sunnuntai 16. joulukuuta 2018

My Day 16.12.

Joo, viimeksi lupasin että tekisin My Day -postauksen jostain erikoisemmasta päivästäni, mutta edellisestä kerrasta on jo yli vuosi, joten kiva tehdä ihan tällaisesta peruspäivästäkin niin voi verrata miten asiat ovat muuttuneet (vai ovatko muuttuneet mitenkään). Mulla on siis näissä postauksissa ollut ideana laittaa puhelin hälyyttämään random-kellonaikoihin, ja sitten kirjaan ylös mitä olen milläkin kerralla ollut parhaillani tekemässä. Yleensä olen aloittanut nämä My Day -postaukset aamulla herättyäni, mutta jotta postaus valmistuu saman vuorokauden aikana lähteekin ajastin liikkeelle jo keskiyöllä.

Pahoittelen jo valmiiksi kännykkäkamerani kuvanlaatua. .--D

Eiköhän sitten aloiteta!

0:00 - Ollaan just tekemässä lähtöä kotoa takaisin asunnolle isin tarjoaman iltapalan jäljiltä. Ongelmia aiheuttaa kuitenkin Fikun kantapohjat, jotka on juuri rasvattu niiden halkeilun takia eikä Fiku raaskisi laittaa vetää sukkaa jalkaan ettei kaikki rasvoitu. Fiku päätyy laittamaan sukan ja kantapohjan väliin vessapaperia, mikä ei tietenkään pysy paikoillaan meidän kävelyn aikana.

1:13 - Iltalaulut on käynnissä, ja parhaillaan lauletaan Sonnyn & Cherin I Got You Babea. Fiku voitti.

2:22 - Oottelen milloin Fiku saisi iltatoimensa valmiiksi että päästään katsomaan Alfredia. Aloin aikani kuluksi laatia suunnitelmia seuraavan lehden (jota teen yksityisessä blogissa Fikulle) sarjakuvaa varten. Aiemmin muokkasin vain kuvan kerrallaan miten lystäsin, mutta nykyään täytyy laatia käsikirjoitus valmiiksi ennen kuin ryhtyy tekemään kuvitusta. Fiku voi halutessaan yrittää tihrustella alempana olevasta kuvasta spoilereita. ,-D

2:29 - Kattelin ettei mulla ole vielä omaa tunnistetta näillä My Daylle, joten päätin käydä lisäämässä vanhoihin postauksiin sellaisen. Nyt kaikki aimmat My Day -postaukset löytyvät kätevästi samasta paikkaa. ,-)

2:58 - Menen iltaisin nukkumaan klo 2:30 - 3:00 välisenä aikana, ja laitan siitä ajastimen hälyyttämään kahdeksan tunnin päähän, paitsi jos nukkumaanmeno venähtää, silloin nukun 6-7 tuntia. Masennun jos herään vasta puolen päivän jälkeen. Juu mutta nyt nukkumaan, nähdään aamulla!


10:58 - Huomenia, heräsin vähän laiskoissa tunnelmissa ja köllin muutaman minuutin ennen kuin jaksoin nousta ylös. Harmillisen harmaata tänään ulkona.

11:42 - Käynnistelen just Sims 3 Wii -peliä. Voinkin heti tähän alkuun kertoa eilen sattuneesta nimeämismokasta: Vauva syntyi taas eikä sukupuolesta ollut varmuutta, ja annoin sitten simin nimeksi Margaret. Noh, poikahan se uusi lapsi oli, oikunkiva. xD Ehkä voin pelastaa tilanteen kutsumalla pojua Garretiksi (Margaret).

