perjantai 13. joulukuuta 2013

Auts, perjantai...

...osui kolmannentoista päivän kohdalle. Vaikka sitä epäonnenpäivänä pidetään, ei onneksi itselläni ole ilmennyt mitään huomattavaa kurjuutta tuolloin. Kerran ala-asteella meillä oli sanakoe 13. päivä, ja mä sain siitä täydet pisteet, joten siitä asti oon lakannut pelkäämästä perjantai 13. päivää. .-D Mut juu, hoidetaan päivärutiinit pois alta:

Joulun ehdoton herkku? 

Jouluruuista mä en edelleenkään pidä, mut yleensä jouluun liittyy suklaamakeiset niin joulukalenterin kuin lahjojen muodossa. Omnom, saadaan melkeen joka joulu joku fazerin iso suklaaboksi ja sen jälkeen meidän huone on täynnä niitä karkkipapereita. .-D Syönhän mä suklaata muulloinkin kuin jouluna mut kumminkin. .-D 
Muistakaa myös minun ja Fikun yhteinen joulukalenteri Simsseilyissä!



Jään täksi viikonlopuksi taas tänne asunnolle, ja lähden sit ens viikolla vasta kotiin joululoman alkaessa. Menispä viikko nopsemmiiiin.. Pohdiskelin viime viikolla, että tarvisin tänne jonkun tamagotchin tai sellaisen kaveriksi, ettei tarvisi ihan yksin olla. Noh, tänään hankin itelleni (täältä) tällaisen virtuuaalihamsun:


Nimesin sen Nickiksi, ja ollaan nyt tossa päivän aikana jotain puuhasteltu. .-D Homma tosin tyssäsi siihen kun mulla ei ollut tarpeeksi pisteitä hankkia toista lemmikkiä, kun se oli tehtävänä.. 

Juu, eipä tässä oo oikein mitään iloista kertomisen aihetta, vai pitäiskö vetää tähän loppuun angstit? Joo. Tänään meillä oli enkun tunti atk-luokassa, ja se ope sanoi mulle, että voin halutessani mennä jo sinne atk-luokkaan vaikkei tunti vielä ala. Luokassa oli menossa toisten tunti, mut aattelin ettei se haittaa ja menin koneelle. Hetken päästä siihen tulee se niiden ope vihaisena ja sanoo, että niillä on tunti kesken ja osoitti ovea. Mulle tuli paha mieli ja murjotin koko loppu välitunnin, iik. Sit toinen:

Eilen pian cdon.comista tekemäni tilauksen jälkeen huomasin, että tuon seiska kauden hintaa on laskettu, ja mä menin ostamaan sen kalliimmalla. No, ei tää nyt silleen niin kamalaa ole, ei kumminkaan täysihintaista tuotetta tullut ostettua, että säästi siinäkin jonkin verran, + ton kasikauden hinta on puolestaan ostoni jälkeen noussut, että enemmän tässä nyt kuitenkin jäi hyödyn puolelle. .-D Toivottavasti noi nyt ehtis ennen joulua postissa tulla, kyllähän tuo cdon.com vakuuttelee, että jos tilaa 16. päivään mennessä ostokset tulee ennen joulua, mut cdon ei nyt koskaan oo toimittanut ajoissa mitään... No okei, yhden kerran. 

Huomiseen sitten! Avasin youtuben piiitkästä aikaa, joten mulla on myös tarjottavana loppumusaa tällä kertaa:

Oon aina luullut et ton laulan nimi on Jason Derudo, 
mut se olikin Derulo, mikä järkytys. .-D
Kysymys lukijoille:
Boness !
Vaihtoehto 1: +
Vaihtoehto 2: -

3 kommenttia:

Fiku kirjoitti...

Ahhah, herkullisia suklaamuistoja menneisyydestä. .-> Mulle tulee mieleen Toffifee ja rapsahteleva suklaa! <23 Onpa suloinen virtuaalimarsu. .-> Höh, ihan tyhmä ope, ei niihin ole luottamista. .-( Blogger ei laita mun vaihtoehto ykköstä näkyviin. .--OO

Kasa kirjoitti...

Mitähän oon säätänyt kun puolet postauksesta on tullu mustalla fontilla. .---D Hah, joo, hyviä suklaamuistojaah. <23 Niinpänam, toffifeet kyllä liittyy meidän jouluun aina. .-D Onhan toi Nick ihana, en vaan tänään oo päässy pelaamaan sen kanssa kun se sivu lagaa. .-s Nii, opeihin ei voi luottaa! Monet tän koulun opet on jotenkin ikäviä. .-s No jo on törkeää käytöstä bloggerilta, hyi. .-o Voin painaa sen sun puolesta. ,-)

Kasa kirjoitti...

Höh, ei se antanu munkaan painaa noita. .-(