perjantai 16. maaliskuuta 2012

En ala...

...luin pari blogimerkintää, mutta tässä on joku vika, enkä saa lähetettyä kommentteja joihinkin blogeihin. >.-/ Eli turhaan luin, kun en pysty kommaamaan... Kirjoittaminenkin on työlästä, äsken kommentteja lukiessani Anna kertoi, että hänellä on tänään enkun yo-koe, jaa minä sitten päätin pitää peukkuja pystyssä tuomaan onnea. .--D Tosin tällä hetkellä pidän vain toisen käden peukkua pystyssä, kun kirjoittaminen oli aika haastavaa, ja hiiren liikutus varsinkin. .-D Mutta teen mitä vain Annan vuoksi. <3 Meillä on muuten ollut mesessä kovat suunnitelmat, jos minä ja Fiku jotenkin päästäisi käymään Annan luona. .--D Haastavaahan siitä voi tulla, kun ei olla ennen julkisilla kulkuneuvoilla yksin mihinkään menty, ja en oikein tiedä, missä välissa osaan sen ajokortin hankkia, mutta eiköhän me jotain kumminkin kehitellä. ,-)

Pidänköhän peukkua pystyssä vielä enkun tunnillakin..? .-D En tiedä, se alkaa jo väsyä, mut hetken ainakin vielä sinnittelen. .-D Olin muuten ahkera, suunnitelmissani oli uhrata vapaatunnista puoli tuntia enkun tiivistelmän tekemiseen, ja puolen tunnin aikana ennätin jo suomentamaan sen tekstin! Sit enää pitää poimia ne pääkohdat, joten ei oo paha homma toivon mukaan, kun se ope muutenkin antoi mulle sen lellitymmän version tosta tiivistelmästä. .-D Se ope kyllä on ruvennut huomioimaan mua liikaa, viime kerralla se ehdotti, että tekisin paritöitä jonkun muun kuin nykyisen parini kanssa, kun me ollaan aika eri tasoisia enkussa, tai silleen.. Tässä nyt vaan pohdiskelen, mistä mä sitten uuden parin taion. >.-o Ope käski mennä jonkun tutun viereen, mut potut kun minä en tunne ketään noista ryhmistä, kun ne on vuoden nuorempia, kun mä käyn vähän myöhässä noita enkun kursseja. .--D Mut pöh, se ope saa sit määrätä mut jonkun pariksi, jos en osaa hankkia itse sellaista... Aloin muuten eilen miettiä, et meil saattaa olla enkusta sanakoe nyt. .-x En oo yhtään lukenut, joten se sit varmaan menee sen mukaisesti. .--D Voishan tota kappaletta vielä nopsaan silmäillä ennen tunnin alkua, mut en mä kyllä sillä tavalla paljoa opi... Sit mä niiin toivon, ettei me mentäisi siihen suulliseen kappaleeseen, kun me aluksi ainakin hypättiin sen yli, mut voi olla, et siihen vielä palataan.. Mä niin inhoan suullisia kappaleita. .-< Kauheesti keskustelutehtäviä, ja sit kun en edes ymmärrä niitä tehtävänantoja, niin hyvähän siinä on keskustella. x-D Voiku ei tehtäs sitä, voiku ei tehtäs sitä... Mut mä taidan mennä nyt kattelemaan sitä enkun kappaletta, tai kohta, kuuntelen tän biisin vielä, nyt kun se rupes just soimaan. .'--)

__________________________________
Tiedättekö yhdistelmän haava sormessa & valkoinen paita? Ei hyvä. .-P Mut se on hyvä, että selvisin hyvin enkun tunnilta, ei menty suulliseen kappaleeseen eikä suulliset tehtävät olleet edes kamalia (koska en tehnyt niitä...). .-D Ja ah, mä vähän arvelinkin, että meillä olisi sanakoe. En ees pystynyt lukemaan siihen, koska lappunen, johon olin kerännyt kaikki vaikeat sanat, oli jäänyt kotiin, ni sit vaan ajattelin et ihan sama. .-D Mut se oli onneksi yllättävän helppo sanis, muistin ihan sattumalta muutaman kohdan jopa, jee. .-D Noo, sit siinä tunnilla tehtiin pari kuuntelua, ja minä piirtelin niiden ajan vaan vihkoon enkä jaksanut edes yrittää ymmärtää. .-D Piirsin muuten ihan älysöpön koiran, en tiennyt, että osaan piirtää koiria niin hyvin, kun piirtelen enemmän kissoja. .-3 Vitsi kun en pysty näyttämään piirrustustani teille. .-/ Nooh, sitä korvatkoon googlesta nappaamani random-koirakuva:

Hauhau .->

Kuvista tulikin mieleeni, että sain viimein selattua nuo kaikki postaukseni läpi ja vaihdettua suoralinkitetyt kuvat kunnollisiin. .-) Tai no, melkein kaikki, siinä alkuvaiheessa kopioin ne kuvat jotenkin oudosti, ja niiden url-osoite ei kelpaa imgurlille, ni en sit jaksanu mennä ettimään korvaavia versioita niihin. .-P Mut kumminkin. .-D

Oi ihanaa, nythän alkaa muuten viikonloppu!! <3<3 Ahah, mut harmi vaan, että täytyy varmaan alkaa myös pikkuhiljaa valmistautumaan koeviikkoa varten.. Hitsi nää jaksot kyllä menee nopsaan, sit on enää yksi jakso ja sen jälkeen jo kesä. .-o Vaikea uskoa, kun tuolla ulkonakin on noin lumista vielä. .-P Mutmut, kivaa siis, kun viikonloppu tulee. .-) Ehtii taas vähän pelailla simssiä ja semmosia. .-) Viime viikolla alkoi muuten Amazing Race, mut siellä ei taaskaan ole ketään hyvännäköistä paria ketä kannustaa. .-P lol. .---D Mut se oikeesti lisää mielenkiintoa kattomiseen, kun on kiva pari. .-D Ikävä vanhoja tuotantokausia. <3 Sais tulla silleen, että niitä vanhoja kilpailijoita tulis uudelleen, se ois kivaa (siis jos niitä kivoja tyyppejä tulee .---D)<3. Nooh, mut sit voi katella netistä Muumeja ja Bonesin. .-> Kun toi Bones tulee keskiviikkona samaan aikaan kuin Myytinmurtajat, ni sitä ei silloin voi katsoa, mut onneksi Katsomossa voi. .-> Vitsi joskus vauvana fanitettiin Bonesia ihan hulluina, mut sit sen kattominen jotenkin jäi, mut nyt kun satuin yksi päivä huomaamaan, et se tulee, ni ruvettiin taas seuraamaan. .-> Se on siis sellanen ohjelma, missä uhrin luiden perusteella selvitetään rikoksia ja murhia ym. Että jos kiinnostaa, niin tutustukaa ihmeessä, Katsomosta voi katsoa. .-D

Kello alkaa olla jo paljon, pitäisi varmaankin siis lopetella. .-P Mut ihania viikonloppuja kaikille, löhöilkää ja tehkää kaikkea kivaa. ,-> Taas loppuun saatte biisin, jota mä just nyt kuuntelen:


Kysymys lukijoille:
Ootko kattonu Bonesia joskus?
Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: En

Ei kommentteja: