perjantai 21. joulukuuta 2018

Kun kerran...

Surkea kuva Jenniferistä. .-D
...on tavaksi tullut näissä kuulumispostauksissa paneutua myös simsperheeni tapahtumiin niin aloitetaanpa kertomalla mitä tänään pelatessani tapahtuikaan. Jenniferille tuli ilmoitus viimeisistä 24 tunnin elinoloajasta, joten piti kiriä hänen elämäntavoitteensa (=ole kymmenen simin tyttöystävä) toteutuksen kanssa. Homma oli yhtä rakastettua vaille valmis, mutta koska Cody-mokoma ei tullut kylään päätin hankkia vikan poikaystävän ensimmäisestä vastaantulevasta miehestä. Löysin sitten hautakiven väliin jumiutuneen simin ja laitoin Jenniferin tutustumaan häneen. Miekkonen oli kuitenkin äkäisellä mielellä (varmaan oli tarpeet laskeneet siinä jumitellessa) joten hän ei ollut kovin yhteistyöhaluinen, ja lopulta Jennifer kuoli tämän eteen tukkien tietä vielä pahemmin. Ei siis onnistunut elämäntavoitteen toteutus, ei ois pitänyt näin viime hetkille jättää sen edistystä. .-P Martin kävi noutamassa äitinsä tuhkat paluumatkalla töistä, ja uurna asetettiin kotona ruokapöydälle (Martin itse halusi sen siihen asettaa). Pojat itkeskelivät toistensa ja ystäviensä olkapäille äitinsä kuolemaa, mutta pian elo taas jatkui. Margaret kasvoi aikuiseksi, ja hän haluaa saada 20 ystävää. Aattelin nyt yrittää ainakin yhden ystävän hankkia hänelle joka päivä ettei sitten jää taas toteutumatta.

Jopas tulikin pitkät turinoinnit, mut simsperheeni elo on paljon kiinnostavampaa kuin omani. .-D Tänään edistettiin taas joulusiivousta. Päätin heti aamupalan jälkeen hoitaa tiskit, ja pesin myös mikron, sillä eilen ruokaa mikrossa lämmittäessä kävi pienimuotoinen "räjähdys" joka levitti lihanpaloja pitkin mikron seiniä. Novalla tunnutaan soittavan pelkkiä joululauluja, mutta tosi leppoisaa niiden tahdissa oli hääriä keittiössä siivouspuuhissa. Jotenkin kiva yllätys kun tää Hurtsin joulubiisikin tuli radiosta:


Tälle päivälle oltiin Fikun kanssa suunniteltu kaakelilattioiden (eli vessa, suihkutilat ja eteiset) pesua, joten ennen puiden hakua nappasin eteisen maton mukaani tamppausta varten. Mua aina arveluttaa joulusiivouksessa mattojen tamppaaminen, sillä pelkään siinä äänekkäästi paukutellessani herättäväni jonkin karhun talviuniltaan, mut vielä en oo koskaan saanut ketään kimppuuni sen takia että tamppauspauke häiritsisi. .-D

Ennen lattioiden pesuun ryhtymistä isi kutsui meidät jäätelölle, ja tarjolla oli joskus vuosia sitten vanhaksi mennyttä pakettijäätelöä, jota piti ennen syömistä lämmittää mikrossa koska se oli niin jäinen. Kyllä, jäätelöä mikroon. .--D Mä en uskaltautunut tätä makuelämystä kokemaan, joten söin vain pakastimesta löytyneen viime kesältä jääneen tötterön. Sitten tässä onkin iltaa vietetty pesujen merkeissä. Fiku pesi vessan ja lavuaarin, ja mä puolestaan ryhdyin lattioiden pesuun. Joulusiivous alkaa olla hyvällä mallilla, enää pitäisi laittaa lakanat pyykkiin ja nuohota pannu. Joululahjat on kyllä vielä ihan alkutekiöissään... Kaavailtiin Fikun kanssa että lähdettäisi jonnekin isompaan kesoon mutta se on nyt vähän jäänyt, joten varmaan sit tyyliin sunnuntaina metsästetään lahjoja pusikkokesomme Tokmannista. .--D 

Kysymys lukijoille:
Onko joulusiivous hyvällä mallilla?

Vaihtoehto 1: Tietysti!
Vaihtoehto 2: Ei vielä...

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Hyvää työtä lattiapesussa ja mattotamppauksessa! Aika hupaisa pelko, että herättää jonkun karhun vahingossa talviunilta. .--D Mulla ei oo sellanen käynyt mielessä. Mutta kyllä se siivous tosiaan etenee, kunhan pääsee vauhtiin. .-) Ei hätää, lahjat järjestyy kyllä jotenkin. Siinäkin on tärkeetä, ettei ajattele liikaa ja antaa oikeiden juttujen tulla vaan eteen. .-D Olipa surullinen tuo Jenniferin kohtalo. Hurja kuva hänestä. .-D Oikein tyhmälle miekkoselle, kun jäi pahemmin jumiin. Ei hyvänen aika toi Wii-simssi, kun koko naapuruston väki kuolee ja uurnia on kaikkialla. .-D Mikrojäätelö oli kyllä mielenkiintoinen. .-D Katoin myös ton Hurtsin videon. Yllätyin. Siitä on aikaa, kun oon sen viimeksi nähnyt. .-D Aika kiva yllätys, että se soitettiin radiossa. Asioita joita ei uskoisi tapahtuvan koskaan. .-D Kiitos postauksesta!

Kasa kirjoitti...

Jee. .-) Joo, varsinki kotona aattelen aina että siinä leikkimökin vieressä olevassa risukasassa ois karhun pesä. .--D Eiköhän nää jouluvalmistelut tosiaan hoidu, varsinkin kun ei tarvii kovin paljoa ostaa lahjoja. .-D Joo tuli vähän huono kuva kun äkkiä yritin kuvan napata. .---D Harmi ettei Jennifer saanut toteutettua elämäänsä. .-P Muahaha, toivottavasti se mies kuoli lopulta nälkään. x-) On kyllä hölmöä kun niitä hautoja on ihan joka paikassa mitä pidempään on pelannut. .--D En kyllä odottanut kuulevani tuota Hurtsin biisiä radiosta. .-D Hyvä että katsoit videon! Kiitos kommentista. .--)