12:22 - Yhä pelailen... Martin kasvoi juuri aikuiseksi ja haluaa maksimoida 3 taitoa, eiköhän se onnistu, vaikka hänen uusi lääketiedetyö viekin jonkin verran aikaa. Veljekset Martin ja Margaret tulevat ihanan hyvin toimeen. .-)


13:46 - Luin just Fikun tämänpäiväisen postauksen ja olen aikeissa alkaa kirjoittaa kommenttia. Käykäähän tekin lukemassa se! Siis postaus, ei minun kommenttia välttämättä tarvitse. .-D

14:11 - Mun on jo monta päivää pitänyt viimeistellä yksi tuleva blogmaspostaus ja ajattelin nyt hoitaa homman viimein loppuun. Voitte yrittää tihrustella alempaa mitä on luvassa. ,-) Saan sitten vähän taukoiltua postailusta kun on parille päivälle julkaistava materiaali jo valmiina (ellen sitten valmistele taas jo eteenpäin..)

14:26 - Etsin kuvitusta edellä mainittuun postaukseen.

15:16 - Polttopuiden haku on parhaillaan käynnissä. Miks toi kuulosti joltain "yhteishaku käynnissä", mut tää on joku polttopuiden versio. .--D Tuntuipa jotenkin hölmöltä keskeyttää työskentely kuvanottoa varten, onneksi en dokumentoi päivittäin elämääni tällä tavalla.


16:24 - Tajusin että Mourut oli vielä tältä päivältä päivittämättä, mutta eipä kukaan ollut viestitellyt mitään uutta viekkuihin. Päätin siis ryhtyä tapahtumatarinan kirjoittamiseen, ois hyvä saada nämä joulutarinat valmiiksi joulukuun aikana. Keräilen parhaillaan tapahtumaan osallistuvien tietoja ylös, siitä saa itselleen kivan muistipelin kun yrittää ulkomuistista miettiä mitä kissoja kenelläkin hoitajalla nyt olikaan. Sit kun olin saanut nämä nimet ylös rupesinkin kirjoittamaan ihan toista tarinaa. .-D

17:17 - Sitten kun Fiku saa pannun kuntoon lähdetään kotiin syömään!

17:35 - Nyt on vuorauduttu ulkovaatteisiin valmiina syöksymään ulos pakkaseen. Mikä olisikaan parempi konsti pysyä lämpimänä kuin pukea kaksi takkia päällekäin? Kädessä on myös pippuripurkki jonka isi käski tuomaan kun kotoa oli loppu.

17:56 - Kuuden makaronista taitaa tulla tänään puoli seitsemän makaronia. Ruuan valmistumista odotellessa voi syödä manskuja ja ratkoa sudokua.


18:08 -  Nämä Kantri-lehden linkkisudokut on ihan sairaan vaikeita. Viime kuun sudokua mietittiin monta iltaa yhdessä isin ja Fikun kanssa, ja lopulta se jäi sitten kesken kun koko homma meni numeroiden arvailun myötä ihan sekaisin. Tämän sudokun kimpussa en vielä ole ollut kai paria iltaa kauempaa.

19:05 - Makaronien perään vielä kaakaota. En ymmärrä mitä tapahtui, mutta kun keksin yhden luvun paikan ratkesi tuo linkkisudokun alempi osio ihan kokonaan. .-o Noh, enköhän mä vielä jumita tuon toisen osion kanssa. .-D

19:35 - Heti asunnolle palaamisen jälkeen alettiin valmistautua tansseja varten. Tarvitsin tänään käyttööni peräri neljä ponnaria: Kaksi meni housun puntinlahkeiden solmimiseen, yksi topin helman kiristykseen ja viimeinen sitten perinteisesti hiuksiin. (Kumpikaan meistä ei viitsinyt mennä vessaan ennen tätä hälyytystä, ettei tähän ois joutunut tekemään mitään vessaraporttia. .-D)

19:57 - Tanssittiin äsken Waka Waka (This Time for Africa), hui kun toi keskimmäinen tyyppi oli hämäävä kun oon tottunut olemaan reunapaikalla tätä tanssiessa.


20:15 - Lol nolo kahden tähden tulos mulle 24K Magicista. .-P

21:19 - Eii, ajastin valitsi just mun tällaisen laiskalösö hetken kun olin uuvuksissa pilates workoutin jäljiltä ja makasin vaan joogamatolla tekemättä mitään. .-D Oisinpa aloittanut vatsalihasten tekemisen pari sekuntia aikaisemmin niin olisi tullut sporttisempi vaikutelma mut nyt jäin kiinni laiskottelusta. .-D

21:35 - Loppuvenyttelyt menossa, teen parhaillaan sammakkoa.

