maanantai 23. joulukuuta 2013

Jee, 23...

...päivä! Paras numero. <23 Öö mut joo, kalenterissa olisi tällaista nyt luvassa:


Ostatko lahjoja? 

Joo. En muille ku isille ja Fikulle mutta kumminkin. Onhan tää vähän riskialtista, mutta veikkaisin, ettei Fiku eksy tänne, ja isi tuskin on tietoinen koko blogistani, joten voisin esitellä heille hankkimani lahjat. .-D Ja jos teistä jompi kumpi tämän postauksen ennen joulua näkee, niin omalla vastuullanne päätätte, katsotteko tulevan lahjanne vai ette.

Isin lahja on oikeestaan yhteinen multa ja Fikulta. Ollaan nyt isin viime synttäreillä ja isänpäiväksi ostettu isille joku Batman leffa, että isi saattaa arvata taas saavansa jotain sen suuntaista. Toivon mukaan kuitenkin yllätyksenä tulee se, että yhden elokuvan sijasta ostettiin neljän elokuvan boksi! Saa nähdä, ehditäänkö isin kanssa kaikkia katsoa loman aikana, isänpäivälahjaksi ostettu elokuvakin on yhä kattomatta... Ton boksin lisäksi annetaan myös karkkia.

Fikun lahja puolestaan koostuu parista kynsilakasta (jotain glirtterlakkoja ne oli, en enää muista värejä, liian pitkä aika ostosta. .-DD) ja sit ostin sellasen paljettitopin + tietysti karkkia! Tarkoitus oli vielä hankkia joku elokuvakin, ja Anttilassa olis ollut yksi hyvään hintaan, mut viivyttelin ostoa liian kauan ja jäi nyt sit hankkimatta se. .-P 

Arviolta lahjoihin meni yhteensä rahaa joku yli 20 €. Ja kulut tietty pienenee jos Fiku maksaa osan isin lahjasta. En sit tiiä onko toi paljon vai vähän, paljon teillä menee rahaa lahjahankintoihin?

Muistakaa myös minun ja Fikun yhteinen joulukalenteri Simsseilyissä!



Ei tässä enempää tällä kertaa, huomista odotellaan, vai mitä? ,-) Allua loppumusaksi:


Kysymys lukijoille:
Glitter!
Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

Ei kommentteja: