keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Arh, jokavuotinen...

..."koulumasennus" on varmaan taas iskenut, kun kaikki tuntuu ahdistavan. Perjantaiksi olis pari palautettavaa koulutehtävää, mutta mä en ole useasta yrityksestä huolimatta onnistunut asentamaan yhtä ohjelmaa koneelle, jota niiden tehtävien tekemiseen tarvittaisiin. Muutenkin olen ihan pihalla koko kurssin asioista enkä osaa niitä tehtäviä.. Vähän niin kuin lukion pitkän matematiikan tunnit: Tehdään tehtäviä ja suurin osa asioista jää tajuamatta tai tulee kopioitua opelta. En kehtaa opeltakaan pyytää apua, sillä se olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten ja nyt ope ihmettelisi, kun en alkeitakaan tajua kurssin tässä vaiheessa.. Että kiinnostaisi tietää, miten saan ne tehtävät valmiiksi perjantaihin mennessä. Edellistenkin tehtävien palautus on jo viikon myöhässä.. Lisäksi pelkään koulun uusia ylimoderneja tietokoneita. Ja pelisuunnittelutunnit on ikäviä. Mä olisin.. tuotteliaampi työskennellessäni yksin, ryhmätyöt ei vaan oo mun juttu..

Mulla on sovittuna tapaamiset opolle ja terveydenhoitajalle lähipäivinä. Ärsyttää, kun opotapaaminen on n. kolme tuntia koulun loppumisen jälkeen, että saa taas ravata kodin ja koulun välillä useemman kerran sinä päivänä.. Terkalle meno ei yleensä ole niin paha juttu ollut. Täyttelin tänään välkällä ajan kuluksi siltä terveydenhoitajalta saamaani lappusta. Saa nähdä, lähettääkö tän koulun terveydenhoitaja mut kuraattorille niin kuin lukion terkka. "Koetko olevasi yksinäinen?" No joo, väkisinkin kun oleilen koulussa yksinäni. Meidän ryhmän tytöt on kaikki paikkakuntalaisia ja ovat omana porukkanaan, ja yläasteelta amikseen pelialaa opiskelemaan tulleet pojat ovat vähän.. sellaisia.  Mut tarviiko yksinäisyyden aina olla huono juttu? Eikö tärkeintä ole, että mä olen kuitenkin tyytyväinen elämääni? Mä en ole sosiaalinen irl ja oikeastaan viihdyn yksin. Vai uskottelenko asian näin itselleni ettei tuntuisi niin pahalta?

En ole pahemmin edes jutellut kämppiksilleni, vaikka ollaan kohta kolme viikkoa asuttu samassa talossa. Keittiössä välillä moikkaan muita käydessäni jääkaapilla, mut muuten ollaan kaikki aikalailla omissa oloissamme. Mua häiritsee, kun ei olla esim. sovittu edes siivousvuoroista. Jaa, no jos kerran häiritsee, niin enkö voisi itse aloittaa keskustelua..

Lisää ajankohtaisia ärsytysaiheita: kaksi huonoa hiuspäivää putkeen, mun juusto on homeessa, en ole uudessa asunnossani nukkunut yhtäkään yötä heräämättä keskellä yötä, tietokoneen ajoittainen pimahtelu, se etten osaa päättää, katonko illalla Bonesia, Alfredia vai Myytinmurtajia, tuhlasin rahani pahan makuisiin sipseihin, visa ei toimi, vietän ehkä tulevan viikonlopun täällä, Salkkarit ei näy katsomosta suorana...

No joo, ehkä kannattaisi keskittyä mukavampiin aiheihiin, vihattaa vaan enemmän kun miettii ärsyttäviä asioita. Mut nyt kun purin noita ajatuksia sanoiksi, saattaa se auttaa ja ne ehkä harmittaa vähemmän. Tai sitten voin taas uskotella itselleni asian olevan niin. Tää vaan on niin outoa, kun pari päivää sitten kaikki oli hyvin mut yhtäkkiä pienetkin harmittavat asiat tuntuu ylitsepääsemättömiltä.

Nyt on kuitenkin kaikki ihan ok, huomenna on lyhyt koulupäivä ja ekat ikävyydet ahdistelee vasta perjantaina. ,-) Viime päivät koulussa on olleet aika rentoja: lähinnä elokuvia on katottu. .-D Katottiin nyt koulussa se aimmin läksynä ollut Star Wars -elokuva uudestaan. Katselukokemus oli kyllä mukavampi tekstien kanssa, ja Luke oli edelleen söppänä, vaikka vähän huonosti sieltä takaa näki.. Tällä katsontakerralla huomasin kuitenkin ihastuvani enemmän Han Soloon. <23 <- Mun ja Fikun kehittämä uusi sydänhymiö!



