perjantai 25. toukokuuta 2012

Kamala yö...

...takana: nukahdin ehkä kahdelta, pakoiltuani ensin jonkun aikaa hyttystä, joka inisi ärsyttävästi. Noo, sit herään joskus viiden aikaan, ja se hyttynen kiusas taas. .-P Sit tuli kauheen kuumakin, kun menin peiton alle piiloon, pelkään, että hyttynen menee korvaan. .-D Sit en saanu oikeen enää unta, ja pyörittyäni kyllästykseen asti sängyssä päätin nousta ylös samaan aikaan kuin Fikukin, vaikka mulla ei oo koulua. Sit oloa ei helpottanut yhtään, kun isi kertoi tappaneensa pulskan verta imeneen hyttysen.. Toivottavasti se ei ollu mun kimppuun hyökänny, ei ainakaan missää kutise. .-D Oon aika onnekkaasti saanu välteltyä hyttysen pistoilta nyt, mut eiköhän se munkin aika vielä tule...

Vauvasta mieheksi.

Ihan kokeeksi kuuntelin ton Justinin biisin, kun sitä on paljon mainostettu joka paikassa ja sattui nyt videosuosituksena tulemaan mulle. .-D Yllätyin, miten Justin kuulosti nyt niin... miehekkäämmältä? Olin muuten todella järkyttynyt, kun Demissä luki jonkun aikaa sitten Justinin täyttäneen 18, ni olin ihan "Mitää, onko se parissa vuodessa vanhentunu neljä vuotta??!" .-D Mutmut, en kyllä tuosta biisistä erityisemmin innostunut, aika tasainen..

Mut hei, mä päätin, että tää olisi nyt viimenen postaus ennen lomaa! Eli mun blogi hiljenisi nyt kesän ajaksi, eikä tiedossa ole tällä hetkellä ainakaan mitään aikaa, jolloin ehtisi postaamaan. .-P Ettette säiky, kun yhtäkkiä en postaakaan pariin kuukauteen. .-D En myöskään kerkeä lukemaan teidän blogejanne (paitsi niitä, joita luetaan Fikun kanssa simssiliininä) joten älkää sitäkään ihmetelkö. .-D Toisaalta, ei siitä nyt paljoa muutosta edes tulisi, kun en ole bloggerin vammailun vuoksi saanut kommentoitua melkein mihinkään blogiin. .-P Kommenteista puheenollen, tänne saa kesän aikana vapaasti kommentoida, vastailen niihin sit loman jälkeen tai mahdollisesti aikaisemminkin. .-)

Apua, kone kuumenee, toivottavasti se ei ihan vielä pimahda, meinasin nimittäin koluta kaikki soittolistani läpi ja poimia tänne teille kuunneltavaksi kesäistä musiikkia. .-D Tässä siis biisejä, jotka liittyvät kesään tai muuten vaan tuovat kesän mieleeni. .-)














Joo no, siinä noita nyt olis, jos on innokkaita kuuntelijoita. .-D Ihmettelen, ettei enempää löytynyt, mä kai kuuntelen niin paljon masemusaa, että tällaiset huolettomat ja rennot biisit on jääneet vähemmälle.. Mitäs, ei mulla kai oikeen oo enää mitään, joten alan lopetella, on jo kiire pelaamaan! (ja edellisyönä kirjoittamani postauksen lukemalla saa syynkin selville..)


TODELLA pikaisesti ja epähuolellisesti väsäämäni kortti teille. .---D Oisin voinu käyttää paintin valmisfonttejakin, mut ajattelin, et ois kivaa näyttää käsialaani. .-D Eihän toi koneelle kirjoittaminen ole sama asia kuin paperille, mut jonkinlaista suuntaa sentään antaa. .-D Nyt jo häpeän tuota korttiani, mutta tulkoot nyt, kun kerran teinkin. .-D Mulla on ollu haaveissa tehdä sellainen postaus, joka oli kokonaan tuolleen kirjoitettu ja sit tänne siirretty, mut eipä sillekään jäänyt aikaa, kattoo, jos joskus tulevaisuudessa sitten. .-) Mut heihei nyt tosiaan, minä hiljenen täällä kesän ajaksi. .-) Viettäkää mukava viikonloppu ja MAHTAVA KESÄ!

Kysymys lukijoille:
Hyödynsitkö kesäbiisejäni? .-)
Vaihtoehto 1: Tulihan niitä jokunen kuunneltua .-)
Vaihtoehto 2: En

On tää kyllä jollain tapaa haikeeta hyljätä blogi niin pitkäksi aikaa, voih.. .-/ Mutta näkemisiin!

Ei kommentteja: