lauantai 14. syyskuuta 2013

Muahaha, saan...

...olla tänään koneen valtias, kun Fiku lukee filosofiaa. .-D Aloittelin tämän osan kirjoittamista jo eilen koulussa 3ds maxin käytön harjoittelun ohessa, ja nyt osaavat loputkin kuvat tekstiä alleen. Katotaan, kirjottaisinko tänään useemman osan eteenpäin, mmm.. Osaan sopiva tunnelmabiisi:


Aiemmat osat.
Osa 13: Tavoitteena unelmien toteutus



Koko perhe joutui koville taaperolauman opettamisessa ja hoitamisessa. Taaperot vaativat enemmän valvontaa ja osasivat olla halutessaan oikeita maanvoivoja. Marianne olisi tarvinnut muutaman lisäkäden kyetäkseen ruokkimaan samaan aikaan koko lapsilaumaa.

Anelma haaveili vielä yhdestä omasta lapsesta elämäntavoitettaan ajatellen (kuusi lasta naimisiin), joten eräänä päivänä Mariannen ollessa töissä Anelma otti asian puheeksi Valion kanssa.
"Anelma... välitän sinusta kyllä, mutten voi pettää vaimoani. Olen pahoillani", Valio selitti Anelman ilmeen synkentyessä.
"Ei se mitään... Kestän kyllä sen, etten milloinkaan saa toteutetta elämäni suurinta haavetta", Anelma mutisi apeana.

Taaskaan sillä ei ollut väliä, kenen vauvaa opetti, pääasia että opetti. Anelman lapsien ollessa päiväunilla päätti nainen aikansa kuluksi opettaa Piiaa kävelemään. Vaikka Anelma oli katkera Mariannelle, ei hän halunnut laiminlyödä tämän lasten hoitoa, sillä eivät nämä olleet syyllisiä mihinkään.

Immanuel somailee. .-3

Yksi haaste oli saada taaperot illalla nukkumaan. Jos yksikin vekara heräisi ja alkaisi itkeä, yhtyisivät kuoroon muutkin taaperot herättyään. Tätä yritettiinkin välttää, ei tosin aina kovinkaan kehuttavin tuloksin. Varovasti Piia, siinä kehdossa ei ole kaidetta. .-s

Viisikon taaperovaihe meni melkoisessa hujauksessa. Kaikki eivät valitettavasti oppineet kaikkea, mutta onneksi simssissä lapset eivät jää puhe- tai kävelyoppimattomiksi kasvettuaan. .-D Hei, mitäs tämä on, tuollahan seisoo teiniksi kasvanut Varma, eihän hän tarinassa ole vielä kasvanut. .-o Joku sekoillut kuvien järjestelyssä, ups.. No, näin edetään. .-D Ja viisikot naamaesittelyssä:

^Immanuel^

^Piia^

^Aaron^ (kuinka sillä on silmat noin "eriparia", kattokaa nyt! Toinen silmä iso ja toinen pieni .-o)

^Saija^

^Daniel^

Lapset tulivat hyvin toimeen keskenään, vaikka heillä eri äitejä olikin. Varsinkin nuorimmista tytöistä, Piiasta ja Saijasta, tuli hyvät ystävykset. .-)

Aamuisin koulubussin eteen muodostui tukkeumia, kun kaikki olisivat halunneet päästä bussiin ensimmäisinä. Muutenkin koulubussi täyttyi puolilleen pelkistä Veijarien perheen lapsista, montakos noita yhteensä on... 8? .-D Nyt myös kaikki aikuiset pääsivät töihin, kun lapsia ei tarvinnut jäädä vahtimaan kotiin.


Teinit toivat ahkerasti mukanaan kavereita koulusta. Varma huomasi ihastuneensa Orlando-nimiseen nuorukaiseen. Kun porukkaa tuli kerralla enemmän kylään, päätti joukkio järjestää ison vesisota-leikin!