Miten ilta on jo näin pitkällä hui. .-o Kohta pitäiskin jo tehdä valinta, minkä ohjelman katson iltapalaa mutustaessani. Myytinmurtajia en ehkä, koska katoin jo päivällä yhden jakson (huomasin eilen, että Katsomossa on vaikka kuinka monta myytinmursujaksoa odottamassa katseluani), Alfredia ois toki kivaa kattoa mut ootan Bonesin seuraavaa jaksoa, koska lemppari pahikseni Epps esiintyy siinä. .-D Ja mitähän mä edes syön, kun siinä juustossa tosiaan on hometta. .-P Leikkelin eilen jotain pois mut jotain ilmeisesti jäi tai on tullut lisää. Mähän en hyvää ruokaa heitä pois! Haluutteko loppubiisiksi mieluummin Enriqueta vai The Scriptiä? Noh, tämän saatte:

Kysymys lukijoille:
Luke vs. Han Solo?
Vaihtoehto 1: Lukee <23
Vaihtoehto 2: Han Soloo <23

3 kommenttia:

anna kirjoitti...

Hyi, tiiän tunteen kun kaikki tuntuu olevan jollain tapaa huonosti. Sillon löytää jopa niistä hyvistä asioista ikäviä puolia. Tosi ahdistavaa. Onneksi se yleensä helpottaa, eikä kestä päivää pitempään... Mutta eikö siellä missä opiskelet ole mahdollista kulkea kouluun bussilla? Säästyisi ainakin aikaa ja ravaaminen ei olisi niin ärsyttävää. Aika monissa kaupungeissa bussilla matkustamisessa huomioidaan opiskelija-alennukset =) Ja yritä sinäkin jaksaa vielä tämä viikko loppuun! Viikonloppuna voi tehdä kaikkea kivaa!

Riina kirjoitti...

Nuo päivät ja tuntemukset on niiiin tuttuja... Mut kyllä se siitä. Pian taas on niitä valoisia ja hyviä päiviä. Yksinäisyys ei oo pahasta, jos siis se ei sua itteäs häiritse. Itekki oon aikas erakko...

Sun kannattais kertoo opelle, ettet saa sitä ohjelmaa asennettua, jos se osais neuvoa tai jotain...
Ja onks sun tilillä tarpeeks rahaa, et johtuisko se ongelma sit siitä?
Tsemppiä!!

Kasa kirjoitti...

A N N A: Hyi tosiaan. Jep, kaikki on asenteesta kiinni ja jos joku ärsyttää niin sitten melkeinpä kaikki muutkin jutut alkaa ärsyttää. Mulla on yleensä silleen, et muutaman kerran päivässä tulee ahdistuskohtaus mut sit hetken päästä taas jo unohtaa koko asian. .-D Kyllähän tästä busseja kulkee, en vaan ole pahemmin niiden aikatauluihin ja sellaisiin perehtynyt. Talvella varmaan viimeistään täytyy alkaa bussilla kulkea, vaikka siinä menetän hyötyliikuntamahdollisuuteni. .-D Juups, viikonloppua odotellaan. .-)

Riina: Jeeps, ärsytys on varmaan kaikille tuttu tunne. .-D Hyviä päiviä odotellessa, viikonloppu ainakin alkaa kohta. .-) No joo, eiköhän kaikki sitten ole kunnossa, kun ei tuo yksinolo mua häiritse, enemmän ahdistaa olla kontaktissa muiden kanssa. .-D Täällä erakko kakkonen, viikonlopun suunnitelmat ovat niinkin jänniä kuin kotona nyhjäämistä tietokoneella. .-D Niin varmaan pitäisi sen open kanssa jutella, toisaalta toi kurssi on kohta ohi ja sitä ohjelmaa ei sit perjaatteessa tarttis.. Mut ois se kyl läksyjen kannalta parempi saada kotikoneellekin työskentelyohjelma. Onkin pitänyt käydä verkkopankista kurkkimassa, josko siellä saisi jotain visan hyväksi tehtyä, en vaan raaskisi ns. turhaan käyttää niitä tunnuslukuja. .--D Kiitos!