sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Kaikkea Kasasta

Joo, elikkä aattelin tänne jonkun esittelyn itestäni tehdä, jossa kerron kaikkea oleellista ja epäoleellista itestäni. .--D Ei sitten muuta, kuin hommiin:

Muutama asia minusta

Nimimerkkini Kasa tulee etu- ja sukunimeni kahdesta ensimmäisestä kirjaimesta. Siis, ka =etunimeni kaksi ensimmäistä kirjainta, sa = sukunimen kaksi ensimmäistä kirjanta. Oikeaa nimeäni en viitsi kertoa, vielä ainakaan..

Kameraa kun en omista, en voi laittaa kuvaa itsestäni nähtäville (en kyllä tiedä laittaisinko, vaikka kameran omistaisinkin x-D) Siispä kuvailen vähän ulkonäköäni: Oon sellanen sopivan pitkä, aika laiha, mutta silti kauhean isomahainen. .-s Kasvoista semmoisia tuntomerkkejä, että olen aika pyöreä päinen, ja mulla on kauhean isot korvat, nenä ja suu. x-D Kuitenkin pidän nenästäni, se on mielestäni kivan muotoinen. .-3 Silmieni väristä en saa selkoa, ne ovat harmaat, mutta eivät pelkästään sitäkään.. Silmien edessä komeilevat silmälasini, joita ilman olen täysin sokea. Hiukseni menevät vähän olkapäiden yli, muodotaan/laadultaan tikkusuorat ja ohuet. Väriltään ne ovat vaalean ruskeat, en pidä väristä yhtään, mutta en halua värjätä, koska siinä värjääntyy aivot. .---s

Olen äskettäin 18 vuotta täyttänyt tyttö (en osaa sanoa itseäni naiseksi x-D) ja opiskelen lukiossa toista vuotta tällä hetkellä. Käyn lukiota neljässä vuodessa, joten suunnilleen puolessa välissä ollaan menossa^^. Aluksi piti käydä kolmessa vuodessa, mutta se oli vähän liian rankkaa, ja lopulta opinto-ohjaaja ehdotti, että kävisin neljässä vuodessa, jotta saisin uusittua kaikki neloset todistuksestani.. Oikeastaan tämä neljän vuoden suunnitelma on ihan hyvä, ei ainakaan tule paniikkia koeviikolla, kun kokeita on vähemmän kerralla. .--)

En pukeudu mitenkään erikoisesti, farkut + huppari on perus asuni koulupäivinä. Viikonloppuna kuljen lösömmissä asuissa, pyjamassa yleensä.. Farkuilla on semmoinen ehto, että niiden on oltava hyvin istuvat pillit, muuten tunnen oloni sekavaksi.. Huppareiden värillä ei ole väliä, pidän niin värikkäista kuin synkistäkin. .-) Ostan yleensä vaatteeni Seppälästä, koska pusikkokesossani ei ole muuta kunnon vaatekauppaa.. .--p En tykkää tuhlailla rahaa, joten ostan aina kaikkein halvinta kamaa, ja odotan, että hinnat laskevat alle kahteenkymppiin. .-D

Asun siis pusikkokesossa, jossa ei oikeasti ole mitään. .--/ Kaupat on surkeita, eikä täältä löydä ikinä tarvitsemaansa.. Joskus harvoin pääsen käymään muuallakin, mutta huomatkaa, harvoin. En viitsi paikan nimeä mainita, mutta sanotaan nyt, että asustan aika Suomen eteläpäädyssä.
Mröh, täytyy jättää tämän nyt tähän, enkä päässyt vielä edes mielenkiinnonkohteisiini! ,--p Alkoi vaan tuntua, että tästä tulee liian pitkä kirjoitus, vaikken päässyt edes vauhtiin vielä kunnolla.. Toivottavasti tästä nyt kuitenkin oli apua Ciessen blogin-lukukuumeeseen. ,--) Luultavasti huomenna jatkan kirjoittelua, nyt täytyy alkaa valmistauta huomiseen koulupäivään, elikkä läksyjä ym. tekemään.. Koeviikkokin lähestyy, joten kertaaminen ei olisi paha juttu. ,--)

Pssst! Miten ihmeessä mä sain pidettyä itseni aisoissa, enkä ihkuttanut Allua kertaakaan?? .-o

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ALLU ALLU ALLU!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3
Ei mua ainakaan haittaa, vaikka postauksista tulisikin pitkiä. Kyllä tää autto, lisäksi yhteen toiseen blogiin tuli postaus myös. Ja nyt jatkamaan kokeeseenlukua ->