torstai 12. syyskuuta 2013

Mun oli...

...tarkoitus mennä pelaamaan simssiä ennen kuin lähden koululle takaisin opokeskustelua varten, mut huomasinkin että aikaa on sen verran vähän, ettei siinä kunnolla ehdi mitään pelata. Jos vaikka sit illemmalla aukois peliä tai viikonloppuna viimeistään. .-) Mutta, kun en siis pelaamaan mennyt päätin kirjoittaa jatkoa Veijareille! Eli:

Aiemmat osat.
Osa 12: Baby, baby, baby ooh!

Okei, ton otsikon jälkeen en voi vastustaa tän biisin lukumusaksi laittamista. .-D Ja varmuudeksi tiedotan, etten ole Justinfani. .-P




Anelma oli luonnollisesti poistettu työpaikkansa työntekijöistä kuoltuaan, eihän kukaan voinut aavistaa, että nainen heräisikin takaisin henkiin. Siispä naisen oli hankittava itselleen uusi työ. Toimittajan virka vaikutti mukavalta joten Anelma päätyi siihen selailtuaan lehteä hetken.


Varma, Kaapo ja Iivari suhtautuivat äitipuoleensa myönteisesti, ja myöhemmin he jopa ystävystyivät. Anelmalle oli joskus jopa helpompi puhua joistakin asioista kuin omalle äidille.

Yrittäjyydestä kiinnostuneet Iivari ja Kaapo olivat saaneet takapihalle käyttöönsä kunnon rakennusvehkeet. Iivari haavaili lelukaupan perustamisesta kun taas Kaapoa kiinnostivat robotit. Uutterasti pojat uhrasivat iltaisin vapaa-aikaansa värkkäillen milloin minkäki näköistä vempelettä.


Immanuel

Saija
Anelman kuolleena olo ei ollut tehnyt pahaa hänen maha-asukilleen, joten synnytyksen aika koitti odotetulla hetkellä. Valio myhäili tyytyväisenä, kun juustokakku oli kuin olikin avustanut kaksosien saamisessa. Vauvelit ovat perineet tuttuun tapaan vaalean ihon, vihreät silmät ja ruskean tukan. Ja nimet siis olivat Immanuel ja Saija.


Piia

Daniel

Aaron
Mariannen synnytys tuottikin yllätyksen, kun lapsia syntyi kahden sijasta kolme! Mariannen kolmoset nimettiin Piiaksi, Danieliksi ja Aaroniksi. Daniel on samaa värimaailmaa kuin muutkin Mariannen lapset, mutta Piia ja Aaron perivät enemmän äitinsä tummia piirteitä sekä vaaleansiniset simmut.


Taloudessa on nyt yhtä aikaa viisi vauvaa, joten vanhempien lisäksi teinitkin joutuivat välillä hoitamaan vauveleita, kun viisikon vaipat alkoivat haisemaan tismalleen samaan aikaan. Kaikesta hässäkästä huolimatta Valio oli onnellinen siitä, että oli saanut toivomansa kymmenen lasta ja yhden ns. ylimääräisenkin.

Kaapo ja Iivari kehittyivät hiljalleen ansiomerkkien parissa, ja he oppivat rakentamaan entistä monimutkaisempia ja suurempia kyhäelmiä pienistä neliön muotoisista laatikoista. Vaikuttavaa!

Marianne järkyttyi pienesti siitä, että Valio antoi Anelman lapsineen jäädä asumaan heille vielä synnytyksen jälkeenkin. Valio kuitenkin halusi olla lähellä lapsiaan ja näillä asumisjärjestelyilla homma sujuisi kätevimmin. Anelma myhäili tyytyväisenä, kun Valio oli hänen eikä nykyisen vaimonsa puolella.

Koska molemmat naiset olivat lapsirakkaita perhetavoitteisia, saattoivat nämä aivan hyvin hoitaa toistensa vauvoja, eikä ns. syrjintää esiintynyt. Anelmakin helli Aaronia vaikka hänen oma lapsensa kitisi viereisessä kehdossa.

