maanantai 2. joulukuuta 2019

Sesextreme

Joulukuu on saapunut ja viime kuussa aloittamani blogmas pääsee siis taas jatkumaan! En tietenkään hyödyntänyt viikon postaustaukoa valmistelemalla juttuja etukäteen ja tällä hetkellä kiinnostus on enemmän muissa jutuissa kun bloggaamisessa, mutta ehkä tässä vielä päästään vauhtiin. Niin ne mielenkiinnon kohteet vaihtuu, vielä viikko sitten selaimeen kirjoittaessa kirjaimet "mo" olisi ekana suosituksena ollut Moonlight Lovers, mutta nykyään selaimeni ykkössuositus onkin Mouruposki. .-D Viime päivinä suurin huomioni on ollut nimittäin Mourussa, esim. eilenkin tein hoitolaan liittyviä juttuja monta tuntia enkä malttanut pitää edes ruokataukoja ja vasta puoli viideltä mietin että vois sitä syödäkin jotain. .-D Sain äsken hullun idean että vetäis joskus "blogmasin" silleen että julkaisisi joka päivä Mourutarinan, hitsi kun en sitä jo eilen keksinyt (toisaalta kirjotin eilen kaksi tarinaa, joten se kai periaatteessa laskettaisi vaikken niitä vielä julkaissut?), siihen voisi haastaa hoitajiakin mukaan. .-D Täytynee hyödyntää tätä ideaa vaikka ensi vuonna! Just eilen Fikullekin selitin miten saisin näistä ajankohtaisista Mouru-jutuista postauksellisen verran asiaa, mutta vähän luulen ettei ketään kiinnosta niin siirrytään nyt tämän postauksen aiheeseen:

Uhosin aiemmin opettelevani jonkin JD-pelin extremen tanssin koreografian, ja ensiksi piti valita mieluisa tanssi. Hyviä ehdokkaita löytyi useampikin:
  • Bad Romance - Laskisin tämän extremeksi vaikka tanssin alt-versiota kutsutaankin official choreoksi. Vaikka tätä on tanssinut jo useamman vuoden ajan on vauhdikkaissa liikkeissä silti aina yhtä pihalla. .-D
  • Despacito - Tää ihan vaan siks että Jessy on tanssijana.
  • Finesse (Remix) - Tykästyin tähän heti ensimmäisellä tanssikerralla. Liikkeet ei ole niin mahdottomia ja biisi on kiva (ses).
  • OMG - Tää on täällä taas Jessy-syistä, koreografia on hänen laatima.
Ja valintani näistä on...  Finesse! 


Päättömän heilumisen sijaan lähdin opettelemaan koreografiaa askel kerrallaan: Otin treenattavaksi pienen liikesarjan, ja kun se sujui jatkoin vähitellen pidemmälle. Ihan joka päivä en harjoitellut uusia liikkeitä, mutta tanssahtelin kertaukseksi jo oppimiani liikkeitä muutamia kertoja päivässä lämpimikseni tai luppoajalla yms. Kolmen ensimmäisen päivän jälkeen tuntui että olin jo opetellut liikkeitä vaikka kuinka, mutta sitten katsoin videon kestoa ja totesin että siinä oli vasta ensimmäiset 12 sekuntia. XD

Ehkä vähän oudosti opettelin liikkeitä ilman musiikkia, mutta jotenkin se kävi kätevämmin niin kun sai tehdä omassa tahdissa eikä hirveellä kiireellä pysyäkseen oikeassa rytmissä mukana, ja sit kun liikesarjan hallitsi sen pystyi melko automaattisesti mukauttamaan musiikkiin kun katsoi mallia, tosin olen huomannut että mulla on joissakin kohdissa yhä oma tahti. .-D Sit koin jostain syystä tosi opettavaiseksi katsoa muiden tekemiä tanssivideoita tähän koreografiaan, jotenkin kai kun näkee miten oikea ihminen (onhan noi pelin tanssijatkin ihmisiä xD) tekee liikkeet saattaa huomata jotain uutta, varsinkin jalkaliikkeitä oon oppinut paljon tällä tavalla useammastakin JD-tanssista.

