torstai 13. joulukuuta 2018

Miksi en mene BSB:n keikalle?

7.3.2014 oli hieno päivä, sillä olin silloin Backstreet Boysin keikalla. Kaikki oli jotenkin niin ihanaa ja kuuntelin ihan fiiliksissä keikkaa seuranneen viikon pelkkää Backstreet Boysia ja katselin keikalta kuvattuja videopätkiä. Tää oli aikoinaan ensimmäinen keikkakokemukseni ja päätin jo tuolloin että kun Bäkkärit Suomeen uudestaan tulee niin mähän menen heitä uudestaan kuuntelemaan!

Kuulinpa sitten radiossa mainoksen jossa tiedotettiin Backstreet Boysin kiertueesta johon sisältyisi ensi vuoden puolella myös keikka Suomessa. Ilahduin uutisesta ja mietin: "Tänne on mentävä! Jes, siitä onkin jo vuosi kun tuli viimeksi käytyä keikalla!" Kun liput sitten tulivat myyntiin 16.11. vilkaisin lippuja mutta lopulta suljin sivun ostamatta mitään.

Miksi?

  • Hirveen kalliit liput: Parhaat paikat maksaa jopa 100 euroa, enkä halua maksaa viittäkymppiä siitä että pääsisin johonkin takariviin mistä ei edes näe mitään. 
  • Rahatilanne: Tämän vuoden puolella on ollut jo ihan tarpeeksi rahanmenoa hammaslääkärikulujen vuoksi. Vähän kismittää että jouduin maksamaan 100 € / paikkauskerta siitä kidutuksesta kun samalla rahalla olisi päässyt kivalle keikalle.
  • Liian iso tapahtuma: Hatwall Areena on vähän ikävä keikkapaikka kun suurin osa paikoista on istumapaikkoja, ja permantokin on niin valtava että sielläkin on riski jäädä tosi taakse. Ihailen niin omistautuneita faneja jotka saapuvat päiviä aikaisemmin jonottamaan päästäkseen eturiviin, mutta mua moinen touhu ei hirveämmin houkuttele.
  • Biisirasismia: Suurin osa BSB:n suosikkikappaleistani ja -levyistä sijoittuu aikaan kun Kevin oli lähtenyt yhtyeestä, ja nyt Kevinin paluun jälkeen kaikki tuolta ajalta julkaistu musiikki on unohdettu, joten en kuitenkaan pääsisi kuulemaan näitä biisejä vaikka keikalle menisin.
  • Riski?: Uudelta levyltä on julkaistu vasta pari biisiä, mitä jos levy onkin ihan surkea? No tuskin nyt sentään, mutten jotenkin jaksa uskoa että levy ainakaan olisi BSB:n parhaimmistoa (koska nykymusiikki..)
  • Yksitoikkoista: Uuden levyn biisien lisäksi keikalla tullaan todennäköisesti kuulemaan sitten uudestaan ne samat vuosien takaiset hittikappaleet mitkä kuulin jo viimeksi.
  • Kyllästysmys: Kuuntelen Backstreet Boysia päivittäin, mutta en tällä hetkellä ole niin innoissani yhtyeestä. Tietysti BSB tulee aina kuulumaan lemppareideni joukkoon ja aion kyllä heti kuunnella levyn läpi kun se tammikuussa julkaistaan!
  • Loppuunmyyty: Lippuja ei ole enää myynnissä, joten se siitä.
Harmittaako keikan missaaminen? Vähän, mutta oon oikeastaan jo hyväksynyt sen ajatuksen että jättäydyn tällä kertaa pois. Backstreet Boys tuli sentään koettua jo kerran livenä, ja se riittää mulle tältä erää. (Aion silti pitää silmällä mahdollisia kilpailuja ja arvontoja joiden kautta liput voisi voittaa, mutta aika epätodennäköistä sekin olisi.)

P.S. Mediaplayer arpoi hirveesti Backstreet Boysia tätä kirjoittaessani, varmaan tahallaan että alkaisi harmittaa keikan missaaminen. .-P


Kysymys lukijoille:
Ootko menossa BSB:n keikalle?

Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: En

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Tulee joulukuulle yllättäviä Backstreet Boys -videoita katsottua listoille merkityksi sun postauksien ansiosta. .-D Höh no voi harmi. Ehkä meidän olis pitänyt löytää tiemme tonne, kun olisit aluksi halunnut lähteä. .-( Kyllä on mahdollista voittaa liput arvonnoistakin. Jos jotain on tarkoitettu tapahtuvaksi, kyllä se löytää tiensä sun luo. Mikään ei voi estää universumia, kaikki on mahdollista. .-) Emmä tiiä, jotenkin musta keikalla käyminen ei oo niin ihmeellistä. Saman ilon voi saada jostain muustakin aktiviteetista. .-D Harmi kyllä että ne rahat meni kidutushammaslääkäriin, kun on paljon kivempia kohteita rahoille. .-s Hyviä huomioita sulla tuolla: biisirasismi ja samat hittikappaleet tulossa kumminkin. Ja nykymusiikki on hirveetä. .-D Tosin se ei livenä ehkä kuulostais niin hirveeltä. Meillä on edessä vielä monta kivaa keikkaa, ei hätää. .-) <3

Kasa kirjoitti...

Haha, hyvä että Backstreet Boyssitan sun joulukuuta. ,-) Noo ei sille enää mitään mahda, oon muutenkin oottanut pari viime vuotta vähän kauhulla milloin BSB:n kiertueesta ilmoitetaan kun viime aikoina keikoilla käydessä on tottunut suhteellisen edullisiin lippuhintoihin ja hyviin paikkoihin mitkä on mahdottomuus BSB:n keikalle mennessä. .-P Vielä ku löytäis jonku arvonnan, järjestetäänköhän niitä sit lähempänä keikkaa vasta. Mitä, keikalla käyminen on parasta. .-D Jos oisin tiennyt BSB:n suunnitelmista oisin lykännyt mieluummin hammaslääkäriä vielä lisää ja ostanut liput sinne. .-D Eipä se biisirasismikaan sit keikalla haittaisi, jotenkin kaikista tylsistäkin biiseistä innostuu keikalla enemmän mitä normisti kuunnellessa. Niinpä, tiedä sitten mikä vaikutus livetoistolla olisi tähän nykymusiikin siedättävyyteen. .-D Hyväjee, kiitos kommentista. <3