perjantai 20. joulukuuta 2013

Oon ollu...

....tosi aikaansaamaton ja joka ilta hommat venyy tosi myöhäksi, koska olen jäänyt koukkuun Tetrikseen ja joka välissä on päästävä sitä pelaamaan. .-D Onneksi koulu on nyt parina päivänä alkanut normaalia myöhemmin, ettei myöhäänvalvomisella ole ollut pahempia haittavaikutuksia. Eilen kyllä puoli kahden aikaan yöllä säikähdin, kun mieleen tuli tämä blogini joulukalenteri mutta onneksi olin aiemmin ajastanut useamman luukun valmiiksi, niin ei tullut noloa unohdusta. .-D Nyt näitä luukkuja täytyykin useempi laittaa valmiiksi kun joululoma alkaa.. No mutta tähän päivään:

Leivotko jouluisin? 

En leivo juuri koskaan, eikä joulukaan ole poikkeus. Oishan sitä kaikkia pipareita ja joulutorttuja mut en mä oo kovinkaan innokas leipomaan. Enkä edes hirveästi pidä kummistakaan. .-P Toisaalta itseleipomalla voisin määrittää torttujen hillomäärän, sitä on mielestäni ällöpaljon. 

Muistakaa myös minun ja Fikun yhteinen joulukalenteri Simsseilyissä!



Huhhuh. Oon napsinut koko päivän suolatikkuja, joten nälkä on pysynyt poissa tähän asti, ja menee nyt vähän myöhäiseksi syöminen. .--D Sit mun pitäisi tänään vielä ehtiä suihkuun ja kirjoittaa juttua Simsseilyjen luukkuun... Toivottavasti saan kaiken valmiiksi ennen puolta yötä, mulla on aikainen herätys perjantaina... Yhtä kouluprojektia varten laadin piirustuksia, mutta sekin johti siihen, että aloin piirtää FlirttiStoorin piirustuskisaa varten kuvaa, vaikken edes tiedä osallistunko siihen. .-D Ilman kameraa kun on vaikea saada mitään paperilta tietokoneelle.. Puhhuh, tulis jo se joululoma että pääsee rentoutumaan! Enää huominen + joulujuhla... No juu, ei sen ihmeenpiä kuulumisia tällä kertaa. Loppumusaksi saatte tällasen biisin johon olen jostain syystä ihastunut. .-DDDD


Kysymys lukijoille:
Joulu <23
Vaihtoehto 1: .-)
Vaihtoehto 2: .-(

Ei kommentteja: