tiistai 14. helmikuuta 2012

Pitäis enkun...

...läksyja tehdä, mut alkoi masentaa, kun sain terveystiedon kokeen takasin. Mun mielestä se meni ihan hyvin ja silleen, mut numeroksi tuli 6 ½.... Kuukauden päästä olis terveystiedon yo-koe, et mitenköhän se sit menee, kun en tunnu hallitsevan koko ainetta... Eikä tässä oikeen voi edes lohduttautua, että siihen on vielä aikaa, hyvin ehtii lukea, potut kun minä en kumminkaan ehdi. .-P Eilenkin jäi aloittamatta, kun muissa läksyissa kesti niin kauan, enkä nytkään voi lukea, kun en älynnyt ottaa kirjaa mukaaan... Mur, mua ärsyttää, kun silloin lukion alussa opo sanoi, että terveystieto on helppo kirjoittaa kun siinä on niin vähän kursseja tai jotain, ja minä sit uskoin sitä, vaikken edes ole koskaan hallinnut terveystietoa mitenkään hyvin... Myöhäistä sitä kai nyt on itkeä, yo-maksu on jo maksettu, joten pakko kai vaan yrittää tota terveystietoa mennä kirjottamaan... Mut nyt mun täytyy kyllä mennä ton enkun kirjan luokse, pitää kerrata sanasto ja numeraalit ens tunnilla olevaa pistaria varten ja suomentaa loppuun uusi kappale... Mut mäpä meen nyt niiden pariin, kirjoittelen ahkerammin sit vikalla vapaatunnilla. .-)

______________________________________________
Ah, enkun tunti on viimein ohi. Siellä oli ihan hirveetä, kun tehtiin keskustelutehtäviä ja kaikkea muuta kökköä mitä en osaa. .-/ En osaa ilmaista mielipiteitäni englanniksi... Suullisesti ainakaan, kirjallisesti sujuu jotenkin, kun ei tarvii ääntää. .-D Ei vitsi, tuli nyt mieleen, miten yks päivä biletettiin Fikun kanssa google kääntäjän kanssa. .---D Kirjotettiin siihen sana "simssiliini" ja sit kuunneltiin, miten eri maalaiset sanoisi meidän nickin. .-DD Sit muutenkin laitettiin esim. se ruotsin puhuja lukemaan suomeksi, ni se kuulosti hauskalta. .-D Joo, ja tässä on se into että..... Mut kivaa oli. x-> Mumuttt, huomenna enää yksi tunti enkkua, kyllä mä selviän, toivon niin ainakin. .-) On kyllä ollut tässä jaksossa ihan hirmu pelottavaa joka tunnilla, en mä yleensä enkun tunteja noin paljon jännitä. .-o Hur... Mut hei, tiiättekö, mikä päivä tänään ooon? ,-->

Simsseilyjen ystipäiväkortti. .-3

No ystävänpäivä tietenkin, kuka sitä ei muistaisi - minä, joka hämmästyi, kun sain parilta kamulta ystävänpäiväviestin. .-3 Hommailin eilen myöhään yöhön ystävänpäivä-juttujen kanssa, ja tänään en yhtään muistanut, että on ystävänpäivä. .---D Outoa? No mutta, siksi ne viestit yllättivätkin iloisesti. .-3 Tässä toinen niistä, vitsi, meinasin ruveta itkemään, kun luin sen. .''-3

"Ystävyys ei tunne välimatkoja eikä se laske kohtaamista. Ystävä asustaa sydämessä läpi mutkaisten teiden ja vaikeiden tilanteiden, ajatuksissa mukana kulkien ja voimaa antaen. Paljon lämpimiä halauksia sinulle, rakas ystäväni, näin ystävänpäivän kunniaksi. Olet tärkeä."
Tuo viesti tulikin juuri eräältä kaverilta, jota en ole vuosiin nähnyt, oisko siitä n. kuusi vuotta, kun hän muutti ja vaihtoi koulua. Sit hän aina muistaa minua juurikin tuollaisilla viesteillä, ja minä en koskaan muista hänen kuulumisiaan tai mitään kysellä, voi ei. x-< Täytyykin joku päivä järjestää aikaa ja lähettää joku kiva tekstari, tai jotain. .-)

Hooh, multa alkaa jutut loppumaan pikkuhiljaa, voisi mennä enkun läksyjä tekemään jos jaksaisi. .-D Tänään muuten mummo palaa kuntoutuksesta, ja me mennään sitä katsomaan koulun jälkeen. .-) Mä en sit tiiä, oliko mummon tarkoitus tulla tänään jo kotiin, vai pitääkö sen vielä jäädä terveyskeskukseen, joksikin aikaa. Noh, eiköhän se selviä tänään. .-D Mut mä alan vissiinkin lopetella, ehkä ehtis jotain hyödyllistä tekemään, jos jaksaisi. .-D On taas ollut ihan biisitön postaus, niin täytyykin antaa jotain kuunneltavaa vielä tähän loppuun:
Arvatkaa, kuka osaa kirjoittaa: "back street bouys this is us" .---D No, löysin ainakin haluamani. ,-)


Kysymys lukijoille:
<3 vs. ♥
Vaihtoehto 1: <3
Vaihtoehto 2: ♥

Ei kommentteja: