lauantai 22. joulukuuta 2018

Top 10 Joen ja Diannen tanssit

Päätettiin Fikun kanssa listata suosikkimme Joen ja Diannen Strictly Come Dancing -ohjelman tansseista! Katso Fikun lista täältä.

        

10. American Smooth
Kaunis tanssi täynnä pyörteitä.

9. Street/Commercial 
Koko ajan tapahtuu paljon. Pallot toimivat tanssin ohessa hyvin, ja mukaan on yhdistetty kekseliäästi erilaista urheilutouhua. Ärsyttävä biisi.

8. Salsa
Joe on ihanan edustavana korkeuksissa! Kiva että Joella on vaihteeksi näyttävämpi osuus tanssissa.

7. Cha Cha Cha
Näyttävä ja hyvin lavan haltuunottava esitys!

6. Foxtrot
Tanssissa on kivoja yksityiskohtia varsinkin esityksen alkupuolella.

5. Show Dance
Joen ja Diannen finaaliesitys oli kokonaisuudessaan hieno, mutta siinä oli ehkä turhan paljon lavasteilla kikkailua ja temppuilua, mistä jäi vähän sekava vaikutelma.

4. Paso Doble
Joe ottaa hyvin tilan haltuun heti alusta alkaen! Tanssi on menevä ja monipuolisessa koreografiassa on paljon tapahtumia.

3. Jive
Joe teki vaikutuksen heti ensimmäisellä tanssillaan! Liikkeet olivat hyvin hallussa, ja reipas koreografia sisälsi paljon tapahtumia ja erilaisia temppuja. Take On Me on alkanut vainoamaan mua tämän esityksen katsottuani ja sitä biisiä kuulee usein radiosta. .-D

2. Charleston
Musta oli kiva että Joe ja Dianne pääsivät esittämään juuri tämän tanssin finaalissa uudestaan, sillä jotenkin se kuvastaa täydellisesti tätä kaksikkoa. Maalaisteemainen tanssi on reipas, hyväntuulinen ja leikkisä! Tykkään myös jostain syystä hirveesti noista glitterisistä ruutupaidoista!

1. Argentine Tango
Upean lumoava esitys alusta loppuun jokaista yksityiskohtaansa myöten! Joe ja Dianne todellakin ansaitsivat finaalipaikkansa.

Katso kaikki Joen ja Diannen tanssit tältä videolta:


Listalta poisjääneet (ei parhausjärjestyksessä):

Waltz - Suloinen ja hempeä tanssi, joka kertoo kauniin tarinan.
Samba - Tanssi on vähän random, eikä Joe tee mitään kovin jänniä juttuja Diannen ollessa enemmän esillä.
Quickstep - Taustatanssijoiden sijoittelu toimii; Joe ja Dianne eivät huku niiden joukkoon (kuten monien muiden esityksissä kävi). Tanssi on ehkä vähän laimea musiikkiin verratessa.
Viennese Waltz - Kaunista.

Kuten näkyy, valssit eivät oikein olleet suosikkejani niiden rauhallisuuden vuoksi. Tykkään enemmän näyttävämmistä esityksistä.

Ihan huikeaa että Joe tanssi tiensä finaaliin asti! Hänen ja Diannen etenemistä kilpailussa oli mukava seurata, ja vähän sääli että se on nyt ohi. Toivottavasti Dianne pitää huolen siitä että Joe tanssii jatkossakin. ,-)

Kysymys lukijoille:
Seurasitko Joen tansseja?

Vaihtoehto 1: Joo.
Vaihtoehto 2: En.

2 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Hienoja kuvia oot koonnut esille! .-D Oho, jopas sä tykkäsit argentine tangosta. .-D Se on kyllä hieno esitys. Mä aattelin että sun listalla olis ollu MmmBob!! (Lol en muista miten se kirjotetaan. .-D) Kyllä vain, streetissä on ärsyttävä biisi. .-D Ah ja ne glitteriset ruutupaidat on kyllä upeat. <3 Ihanaa glamouria perusvaatteisiin. .-D Charleston sopii heille hyvin, hienosti huomattu. .--D Toi Jiven biisi on hyvä! Mä muistan sen, miten mä inspiroiduin siitä esityksestä ja olin niin ylpeä Joesta siinä alussa! <3 Ah ihanaa. Kiitos tästä. .--) Enää 2 postausta tulossa!

Kasa kirjoitti...

Tajusin että suurin osa niistä kuvista oli niiden videoidenkin aloituskuvina, sama kun ois ne videot suoraan ottanut. .-D Parhaille sijoitte pääsi esitykset joista jäi hyvä vaikutelma jo ekan katselun jälkeen, ja noiden alkutanssien jälkeen en ollut enää oikein mistään niin vaikuttunut kunnes sitten tuli tuo tango. .-D Mäkin aattelin että Hansonit tulee listalle, mut sit katoin sen tanssin ja päätin "tää jää ainaki pois". .--D Glamouria perusvaatteisiin, todellakin! Pitäis kiinnittää johonkin isin työhaalariin hileitä. .--D Joen ekat tanssit oli kyllä hyviä! Jee, kohta tästä on selvitty. .-D Kiitos kommentista. <3