keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kerrankin sain...

...kokeen tehtyä ennen kuin koeaika loppui. .-o Sain jopa laiskotella siinä, ennen kuin pääsi pois, harvoin oon niin nopee. Tosin, siinä kokeessa oli vaan 2 esseen kirjotusta, joten ei siinä kovin kauaa mene, varsinkaan, jos ei tiedä aiheista paljon mitään. .---D Kyllä mä suurinpiirtein jotain järkevää sain aikaan siihen sentään. .--) Kävin muuten wilmasta kattomassa kokeiden numeroita. Bilsasta tuli 8, jee, ihan riittävän hyv tulos mulle. .--D Sit tätä kummastelen: Matikasta 7?????? Katoin monta kertaa, etten väärää kurssia kattonut, mutta siinä se luki. .-0 Tosin en luottaisi tohon, toi ope on ennenki laittanu mulle vahingossa jonkun toisen numeron. Ihmettelin silloin pikkasen, kun wilmassa luki numerona 7, mutta kokeesta tuli 5. .--D Että saa nyt nähdä, miten se oikeasti meni... Tein sen kokeen nimittäin niin huonosti, etten oo mitenkään voinu saada 7. Tai sit ope antoi kauheesti säälipisteitä tjm. .-D Se selvinnee aikanaan.

Tosi jännää, Fikun kaveri kertoi eilen, että cdon.comista voi ostaa ilman luottokorttia. .-o Ollaan aina luultu, että siinä pitää joku kortti olla, ja isillä ei ole, joten sen takia ei olla ikinä voitu ostaa mitään netistä. Mutta toi kuulostaa hyvältä, että saakin ihan normi laskuna maksaa ne ostokset, nyt me nimitääin voidaan ostaa sims 3 wiille sieltä! Sen saa aika halvallakin, oli joku n. 25e sen hinta. ,-)
Ton näkönen se peli sit olis. .--) Isi ei kyllä ollut kovin innoissaan sitä tilaamassa, mäkätti kaikkea, ."minusta te ette tarvitse mitään peliä ennen kesälomaa, kun nyt on koulu, ja te vain pelaisitte sitten koko ajan..mäkämämäkä.." Lol, isi ei voi estää, minä oon täysi-ikäinen, ja voin itse tilata sen! .---D Ainut vaan, etten osaa mitään laskuja ym maksaa, mutta joskushan sekin on opittava. .-D Sit keksittiin, että tuolta voi ostaa myös sing it pelin, jota me ollaan jo kauan himoittu!
Nams, ois mahtia saada toi!! <33 Siellä on pari Jonas Brotherssin biisiä ja sit tosi monta Camp Rock 2 biisiä. <33 Muut biisit siellä onki sitten vähän tylsiä/tuntemattomia, mutta eiköhän nekin menis. Meillä on jo sing it pop hits, ja se on ihana. <33

Ohhoh, tunti aikaa kertaustunnin alkuun, kylläpä aika menee koneella nopeasti. .-o Huomenna oiskin sitte vika koe, äikkä. En oo alottanutkaan siihen lukemista, tulee paljon hommia tälle pävälle.. Aih niin, piti vastata Iloliemen kommentteihin!! Miksi aina unohdan. .--< Olisi osa valmiina, mutta kommentteihin ei ole vastattu, joten osaa ei voi julkaista. .--D Noh, kattoo nyt saisinko tänään vastailtua. .-) Osan julkasu ei silti olisi ihan varmaa, koska Fikun olisi saatava tutkielmansa valmiiksi, joten kone on annettava hänelle. .-D Ja muutenkin mun ois parasta lukee siihen kokeeseen. Haha, Jeesus käveli mun ohi. <3333 .-D Se pamautti ton oven niin täysillä kiini, että tää kone heilui. .--o Huhhuh. Jos mä nyt menisin vastaa muutamaan kommenttii ja kattoo miten käy osan julkasun kanssa.

---

Eikä, äikänope on kyllä niin........ Siis, huomenna on koe, ja siihen pitäisi lukee. Noh, en minä ehdi, koska se ope antoi kauhean kasan tehtäviä huomiselle! .-o Pitää tehdä pohjustavaa työtä ja lukea 4 tekstiä läpi + niistä tehtävät. Sit huomenna kokeessa ope antaa 2 niistä tehtävistä, ja saa valita kummasta kirjottaa mielipidekirjoituksen. Tää on ihan tyhmää, miksei se voi suoraan sanoa, mistä kahdesta tehtävästä pitää valita, turhaa tehdä niistä kaikista. Ei voi ees jättää tekemättä, koska se ope kerää nekin. .--p Höh, ei voi mitään, tää on niin julmaa. Just, kun riemuitsin, että osaanpa kieliopin aika hyvin, tarvii enää vaan niitä termejä opetella, niin ei, lisää vaan tulee hommia.. Ois ees voinu antaa noi tehtävät aikasemmin. Noni, meni angstiksi. .---D Ehkä kanttis mennä tekee niitä tehtäviä, mutta en mene, ärsyttää ja on nälkä ja kaikkea .-( Saatin äikän tunnille takasin pari meiän aiemmin kirjottamaa tekstiä, toisesta sain 8½ ja toisesta 7. Ihan hyvin meni. .--) Voisin uskaltaa veikata saavani tosta kurssista 8 numeroksi, riippuu tietysti, miten huominen koe menee..

Mulla on tässä nyt yli tunti aikaa ennenkuin isi tulee hakemaan. .-p Ainii, mun piti lähettää tolle mun ryhmänohjaajalle wilma viesti ja kysyä saanko olla perjantain kotona. Kun mulla ei oo sinä päivänä koetta, mutta kokeen jälkeen on semmonen yhteistilaisuus, johon kaikkien on pakko tulla. Se alkaa joskus 12 aikaan, ja loppuu yhdeltä. Sen jälkeen ei olis enää tunteja. Eli mun pitäisi tulla koko päiväksi kouluun vain ton tunnin mittasen yhteistilaisuuden takia. >.-( Busseja kulkee vaan 2 kertaa päivässä meiltä kesoon, joten joutusin olla koko päivän ihan turhaan koulus. .-p Luulis kyllä, että se mun ryhmänohjaaja antaa vapaaksi sen päivän, se ei oo mikään tiukkis, onneksi. .-> En vaan kehtaa lähettää sille viestiä, apuva.. No, pakko, muuten joudun tulla kouluun, ja se ois vielä tyhmempää.. Juuh, minä meen kirjottaa sen viestin ja vastaan pariin Iltsun kommenttiin, sit sitä äikkää hommailemaan........ .-<

Ei kommentteja: