaa syödessä simstarinoita.. <3 Aah, blogini kaapataan! .--oo Nettitikku palaa tänään!!!!!!!!!!