maanantai 14. toukokuuta 2012

Tähän alkuun...

...vähän selittelen äkkilähtöäni edellistä postausta kirjoittaessa: Meidän opo oli jostain keksiny, että aikoo pitää vielä yhden opotunnin joillekin ryhmille, ja minä sit valitettavasti kuuluin niiden joukkoon. .-P Noo, se ei tietenkään voinut ilmoittaa asiasta päivää aikaisemmin, ja sit kun huomasin asian, niin ehdin juuri ja juuri julkaista postauksen. .-D Mä sit kammosin sitä opo-tuntia, koska en ole käynyt yhdessäkään kolmesta tetistä, ja mun jatko-opintosuunnitelmakin on aika kesken vielä. .-P Mut ihmeekseni opo ei suuttunut edes, rupesi vaan suunnittelemaan mulle niitä tet-paikkoja ens vuotta varten. .-D Oon taas niin avuton, etten itse niitäkään osaa hommata. .-P No kun potut en edes tiedä, missä voisi käydä tetissä silleen, että se liittyisi jotenkin siihen jatko-opintosuunnitelmanni. .-P Puuh, sit oon ihan eksyksissä, kun se opo hommaa mulle tettiä varten vierailun johonkin yliopistoon, voi ei. .-D Noo, ensi vuoden ongelma..

No joo, se siitä, sit seuraa jotain random-pulinaa viikonlopusta. .-D Se meni aika ikävästi yp:n osakokeeseen lukiessa, mut saatiin siinä parin päivän sisällä luettua se 40 sivua, mikä koealue olikin. .-) Sit tänään tehdään muistiinpanoja niistä kappaleista, ja kertaantuu sit samalla ne asiat, toivottavasti.. Onneksi tänään koulu loppuu vähän aikaisemmin, tosin mun täytyy jäädä sit koulun jälkeen kuuntelemaan jotain kielten yo-kirjoituksiin liittyvää juttua. .-P Yhä hirvittää, miten se ruotsi menee ens syksynä. .-D En vielä edes tiedä siitä terveystiedosta, pääsinkö edes läpi. .-P Tossa äsken koneelle tullessani näin noi yo-kokeisiin ilmoittautumislomakkeet, nekin vois tossa kohta ottaa mukaan täytettäväksi.. Mietin vaan, onko mun oikeestaan järkeä kirjottaa ruotsia, kun tuntuu, etten osaa sitä enää yhtään, mut enkkua en sit myöskään osaa. .-P Noo, lukee kesällä ja kattoo, jos vaikka jotain oppisi. .-D

Aw, kesä kyllä lähestyy mukavasti. ,-> Laskin tuossa joku päivä, et mulla olisi 10 koulupäivää jäljellä! Siis tosi vähän!! .-o Tällä viikolla, kolme, ens viikolla kolme, ja loput neljä päivää sit vikalla viikolla. .-D Eli ihanan lyhkäisiä viikkoja luvassa, jeij. .-3 Just huippujuttu, kun on helatorstai, ja saadaan sit perjantaikin vapaaksi tällä viikolla. .-D Se ei sit vaan oo huippua, kun joutuu noita koulujuttuja tekemään varmaan aika paljon silloin, kun koeviikko alkaa viikon päästä. .-P Mulla on onneksi ensi viikolla vaan matikan koe eikä muuta, mut Fikulla on sit kaikkea. .-/ Et ei voida yhdessä bilettää.. Kyllähän mä yksinkin osaan bilettää, mut mieluummin kaksin. .-P Mut voisi luulla, että meillä ois edes yhtenä päivänä ens viikonloppuna aikaa simssiäkin pelata, kun se on jäänyt vähällä viime aikoina..

Noo, mut vaikka päivät viettäis kokeisiin lukien, on illat juhlaa. .-> Lähinnä ohjelmien katsomista odotan. .-3 Viime viikolla yle areena ei jostain syystä toiminut, eikä voitu katsoa Muumeja, mut kyllä katottavaa silti riitti. .-D Sit suunniteltiin alustavasti, et ehtis nyt ens viikonloppuna katsoa taas vaihteeksi sen Tinttileffan, haa, on ollutkin jo ikävä. .-D Et eiköhän sille joku ilta varata. .-3 Sit muuten nyt viikonloppuna alkoi Hawaii 5-0:ssa jaksot, joita me ei olla ees nähty, vaikka ne on jo uusintoja. .---D Noo, onneksi nyt sit nähdään. .-> Oli muuten paljon mielekkäämpää kattoa sellasta jaksoa, jonka juonta ei vielä tienny. .-D  Aw, et siitä ohjelmasta nyt intoilen erityispaljon. .-)


Mulla oli mielessä vielä yksi postaushomma, mut taidan jättää sen huomiselle, kunn tää vapaatunti hupenee. .-/ Mut huomenna sit ehtii, kun on kaksi vapaatuntia. .-D Nyt aattelin vähän katella, sainko viime viikolla sitä ussan työtä valmiiksi 1/4, niin kuin oli tarkoitus.. Kun mitoitan noi sivumitat mieluummin koulun wordilla, kun siinä on leveämpä fontti. .-D Voishan kotonakin suurentaa fonttia, mut sit kummiskin tulostan koulussa, ni parempi vaan kattoa mitat koulun wordin mukaan. .-D Kappas, tasan sivun verran olen tehnyt. .---D Eli pääsin tavoitteeseeni: tein viime viikon aikana 1/4 siitä työstä. .-D Tälle viikolle olis sitten vähän isompi urakka, 3/4, mut enköhän mä saa sen tehtyä.. .-)

Mut nyt sit varmaan täytyy alkaa lopetella, tuntuu nää vapaatunnit käyneen niin lyhyiksi nykyään... Huomiseen siis, tässä teille vielä yksi hyvä biisi kuunneltavaksi. ,->


Kysymys lukijoille:
Ootko kattonu Hawaii 5-0 -jaksoja?
Vaihtoehto 1: Juu .-)
Vaihtoehto 2: En

Ei kommentteja: