tiistai 26. huhtikuuta 2011

Koitan kerrankin...

...sanoa nopeasti sanottavani, huomiselle on hirveesti läksyjä ja sanakokeita ja kaikkea vammasta. .-p Oisin kyllä voinu lomailla pitempääkin, mut ei nyt niiin hirveesti kuitenkaa masentanu tulla kouluun. .-D Syy siihen on, että perjantai iltana nettitikku lakkasi toimimasta, eli oltiin ihan eristyksissa muusta maailmasta 3 päivää! Ihan kauheeta. x-D Pelkäsin, et näille meiä sivuille olis tullu hirveesti kaikkia uusia ilmotuksia ym, mut ei ees ollut, pari uutta osaa, läjä blogi-merkintöjä luettavaksi sekä sitten joku ihana angstaaja . .-p Haukkui mua (ja Fikua) 07 vuonna syntyneeksi pissikseksi, koska fanitan vauva-leffa Camp Rockia. Huoh oikeesti tommoset, mitä intoo ees tulla koko "Camp Rock" nimiselle sivulle, jos kerran lolloaa sitä itse. Tai jos on ihan pakko tulla kiduttamaan itseään noloilla sivuilla olemisella, niin onko siitä pakko sanoa jotain? Miksi ylipäätänsä on pakko tulla pahoittamaan toisen mieli haukkumalla hänen kiinnostuksen kohteitaan? Jos ei pidä jostakin, onko siitä pakko tehdä kauhea numero, eikö voisi vain olla hiljaa????? No, okei, syyllistyn itsekin välillä ns. lollottelemaan jotakin asiaa, mutta en yleensä siellä "paikan päällä", vaan esim. juuri täällä minun blogissa. .-D

Joo jes, kävin hakee random kuvan googlesta Camp Rock hakusanalla. Siis oikeesti random, silmät kiinni arvoin, minkä kuvan otan. ,-D Mun mielestä Camp Rock on ainakin hyvä leffa, vaikka Disney-kamaa onkin. Muutenkin tykkään kaikista Disney jutuista, monta vhs kasettia omistan niitä ja sit Disney Sing itit on just parhaita. (ikäsuositus: +3 x--D) Mut ihan niinku tommoset vauvat osaisi laulaa englanninkielisiä lauluja (suomes ainakaa), joten mun mielestä toi +3 on aika huono siihen. Disney-logo pudottaa sitä. .----D

Jaa, kenen pitikään olla nopea , nyt turisin aika kauan ihan turhasta. .---D Hmm, tänään päätin jakaa taas vaihteeksi jonkun biisin kanssanne, aamulla autossa päätin, että se olisi tämä:
Oon tosta viime aikoina intoillu, siitä on muuten Simsversio kolmosessa. .---D Sit aina, kun toi biisi soi simien radiosta, me Fikun kanssa vaan hytkytään innoissamme. .---D No just, noihin tunnisteisiin ei saa tallentaa huutomerkkiä (!). >.-/ Piti laittaa : 3OH"huutomerkki"3. .--D Se on siis ton bändin nimi. .-D Oih, ämpältä tulee nami biisi <3333 En kuitenkaan viittii toista heti putkee laittaa. .-p Se on muuten seuraavan Iloliemen osan lukumusa, päätin silleen, koska se sopii siihen yhteen kohtaan. ,--) En viittiikkään biisiä paljastaa, mutta sanotaan nyt, että jälleen kerran se on Backstreet Boysia.. .---D Varmaan melkein puolet Iloliemen osan lukumusiikeista on Bäkkäreitä, mut minkäs teet, kun ei muuta kuunnella. .--D Tai kuunnellaan nykyään, mut yhes kohtaa oli hirvee (ei sanan varsinaisessa merkityksessä, ihana se oli <3) BSB-aika, sitä vaan kuunneltiin. .-D Ni niitten biiseihin on vähän tullut perehdyttyä.. ,--)

Jälleen hain randomilla googlesta Backstreet Boys hakusanani kuvan, ja tuli kuva AJ:sta. Sainpa samalla tietää, että noiden AJ kirjainten lyhenne tulee sanoita Alexander James. .---o Toinen Allu!!!! .--ooo .--DDD <3 Menin sekasin. .----D