Anelma päätyi radikaaliin päätökseen. Hän rakasti lapsiaan mutta elämäntavoitteen toteuttaminen houkutteli silti. Tähän tarkoitukseen Anelma tarvitsi kuitenkin uuden miehen, sillä Valio halusi olla Mariannen kanssa. Talo oli jo aivan täynnä, joten Anelma ei nähnyt tilanteeseen muuta ratkaisua kuin muuttaa omilleen. Tuntui kamalalta jättää lapset, mutta Anelma tiesi Valion huolehtivan heistä hyvin ja Mariannen oleva loistava vara-äiti. Anelma ei halunnut jättää hyvästejä, kaikki kävisi parhaiten näin... kai. Anelma ei kuitenkaan huomannut, että Saija oli tekemässä ulkona läksyjään Anelman hiippaillessa taksia kohti.
"Äiti, mihin sä menet?" Saija kysyi kummissaan. Anelma jähmettyi paikoilleen kuullessaan tyttärensä äänen takaansa. Kuitenkin sanaakaan sanomatta Anelma astui taksin ovesta sisään ja jätti pienen lapsensa yksin hämmentyneenä pimeään yöhön. Hur, mä saan kylmiä väreitä. .-D

Aw, lasten tanssi on jotenkin ihanaa katseltavaa. .-D Ne eläytyy tolleen söpösti ja huojuu välillä ihan miten sattuu. .-D

En ole ihan varma, oliko tämän kuvan tarkoitus kertoa Valion päässeen opetusuransa huipulle.. Sovitaan vaikka niin. .-D Komeasti mies esittelee hammasrivistöjään! Valio levittelee käsiäänkin noin tolleen, ihan kuin se aikois kohta napata kuvan katselijan halaukseen. .-D ♥ (jeij, kotikoneen näppäimistö mahdollistaa taas alt-hymiöiden käytön!)

Mä jotenkin tykkään, kun aamuisin koko porukka herää samaan aikaan. .-D Kaikille lapsille ei näköjään ole sänkyjä, nukkuikohan yksi jossain muualla vai joutuiko joku valvomaan koko yön. >.-o

Aw, taas osaa lopettaessani mulla soi tää The Scriptin biisi. .-D Toi pianokohta. ♥♥


Kysymys lukijoille:
Vad tycker du om Aaron?
Vaihtoehto 1: Iihana, .-3
Vaihtoehto 2: No jaa.. 

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Viisi taaperoa on kyllä huimasti vahdittavaa :D Jos Valio haluaa pysyä uskollisena Mariannalle, ehkä Anelma voisi hankkia itselleen uuden miehen? Tai adoptoida? Onneksi Anelma kuitenkin muistaa etteivät lapset ole syypäitä mihinkään. Itse myönnän taaperoiden kanssa sortuvani usein mahtimaitoon, ainakin jos nämä eivät meinaa oppia pottailua :D

Taaperot olivat kyllä söpöjä, mutta eivätpä jää lapsinakaan yhtään jälkeen. Koko viisikko suloisia. Heh, ehkä Aaron yritti iskeä silmää mautta ei ehtinyt ;)
Heh, miullakin aina kaikki lapset yrittävät aina kiiruhtaa yht'aikaa bussiin, enimmäkseen Milesin ja Tabbyn luona noita sumia tulee. Teinien pihaleikit näyttivät hauskoilta.

Ja Anelma sitten päätti lähteä ja Saija-parka sattui huonoon aikaan paikalle. Noh, kyllähän nämä luultavasti vielä pitävät yhteyttä.
Lapset ovat kieltämättä söppänöitä tanssiessaan. Mahtuishan tuonne näköjään vielä yksi sänky :D
Jatkoa tulen lukemaan kun vain saat kirjoitettua! ;D

Kasa kirjoitti...

Vähän enemmän hommaa tuon lauman kaitsemisessa on kieltämättä ollut. .-D Mutta tykkään haasteellisemmasta pelaamisesta. .-) Anelmalla olisi tosiaan vaihtoehtoja, itselleni ei silloin pelatessa tullut adotio ollenkaan mieleen. .-o Mä taas kai haen haasteellisuutta peliin, kun en käytä tavoitepalkintoja juuri ollenkaan. .-D Pitäisi kyllä joskus käyttää, mutta en muista niitä. .-D Mukavaa, että viisikko miellyttää. .-) Hah, voi niin olla. .-D Ollaan tässä Fikun kanssa nyt kummasteltu tuota Aaronin silmää. .-D Kun koululaisia on paljon kertyy ruuhkaa bussin eteen. .-D Anelman lähtö oli kurja juttu, mutta halusin hankkia hänelle uuden miehen, joten Anelman piti muuttaa, koska en jaksanut laajentaa taloa. .-D Hee, mulla on nyt kolme osaa kirjoitettuna, mutta ajastin ne julkenemaan vasta vähän myöhemmin, ettei yhden päivän aikana olisi ilmestynyt kauheaa osaläjää. .-D Nyt ajattelin mennä pelaamaan vähän Veijareiden epäperijäperheillä, kun tässä aikaa on. .-)