22:07 - Tulin pari minuuttia sitten suihkusta ja keräilen päällepuettavaa vaatetta kaapista.

23:05 - Aina joogan jälkeen lattia täytyy imuroida, sillä käytössä murenevat halppis joogamatot jättävät niin paljon roskaa aina jälkeensä

Lopetellaan tätä postausta tähän vaikka tätä vuorokautta olisikin vielä tunti jäljellä, mut haluan saada tämän julki ennen keskiyötä. Olipa kivaa pitkästä aikaa toteuttaa tämä postausidea, päivä tuntui jotenkin normaalia spesiaalimmalta. .-D

Kysymys lukijoille:
Osaatko sytyttää tulen (muuhunkin kuin pelkkään tulitikun päähän)?

Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: En

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Hauska! Mä en ookaan niitä aiempia tällä idealla tehtyjä postauksia lukenut. .-D Oli kyllä jännittävä päivä. Miettii mistä oikein jää kiinni. .--DD Se laiskottelu oli ihan ymmärrettävää. Meillä oli 2 tuskasta joogavideota. .-DD Heat soi! Mä yritin myös tehdä tota sammakkoa, mutta jalat ei auennu oikeen mihinkään, enkä tuntenut kipua, joten aattelin ettei se sovi mun jaloille. .-D Imuri on ystävämme! Kiinnitin nyt vaan huomiota noihin jalkakuviin. .-D Niin ylväät jalat! Oon kyllä ylpeä susta, kun päihität ton viiden tähden sudokun! Samalla kun mä häviän kännykkäpelin... Oli ihan mahdottoman kivat tanssit tänään. Tykkäsin paljon! Varsinkin noista kolmesta ekasta. Oli hämäävä kyllä se Waka waka. .-D Margaret, niin surullinen kohtalo! Onneksi keksit hänelle Garret-lempinimen. .-) Hauska toi "Veljekset Martin ja Margaret". <3 Oi kiitos, sain taas suositteluja blogiin! <3 Tykkäsin tosta puiden yhteishausta. .--D Paikkoja on vain rajoitetusti, ja muut jää sit odottamaan omaa vuoroaan. .-D Hienosti työskennelty puunhaussa ja blogin eteen! Ah kerrospukeutumista! Tää nyt on aika aivoton kommentti, mutta tykkäsin paljon postauksesta. .-)

Kasa kirjoitti...

Et niin. .-D Joo, tärkeetä taktikoida tekemiset silleen että on puuhaamassa jotain jännää kun ajastin soi ja varautuu siihen ettei oo missään vessassa tai suihkussa. .-D Toi on kyllä rankka joogavideo, mut meni ehkä vähän paremmin mitä viimeksi (niinhän minä luulen..). Joo, ehdottomasti se sopimattomuus on syynä jos jokin ei onnistu, niinku siinä missä lailetaan jalat haaralleen ja kurotetaan eteenpäin, sekään ei sovi meidän jaloille. .-D Must tuntuu että Heat soi mullakin tänään aiemmin. .-D Ihmettelin kun puhuit jalkakuvista monikossa, mut niitähän oli tosiaan usempi tossa postauksessa. .-D On se kyllä melkoinen taidonnäyte jos selvittää viiden tähden sudokun! .--D Sun surullinen kännypeli. .--D Mä tykkäsin puolestaan 1,3,5,5,7 ja 10 tansseista. .-) Margaret-parka, oon tosta uudesta lempinimestä huolimatta kyllä yhä kutsunut häntä Margaretiksi. XD No mutta tuo puuteoriasihan pitää paikkansa, vain osa heistä selviää haustaa ja minä olen joku nipo opettaja joka valikoi vain tietyt mukaan. .-D Hauskaa että tykkäsit, kiitos kommentista. <3