Aluksi harjoittelin melko aktiivisesti ja pääsin jo tosi pitkälle tanssissa, mut sit yhtäkkiä vaan laiskuuttani lopetin harjoitukset. Tiedän kuitenkin kaikki tanssin liikkeet ja luulen myös osaavani ulkoa suurimman osan. En silti ole pelissä vielä onnistunut saamaan maksimitähtiä, mutta keskivertoa paremmat pisteet mitä extreme-tansseista yleensä. Sinänsä tää on extremeksi tosi helppo tanssi, liikkeet ovat aika yksinkertaisia (paitsi polvilleen heittäytymistä en ole uskaltanut kokeilla), ne vain tehdään tosi nopeasti. Aattelin aluksi että laittaisin tanssiani videotodisteeksi mutten ehkä kehtaa kun tanssissa on pari kömpelöä kohtaa ja jotenkin en halua edes tietää miltä näytän tanssessani (tönköltä todennäköisesti xD). Eli mulla ei nyt ole muita "todisteita" kyvyistäni, joten teidän ei auta muu kuin luottaa sanaani (tai olla luottamatta). .-D Tältä tanssi siis näyttää pelissä:


Kysymys lukijoille:
Näyttääkö kivalle tanssille?

Vaihtoehto 1: Joo.
Vaihtoehto 2: Ei.

2 kommenttia:

iikku kirjoitti...

Bad Romancessa vois kyllä auttaa, kun sais vähän hitaammalla temmolla niitä liikkeitä kokeilla. .-D Tai ehtis ees ihmetellä, että hyvin se tyyppi vetää. .-D Finesse oli aluksi musta tosi kiva, mutta nyt se on menettänyt vähän arvoaan, kun oon ollut viime aikoina vähän sekaisin siinä. .-D Sun tanssi näyttäisi varmasti vaikuttavalta, yllättyisit itsekin! On kyllä tosi paljon helpompaa improvisoida omat liikkeet tansseihin kuin seurata jotain valmista suunnitelmaa. .-D Mäkin tanssin tosi pitkään Tainted Lovea, ja opin sen koreografian ulkoa, mutten osaa sanoa, muistaisinko enää. .-D Kyllähän sä voit tehdä ton Mourun tarinahaasteen vaikka yhden viikon ajaksi. .-) Vähänkö siinä sais monta tarinaa ja ikäpistettä, kun joka päivä kirjottais. .-D Jee! Hyvin jatkuu blogmas!

Kasa kirjoitti...

Niin varmaan auttais, pelkästään katsomalla vois ehtiä sisäistämään paljon mitä ei ole vielä huomannut. .-D Ku nyt Bad Romance on niin vauhdikas ettei meinaa mukana pysyä. .-D Finesse menee kyllä jotenkin tylsemmäksi, mut ehkä se on viime aikoina jopa ollut vähän nousussa mulla. Joko yllättyisin tai sit näkisin vaan virheitä, emme saa ainakaan nyt tietää (pelottaa jo se meidän tanssilista xD). Mä oon sen verran tylsä/luovaton että mieluummin käytän valmiskoreografiaa kuin alkasin keksiä ite. .-D Varmasti osaisit sen vielä, ei sen pitäis niin äkkiä unohtua (en tosin tiiä milloin puol vuotta sitten oot viimeksi tanssinut sitä. .-D) Viikon tarinahaaste jopa kuulostaa ihan kohtuulliselta, varsinkin jos siitä ilmoittaisi vähän etukäteen että ois aikaa valmistautua vähän etukäteen! Viikossa sais kyllä vauvat teineiksi ja pennut aikuisiksi! Jee, tänään tosin tuli vähän hutaistu postaus kun tein taas klo 12-17 mourujuttuja. .-DDD Kiitos kommentista! <3