Njaah, minäpä alan varmaan lopetella huomiselle ois aika läjä enkun tehtäviä (joista tosin osa tehty, koska en ollu vielä ehtiny kumittaa niitä, kun siis oon ne viime vuon jo kerran tehny. .-D Aattelin kuitenki kumittaa, saanpa marista täällä enemmän suuresta läksymäärästä, ja ennen kaikkea, opin (ehkä) jotain .-D) , ruotsin kappaleen suomennos ja sanakoe ja sit kemiaa ja äikkää.. En jaksaisi, voi että, miten voi olla niin rankkaa, vaikka on vaan 4 kurssia per jakso. .-o Viime vuonna oli 6 kurssia joka jaksossa, ja silti jaksoin. .---0 Joo, silloin en kyllä kunnolla yrittänyt, ehkä se vähän vaikuttaa asiaan. .---D Mutta joo, mä alan nyt niitä läksyjä tekee, toivottavasti saatas tänää netti toimii, isi menee valittaa tänää ekspertille, jos saatas uus tikku mäsän tilalle. .--) Joo, heippaa. .-)

Kysymys lukijoille:
Kumpi?
vaihtoehto 1: Allu (Alexander Rybak)
vaihtoehto 2: Allu 2 (AJ McLean)

3 kommenttia:

Hunajainen kirjoitti...

Heih, osaisitko laittaa tuohon Kommentti nimellä -kohtaan vaihtoehdon Nimi/URL -osoite?.-O

Joo, aika kauhiaa varmaan! Itse olin kerran kaksi viikkoa erossa netin tapahtumista...
Ihan lapsellisia nuo lollottelijat, itseänikin ihmetyttää, kun pari tuommoista on käynyt sivuillani haukkumassa. Jos ei pidä, niin voisi pitää mielipiteensä omassa päässään, tai sanoa sen rakentavasti .-P

Hei, tuo on hieno kuva! Mitchie taitaa yhdessä olla Tessin porukoissa, kun on lissuhtavat aurinkolasit...?

Odottelen taas uusia postauksia .-> (Opin pari päivää sitten nuolihymiön .-D)

//Koodisana: ardica

Anonyymi kirjoitti...

Hunis: Kasalla oli laittanut sen mahdolliseksi, mutta silloin pystyi kommentoimaan nimettömänäkin. Sit Kasa poisti sen ominaisuuden kun joku tyhmä tuli haukkumaan sitä täällä anonyyminä.

Toinen Allu!!! .-O .-D. Hyvä, ettei teidän kone posahtanut. Toivottavasti saisitte uuden nettitikun, musta tulee hullu jos en saa jutella teidän kaa tarpeeksi mesessä .-O .-< .-D.

Kasa kirjoitti...

Hunis: Just niin kuin Ciesse selitti alempana. Toinen asia mitä inhoan on se, kun ihmiset tulee haukkumaan anonyyminä, kun eivät nimimerkillään uskalla. Tällä tavoin vältän sen, savatpa nolot haukkujat saattaa itsensä naurunalaisiksi haukkumalla nimimerkillään, jolloin kaikki näkevät, kuka se on. Joo, kauhee selittely. .'--D Mut siis, osaisin laittaa sen kyllä, mut näin on minusta parempi. ,-> Huih, 2 viikkoa? .--o Mä oon ollut korkeintaan 2 päivää, mut tästä on tulossa kyllä ennätys. .-D Ihan alku aikoina meil ei ollut nettiä ollenkaan, ja kaikki päivät pelattiin vaan simssiä. x-D Jep, onhan se hieno kuva. .-) En ole ihan varma, mistä kohtaa leffaa se on. .-o Se lissulasikuva siis. .---D Jes, nuolihymiö! ,--> Ah, merkein arcade (se pelipaikka) tuo koodisanasi. .---D (aina pelit mielessä...)

Ciesse: Juu, hyvä, kun olit neuvomassa. .--> Jep, ihan ihmeissäni olin toisesta Allusta. .--D Olen muistaakseni joskus aiemminkin tiennyt sen, mutta jotenkin unohtanut. .----D Mäkin kaipaan kovasti nettiäni <3 Voi kauhia, älä nyt sekoa sentään. .--D kyllä minäkin kaipaan meseä, ärsyä, kun monta "valvotaan myöhään ja pölistään mesessä" -iltaa meni hukkaan. .-< Koitetaan kestää. .--)