keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Mikähän mulle...

...on tullut, kun en enää nykyään saa kommenttia aikaseksi toisten blogeja lukiessani? .-P Ennen vetäsin kommentoitavaa melkein mistä vaan, nyt pää lyö tyhjää kommenttiluukun avatessa ja lopulta tympääntyneenä suljen sen, kun en keksi sanottavaa. .-P Noo, ei kai sitä aina ihan joka postaukseen tarvii kommentoida, jos se ei herättänyt mitään ajatuksia.

Mä niin tykkään keskiviikosta, koska...
  • äiti ei ole silloin kotona
  • isillä on lenkki-ilta -> saadaan evääksi herkkuja isin lenkkeillessä kaverinsa kahvipöydässä .-D
  • = vanhemmat poissa, yksinoloa <3
  • kouluviikko on jo puolessa välissä
  • tulee Myytinmurtajat
  • + parin viikon päästä alkaa myös Rantavahdit!! <3


Tänään sain bilsan tunnilla idean Simsseilyjen joulukalenteria varten. .-D Alettiin jo vähän kehitellä sitä eteenpäin Fikun kanssa, katellaan nyt, saadaanko aikaan mitään ennen joulukuuta. .-D Sit äikän työt ärsyttää mua, mulla on se vanha kesken ja tänään alotettiin taas uutta ja kohta niitä rupee kerääntymään.. .-s Puuh, täytyisi niiden tekemiselle varata aikaa, mut jotenkin on kirjoitusinto ihan lopussa. .-P Niin käy, kun valitsee kaksi äikän kirjoituskurssia samaan jaksoon. .-D Jos nyt ees sen toisen saisin hutastua loppuun, ni ois se ainakin ohi..

Hmm, onkohan mulla enää muuta kerrottavaa.. Meni varmaan puolet vapaatunnista tota Rantavahtikuvaa etsiessä. .-DD Jos nyt tän seuraavan puolituntisen uhraisin äikäntöille, ni saattasin saada jopa valmiiksi jotain. .-D No juu, rupean järviin hommiin ja lopetan pölinät lyhyeen. .-D Heippa, varmaan avaudun taas huomenna jostain. .-D



Kysymys lukijoille:
Rantaleijonaat. <3
Vaihtoehto 1: .-)
Vaihtoehto 2: huooh

Ei kommentteja: