maanantai 3. joulukuuta 2018

Näitä blogeja seuraan

Tällä kertaa esittelen kaikki seuraamani (blogger) blogit. Lista ei ole kovin pitkä, sillä moni blogi on lopetettu ja olen huono etsimään uutta luettavaa. Olisikin kiva saada lukemistoon vähän täytettä, joten jos sinulla on blogi laita ihmeessä linkkiä jakoon kommentteihin tai mainosta vaikka jotakin suosikkiblogiasi niin käyn mielelläni katselemassa. .-)

Siirrytäänpä nyt siihen postauksen varsinaiseen aiheeseen:

huokuni - Päädyin aikoinaan ensimmäistä kertaa randomgooglailujeni kautta Hannan blogin "Alfred J. Kwak -maraton" -postaukseen. Hannalla on ihanan omaperäinen postaustyyli, ja blogissaan hän mm. esittelee käsitöitä ja kirppislöytöjään, kertoo matkapostauksissaan reissuistaan lähelle ja kauas, ja mieleeni on jäänyt myös pari eläintenpelastusoperaatiota.

Ikihaaveilijan ajatuksia - Riinaan tuli tutustutta alunperin simsblogien kautta, ja hän onkin yksi niitä harvoja simstyyppejä joihin olen vielä yhteyksissä. Riina kertoo blogissaan arkisista kuulumisistaan, ja viime vuodenvaihteessa hän oli au pairina Etelä-Koreassa, ja tältä ajalta löytyy myös paljon kiinnostavaa kerrontaa.

Inspiraation turskaa - Fikun koulua varten perustama blogi, joka sisältää kaikenlaista vaatetusalaan liittyvää juttua tasokuvista valmiiden tuotteiden esittelyyn. Fiku on jatkanut blogin päivittelyä koulusta valmistumisenkin jälkeen, joten hänen tuotoksiaan nähdään jatkossakin.

Kaakaotuksia - Eikä, oon koko ajan lukenut blogin nimen olevan "kaakotuksia", onneksi nyt huomasin asian eikä käy niin kuin lukiossa tekemässäni kirja-analyylissa jossa olin lukenut kirjailijan nimen väärin ja ope oli sitten punakynällä nipottanut kirjoitusvirheestäni moneen otteeseen. .-D Olin useampana vuonna päätynyt Hérainian sarjakuvablogiin Euroviisujen aikaan, sillä hän julkaisee mietteitään viisubiiseistä, ja lopulta päätin ryhtyä vakkarilukijaksi. Hérainia kuvittaa kuulumis- ja erilaisia aihepostauksiaan ihanalla piirtotyylillään.

Lauran blogi - Yksi mourulainen mainosti blogiaan, ja sitä kautta päädyin Lauran blogiin. Laura kertoilee kuulumisiaan, esittelee ottamiaan luontokuvia ja julkaisee toisinaan kirja-arvosteluja. Laura tekee blogiinsa joulukalenteria, joten sitä kannattaa käydä kurkkimassa!

Puolivahingossa Tarkoituksella - Fikun toinen blogi, josta löytyy sisältöä suosikkiasioista enkeleihin ja erilaisiin rituaaleihin. Oottehan muistaneet käydä lukemassa Fikun joulukalenterimaisesti päivittäin julkaistavia postauksia? ,-)

Kysymys lukijoille:
Löytyikö blogisi listalta?

Vaihtoehto 1: Juu .-3
Vaihtoehto 2: Ei... (laita kommenttiin linkkiä niin ehkä ensi kerralla!)

4 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Oi kiitos tuplamaininnasta! <3 Kävin kurkkaamassa Riinan blogia ja tota Euroviisubiisiblogia (mutta se lataantui niin hitaasti että annoin olla). .-D Mä en oikeestaan lue muita kuin sun blogia, joten mulla ei oo nyt paljoa uutta tarjottavaa. .-D

Kasa kirjoitti...

Haha, kyllä useamman blogin pitäminen kannattaa. ,-D Et sentään suositellut mulle omaa blogiani kun se on kerran ainoa mitä luet. XD (Miks meinasin lisätä mouruviekkumaisen -Kasa -jutun kommentin loppuun?) Kiitos kommentista!! .-)

Riina kirjoitti...

:D

Kasa kirjoitti...

Hei. .-D