torstai 11. elokuuta 2011

Hah, mun...

...piti muokkailla tota tota ulkoasua, jotta pääsin katsomaan c-boksia, kun mua hävetti ne vauva-ohjelmien kuvat siinä. x-/ Vaikkei täällä koneilla kyllä oo kuin pari muuta tyyppiä, ni silti. .-D Ja olin muutenki suunnitellu muuttavani vähän noitten sivugaglettien järjestystä, kun Fiku keksi, miten se tehdään. .-D Että mä repesin, kun oon bloggeria käyttäny jo jonku aikaa, ja sit Fiku vaan keksii tommosen. .--D Huoh, kirjoittaminen on edelleenkin vaikeaa tällä koulun koneen uudella näppäimistöllä, johtuukohan se näistämun pitkistä kynsistä? Kun ne "liukuu" silleen hölmösti pois tosta näppäimen päältä, tai jotain en minä tiiä. .-D Oon saau kasvatettua ihan järkyn pitkät kynnet loman aikana. .---D Oon nimittäin oppinut olemaan repimättä kynsiäni, vaikka kyllä mä välillä pikkasen... .--D Jostain syystä fanitan kuitenkin mun lyhyintä kynttä, mut en raaski lyhentää näitä muita, ku oon niin pitkiksi saanu. .-D Ja Fiku o kade, ku mun kynnet kasvaa, ja sen ei. x--) Reiluu joo. ,-p

Mua häiritsee, laitoin tukan ponnarille tänään, yleensä pidän sitä auki, ni nyt en osaa olla se ponnarilla. .-< Mut toisaalta sekin ärsyttää mua, kun pidän aina vaan samalla tavalla hiuksia, haluun vaihtelua. Pahus, kun nää otsis hiukset tulee koko aika silmille. .-/ Enkun tunti meni silleen ihan hyvin, kiva, kun meitä on siellä niin pieni ryhmä, et joutuu vähän pakolla vastaamaan. .-D No, mut mulla meni MELKEIN kaikki ne kohdat oikein, jotka sanoin. .-D Sit ihmnettelen, et se ope muistaa mun nimet, yleenäs mua ei muisteta. .-o Johtuu varmaan siitä, et kun toi sama ope opetti Fikulle ruotsia yliksellä, ni oon sit saattanut jäädä sen mieleen siitä jotekin. .-D Tai jotain... Kiva, mun pitäs menä Fikun kans yhtä aikaa syömään, mutta en tiiä, monelta se pääsee tunnilta. .-P Voisinhan mä tietty mennä kattomaan mut.. Hah, sit mun ryhmänohjaajakin tykkää (se opettaa Fikua nyt) kun näkee mut syömässä, kun sillä on siis ruokailu samaan aikaan ku Fikul. .-D Joo, ette ymmärrä, mutta onneksi mä tajusin. .---D Juu, ni mulla on tässä semmonen... 2 tuntia vapaata, sit vikalla tunnilla matikkaa. .-D Hirvittää vähän, pääsiskö tänä vuonna noita matikoita ekalla yrittämällä läpi, kun ekana vuonna mulla kävi niin, että en päässy kaikkia, ja sit tokana vuonna uusin niita nelosen matikoita ja enkkuja, ja nyt vasta taas yritän uusista kursseista selvitä.. Mut nyt mä oikeesti aion yrittää mut se on sit eri juttu, onnistunko. .-D Hah, tajusin just, että mä voin kattoa ne ruokailuajat meiän lukion sivuilta. .--D Joo, eli mulla ois vielä hetki aikaa..

--

No hoh, en minä keksi mitään. .---D No eilen mulla kävi vähän hassusti, kun nukuin kahden tunnin päikkärit, ni sit illalla menin vasta puol kolmelta nukkumaan. .-D Aamulla väsytti aika kivasti, mut sit ku ylös pääsi, ni kyllä mä sit heräsin. .-D Ja onneksi isi vie kouluun, jos ei veis, ni pitäis nousta aikasemmin bussille. Hui kamala, luin tota mun kirjotusta uudelleen, hirveesti virheitä. .---D Tai siis noita näppäilyvirheitä, jostain syystä mä en osu N-kirjaimeen. .-D Nyt tässä olisi semmonen puoli tuntia aikaa ennen matikan tunnin alkua, joten, mä ehtisin hyvin...

Tehdä tämmösen! Sain tämän palkinnon Honeylta, ja ideana on, että palkinnon saaja (eli minä) vastaan muutamaan kysymykseen, ja sitten lopuksi annan palkinnon eteenpäin. .-) Eli:

Lempiväri: Jos sanoisin edelleen pinkki. .--D Ja nyt oon innostunu myös punaisen eri sävyistä. .-)
Paikka, jossa haluaisit käydä: Haluisin ehdottomasti käydä Thaimaassa. <3
Lempiruoka: Potut

Ja sääntöihin kuuluisi semmoinen, että minun pitäisi antaa palkinto viidelletoista henkilölle, mutta pöh, en lue niin montaa blogia, enkä viitsi ihan randomeillekaan tätä tyrkätä.. Joten sanotaan nyt niin, että kaikki halukkaat saavat tämän palkinnon ottaa, ja vastata kysymyksiin. ,-)

Joo hei minä taidan alkaa lopetella, matikan tunti alkaa 15 minuutin päästä, mut pitää mennä saattamaan Fiku enkun luokan luo,ettei se eksy. ,-)

Kysymys lukijoille:
Teetkö ton palkinto-jutun?
Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: En

Ei kommentteja: