keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kai huomasitte...

...uuden muutoksen yläkuvassa? ,-) Haha, tajusin eilen, että tosta kuvasta puuttuu Bäkkärit kokonaan, eihän se nyt käy!! Niinpä pienellä hienosäädöllä sain viisikon tuolta oikeasta reunasta meitä kurkkimaan. ,-) Just joku päivä valitin Fikulle, miten yläkuva ei ole saman kokoinen muun blogin kanssa, mutta nytpä on, kun tuli samalla leveyksiä säädeltyä. .-D Ja jos sitten jo mentäisi aiheeseen, eeli:


Pidätkö joulusta?

Kyllä! Jotta luukku ei jäisi vain yhden sanan mittaiseksi voisin vähän myös perustella. .-D Eli joulussa on kivaa:

 Loma! Joululoma on parasta heti kesäloman jälkeen. .-D Kotona perheen kanssa oleminen, isin kokkailut, simssin pelaaminen ja iltaohjelmat Fikun kanssa, pitkään nukkuminen... Asioita jotka eivät enää nykyään ole mahdollisia kun en kotona asu, ja nyt niitä arvostaa. 

 Lahjojen saaminen! Joo, mä olen ikuinen lapsi joka odottaa enimmäkseen lahjojen saamista. .-D Varsinkin niitä jotka olen itseäni varten hankkinut.. Saatan tosin saada vähän apurahoitusta. .-D

 Lahjojen antaminen! Siitä tulee hyvä mieli. .-)

 Lumi & jouluvalot! Oon tottunut lumettomiin jouluihin, mutta viime viikon sunnuntaina avattuani verhot hämmennyin, kun lunta oli satanut niin paljon! Silloin jotenkin tuntui että tällasen maiseman haluan nähdä joulunakin. .-D Aamulla kahdeksan aikaan käppäillessä tuolla ulkona on tähän aikaan vuodesta tosi pimeää, mutta lumi tuo valoja ja myös jouluvaloja tykkään katsella toisten pihoilla. .-)

 Kaikki jouluun liittyvä näpertäminen toisten iloksi, kuten vaikka joulukalenterin teko yms.

Muistakaa myös minun ja Fikun yhteinen joulukalenteri Simsseilyissä!



Oi hitsi, tajusin just, että munhan pitää väsätä aika monta luukkua etukäteen valmiiksi, kun meen kotiin viikonlopuksi. Tästä "kiireestä" huolimatta en malta olla jäämättä ylimääräisiä jutustelemaan. .-D Karkasin tänään (teidän lukiessa eilen) koulusta pari tuntia etuajassa, hyi mikä lintsaaja. Wilmassa olisi luvaton poissaolo selvitettävänä, ehheh. .-D Mut mä en mennyt tunnille koska pelkäsin. Kyllä, koulua voi pelätä.. 

Kotimatkalla ämppä soitatti ahkerasti Backstreet Boysia, ja mä en malta olla ottamatta aiheeksi (taas) sinne keikalle menoa. .-D Pitäis varmaan alkaa harjotella Bäkkäreiden biisien sanoja, jos rupee laulattamaan keikalla. .-D Toisaalta mietin, laulaako suomalaiset keikoilla? Vai istutaanko me siellä ihan hiljaa esiintyjien laulamista kuunnellessa ja lopuksi sivistyneet taputukset. .-D Se ois tosi tylsää, mut en toisaalta siitäkään tykkäisi jos vieressä joku huutaa niin kovaa ettei saa laulusta enää selvää. .-P Noh, tuskin laulujen treenaamisesta mitään haittaakaan on. ,-) Tällä lyric-videolla on hyvä aloittaa:


Huomenna taas "nähdään" näihin samoihin aikoihin!

Kysymys lukijoille:
Seuraatko Simsseily-kalenteria?
Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: En

Ei kommentteja: