perjantai 19. lokakuuta 2012

Ihme ja...

...kumma, mut siitä eilisestä opon tapaamisesta taisi oikeasti olla apua! Mainitsin sille olevani kiinnostunut peleistä, ja sit se opo keräili mulle pitkän linkkilistan pelialankoulutukseen liittyviä juttuja. .-D Et tällä hetkellä tuntuupi, et saattaisin ehkäpä valmistua pelisuunnittelijaksi. ,-) Joo, mut eu vielä pidä innostua, mun pelitietämys on aika pienellä pohjalla vielä, mut opo ehdotti, et menisin ensin hankkimaan vähän perustietoja siitä amikseen, ja sen jälkeen voisi ammattikorkeeseen tai yliopistoon jatkaa. .-) Vähän sit vaan harmittaa, kun ne kaikki pelikoulutuspaikat sijaitsee tosi kaukana, se minne ensisiajaisesti oisin ehkä hakemassa on Joensuussa asti. .-P Opo alko jo järkkäille mulle sinne tet-päivävierailua, mut kattoo nyt, uskallanko niin kauas lähteä. .-D Mantsu olis ainakin hyvä nähdä siinä samalla, mut mut, en tiiä vielä. .-D

Mut vielä ei pidä innostua, opo sanoi myös, että toi peliala on viime aikoina noussut tosi suosituksi, et ei sinne varmaan ihan helposti pääse ensiyrittämällä välttis. .-P Mut oon kyllä huomannu, et jos jotain oikei kovasti tahtoisin, onnistun siinä yleensä. .-D Kun tympäännyin meidän keson huonoon levyvalikoimaan, opettelin lataamaan musiikkia netistä. Yhtenä aamuna vaan päätin, että nyt haluan ladata musaa, katoin tubesta pari tutovideota ja iltaan mennessä oli ensimmäinen biisi jo koneelle latautunut! (Meillä oli tuohon aikaan hidas netti, jonka kanssa yhden biisin lataaminen vei n. puol tuntia.) Myös simssiin oli aluksi vaikea hommata ladattuja, mut niin me vaan siinäkin onnistuttiin loppujen lopuksi. .-D No joo, ehkä jatkokoulutukseen hakeminen on vähän isompi juttu kuin joku biisien lataaminen netistä, mut katellaan, miten käy. .-)

Sit mainitessani tykkääväni kirjoittamisesta, antoi opo myös sellaisen vaihtoehdon, että lähtisin kirjallisuutta opiskelemaan yliopistoon. .-) Kiinnostavan idean sain myös edelliseen postaukseeni eräältä kommentoijalta, joka ehdotti, että lähtisin teatterikorkeeseen käsikirjoittajaksi opiskelemaan! Et nyt mulla on jo useempikin vaihtoehto jatkon kannalta, ja oon jopa jonkin verran innostunut kaikista. .-> Tosi jännää, kun eilen olin vielä niin hukassa, ja nyt jonkinlaista tietoa tulevasta jo on. .-D

Joo, toi varmaan riittää tosta aiheesta. .-D Oon tässä taas perinteiseen perjantaiseen tapaan hyvällä mielellä tulevasta viikonlopusta, ja erityisiloinen olen siitä, että ensi viikolla on syysloma. <3 Ihanaaihanaa, sit voi joka päivä pelailla simssiä ja katella ohjelmia illalla ja nukkua aaa. <3 Aamulla herätessäni jännitin loman alkamista mahassa asti, ja se oli outoa, koska pitkään aikaan loma ei ole mua niin jännittänyt. .-D Vauvana muistan, miten aina loman alku tuntui mahassa, mut nykyään se ei oo oikeestaan tuntunut miltään. Näitä juttuja, jotka käy tylsiksi iän myötä, luulen. .-P Ois kiva viettää loma ilman koulua, mut varmaan joudun vähän ainakin bilsan rästiinjääneitä kappaleita lukemaan + tota jatko-opintosuunnitelmaa vielä tarkemmin pohtimaan. .-P Mut laiskotella meinasin kummiskin suurimman osan. ,-)

Hmm, mä en tiiä, onko mulla sit oikeestaan enää muuta kerrottavaa, jos alkasin tätä postausta lopetella. .-> Loman jälkeen palailen tänne taas! Hei, jos haluutte, ni voitte lähettää jotain kysymyksiä lomavietostani, joihin sit vastailisin loman jälkeen. .-) Ei pakko, mut tällanen pieni mahdollisuus lukijoillekin vaikuttaa blogini sisältöön. .-D Että heippa ja mukavaa viikonloppua ja jos jollakin onnekkaalla on minun lisäkseni nyt myös loma alkamassa, niin rentoa lomailua! .-)


Kysymys lukijoille:
Millon sulla on syysloma?
Vaihtoehto 1: Vielä edessä .->
Vaihtoehto 2: Oli jo .-/

2 kommenttia:

Mandariini kirjoitti...

Hei. Mäki aion pelisuunnitelijaks!! :D Sori ku tuli vähä randomil tää. Oli vaan pakko tulla ilmottaa. :D Jaja kiva postaus. :)

Kasa kirjoitti...

Oi, kiva juttu! Eihän tuo ollut edes ohi aiheen, kun postauksessa käsittelin samaa asiaa. .-D Mut kiva ja kiitos. .--)