Ja sitten koittikin viisikon synttärit! Paljon ulkoaopeteltavia naamoja luvassa:

Piia on Valion kopio piirteiden puolesta mutta värit tulivat Mariannelta. Kiva yhdistelmä, tykkään!

Saija onkin perinyt suuren osan sekä piirteistään että väreistään Anelmalta, toisin kuin aiemmat Anelma-Valio -lapset. Vaihtelua tämäkin!

Immanuel on samaa luokkaa kaksoissikonsa Saijan kanssa piirteiden ja värien puolesta.

Daniel on vanhempien sisarustensa Varman ja Iivarin kopio!

Aaron on muuten samanlainen Danielin kanssa, mutta värit on peritty kokonaan Mariannelta.

Aw, mä löysin musapalkkiani selatessa yhden The Scriptin biisin, jota oon kaivannut!! Tää soi vuosia sitten aina radiosta mutta mä en jostain syystä saanut nimeä ylös enkä oo löytänyt kappaletta vaikka oon joskus urakalla etsinytkin. Aw, kesä 2009 tulee mieleen. <23


Apua, kello on jo noin paljon, myöhästyn vielä opon tapaamisesta. .-D Nyt kiireesti matkaan..

Kysymys lukijoille:
Onko viisi lasta...
Vaihtoehto 1: ...ihan liikaa, huhhuh!
Vaihtoehto 2: ...pahempaakin on nähty.

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Nup lelu, ja robotinrakennusvermeet ovat kyllä hyödyllisiäkin kunhan niillä jaksaa aikansa väsäillä.
Anelman kaksosilla molemmilla taas ihanan omanalisensa nimet, sekä Immanuel että Saija ovat hienoja! :D Eikä toisaalta Piiassa, Danielissa ja Aaronissa mitään sen huonompaa, päinvastoin ;)

Paljon naamoja opeteltaviksi tosiaan! :D Tulen myöhemmin tiirailemaan näitä varmasti uudemman kerran. Ja olet muuten aikaisemmin saanut Nokan (eräs kaverini) kanssa miut tykästymään The Scriptiin. Niin montaa biisiä en tunne mutta ne jotka tiedän ovat kyllä hyvä ;)

Ah niin juu, miekin olen yrittänyt kiriä hieman Garboreiden kanssa. En tosin ihan niin huimaa tahtia kuin sie mutta kuitenkin ;D

Kasa kirjoitti...

Noista värkkäilykoneiden tavaroista on kyllä iloa. .-) Leluista tosin saa aika huonohkosti hupia ja robotit puolestaan hajoilevat jatkuvasti. .-D Ja en vieläkään ole oppinut, tekeekö "hyvä" leijonankitakimppu punaista vai vihreää savua.. Hii, mukavaa, että Anelma-lapsien nimet mielyttivät. .-) Fikukin pitää Immanuelin nimestä, filosofien nimet tuntuvat hänen mieleensä olevan. .-D Kaikkien nimet tuli ihan vaan kalenterista arvottua, että kunnia menee sille. .--D Suurilapsisissa perheissä lapsien nimet muistaa juuri ja juuri sen takia, että he ovat eri ikäisiä, mutta nämä ovat kaikki samanikäisiä, että se siitä. .-D Sentään melko selkeitä eroavaisuuksia, etteivät ihan identtisiä ole. .-D Ooh, mahti juttu, että olet The Scriptistä innostunut! Ei mullakaan taida olla kuin kolme biisiä kyseiseltä artistilta ämpällä, täytyisi munkin paremmin perehtyä The Scriptiin! Mä tein taas tätä vastausta kirjoittaessani musapalkkilöydön, tällä kertaa Hurtsilta:
http://www.youtube.com/watch?v=MIgaWx48U8A
Hienoa, että olet ahkeroinut Garborien kanssa. .-) Saa nyt nähdä, kuinka kauan saan ylläpidettyä tätä vauhtipäivittelyä Veijareilla, kohta taas unohdan niiden olemassaolon pariksi kuukaudeksi. .-D Nyt mä taidan kuunnella muutaman biisin Hurtsia lisää, on pitänyt niiden uuden levyn biiseihin tutustua jo ajat sitten, mutta aina on jäänyt sekin. .-P