tiistai 3. joulukuuta 2013

Ja luukku...

...numero kolme olisi tänään vuorossa:
Ketä muistat jouluna ja miten? 

 Fikulle ja isille tulee lahjat hankittua, eipä sit varmaankaan muille. Toki joillekin nettitutuille täytyy toivotella hyvät joulut. .-) Muistan miten pienenä piti kirjottaa joulukortit kaikille luokan (kivoille) tytöille, ja jopa taksikuskille tuli pari korttia jouluina tehtyä. .-D Opettajia en yleensä muistanut, ja sit häpesin kun kaikki muut kantoi todistustenhaku päivänä open pöydälle lahjoja ja kortteja, eikä mulla ollut mitään viemistä. .-D Nykyään en pahemmin joulukortteja jaksa kirjoitella.

Muistakaa myös minun ja Fikun yhteinen joulukalenteri Simsseilyissä!



Nyt kun on päivittäinen luukkuvelvoite hoideltuna voin rupatella muuta kivaa.



Pahoittelen jo valmiiksi epäselviä kuvia ja kaameita piikkilankamerkkailujani. .-D Liput tuli tuossa noin 12 tuntia sitten hankittua Bäkkäreiden keikalle! Mä vahtasin aamutunnilla lipunmyynnin alkamista, ja se alkoikin sit muistaakseni joskus ennen yhdeksää, mutta.. Fiku ei ollut saapunut koneelle, eikä hän reagoinut tekstariinkaan, joten päätin odotella, jotta päästään yhdessä valkkaamaan liput. Tunnit kului ja lopulta uninen Fikukin saatiin hereille! Tässä vaiheessa lavanläheisimmissä alariveissä ei enää ollut paikkoja vapaina, joten päädyttiin ostamaan liput yläkatsomosta. Ehkä ihan hyvä niin, säästettettiin pari kymppiä siinä, kun ei himoissamme menty ostamaan kalleimpia eturivin paikkoja. .-D Kaikesta huolimatta loppusumma on noinkin huima kuin 137 €, kiitos kaikkien palvelu- ja toimitusmaksujen.. Kamalaa rahastusta 10 euron toimitusmaksu!! .-P Nooh, sentään oli laatutavara kyseessä. ,-) Ootellaan jo ihan täpinöissämme keikkapäivää, toivottavasti ei tuu mitään ongelmia. 

Mikapä olisikaan aiheeseen sopivampi biisi kuin jotain Backstreet Boysin tuotantoa! Brinskun hammasrivistö on aika pelottava. .--D Kuulette minusta jälleen huomenna. ,-) 



Kysymys lukijoille:
Ootko tulossa Backstreet Boysin Suomen keikalle!?
Vaihtoehto 1: Joooh !
Vaihtoehto 2: Noup..

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Jos saan synttärilahjaksi liput niin olen menossa keikalle. Monta kertaa olisin halunnut nähdä pojat livenä.

Kasa kirjoitti...

Oi, toivottavasti saat liput. .-) Mä oon ollut Backstreet Boysien fani vasta melko vähän aikaa, mut harmitti kyllä kun ei niiden viime keikalle päässyt. .-/

Fiku kirjoitti...

Siis mikä toi AJ:n parta on? .-s Näyttää jotenkin tosi isopäiseltä! Onneksi Backstreet Boys lohduttaa kurjaa mieltä. .-) Pitikin sitä nukkua. .--( Tänäänkään en ois millään jaksanut nousta ylös, vaikka olin kolme yötä putkeen saanu nukuttua hyvin. .-s Aika tylsä tuo video. Halvasti tehty. Just kova toi piikkilankarinkulointi!

Höh, en vieläkään tiedä, mitä sulle hankkisin jouluksi. .-s Kauhean vaiheessa ihan kaikki. Ei sillä, et olisin pahemmin isillekään mitään miettinyt. Se siitä positiivisuudesta.

Kivaa, että Sannakin pääsee keikalle. .-)Tulivat liput myyntiin juuri joululahjanostoaikana. .--)

Kasa kirjoitti...

Hah, mäki ihmettelin sitä partaa. .-D BSB:llä on kyllä mieltä piristävä vaikutus. .--) Aamuherätykset on ikäviä.. Tänään tosin heräsin 5 min ennen herätystä, et ehdin "valmistautua" nousemiseen ni ei sit hirveesti väsyttäny. .-D No joo, ei mikään paras musavideo. En mä tarvii mitään jos on vaikee keksiä. .-) Ja isillehän meillä on jo lahja! Tosin jos siihen haluu lisäystä. Toivottavasti Sanna pääsee, ja on tosiaan kätevä joululahja nuo liput. ,-) (Huomasitko uudistunutta yläkuvaa?)