maanantai 11. maaliskuuta 2019

Tekemistä vuodelle 2019

Ja täältä tulisi viimeinen "uudenvuoden postaus", ja tällä kertaa luodaan katsaus eteenpäin ja suunnitellaan vähän pieniä tavoitteita/tekemisiä tulevalle vuodelle! Näiden ei ole tarkoitus olla mitään kehittäviä uudenvuodenlupauksia, kunhan mietin mahdollista kivaa tekemistä eikä ole niin vakavaa jos en kaikista jostain syystä pystykään suoriutumaan.

Vuoden 2019 aikana aion:
  • Opetella jonkin JD-pelin extremen tanssinEn osaa edes pelin helpompia tansseja täydellisesti ja oon tosi pihalla vauhdikkaissa extremeissä tansseissa, mutta ihan mielenkiinnosta aattelin kokeilla kauanko kestää oppia joku tällainen pelin haastavampi koreografia vai onko se ylipäätään mahdollista. En oo vielä päättänyt minkä tanssin otan kohteeksi, pari ehdokasta on kyllä jo mielessä, mutta venailen vielä jos tulisi hyvä tilaisuus (=tarjous) hankkia  2019 vuoden peli ja kokeilisi sitten sieltä jotain. Ties vaikka ehtisin vuoden aikana opetella useammankin tanssin?!
  • Venyä spagaattiin
    Spagaattiharjoitukset etenee, vaikkakin hitaamman puoleisesti koska en tee venytyksiä joka päivä. Sen verran lähellä aletaan kuitenkin olla jo tavoitetta että uskaltaisin veikata tämän vuoden aikana venyväni tarpeeksi spagaattia varten. Jos kerran opin päälläseisonnan niin luulis yhden spagaatinkin onnistuvan - tai oikeestaan kahden ku on se perus-splitti ja middle split.
  • Toteuttaa jonkin käsityön
    Varastossa on paljon lahjaksi saatuja lankakeriä jotka on odottaneet huomiotani, ja itse asiassa mulla onkin jo mielessä mahdollinen neulontaprojekti. Jos kuitenkin käy niin etten saa langan ja puikkojen kanssa mitään aikaiseksi on mulla eräs varasuunnitelma.
  • Tehdä 150 vatsalihasta
    Suunnittelin alun perin ottavani tavoitteeksi 100 vatsista, mutta saavutin tämän määrän jo viime viikolla, joten nyt joutuu nostamaan lukemaa, pahus. .-D Vuosi sitten sain tehtyä vain 20 vatsalihasta, joten on hienoa huomata kehitys.
  • Herätä aamuisin aikaisemmin
    Olen aina kokenut olevani enemmän yöihminen ja valveilla tulee kukuttua reippaasti vielä puolenyön jälkeen, mutta viime kuukausina olen innostunut valosta ja auringosta. Jos herätessä paistaa aurinko nousen ylös paljon reippaammin ja suuntaan jopa mielelläni ulos puunhakuun. Olenkin jo alkanut vähän säädellä unirytmiäni pyrkimällä yöllä nukkumaan tuntia aikaisemmin kuin ennen, ja herätyksen laitan 7-7.30 tunnin päähän aiemman 8 tunnin sijasta. Nämä vähän lyhyemmät yöunet pitävät myös huolen siitä että illalla on sellainen sopiva väsy nukkumaanmennessä mikä nopeuttaa nukahtamista enkä enää edes heräile kesken yötä, joten on tullut nukuttua paljon paremmin. On ihana huomata aamiaispöydässä miten olen ehtinyt jo hoitaa aamutoimet ja puiden hakemisen hyvissä ajoin kun aiemmin saatoin olla vielä nukkumassa siihen aikaan. Herään nyt siis aamulla 9-10 aikaan, mutta haluaisin vielä yrittää aikaistaa ainakin klo 8 heräämistä, mutta vähän epäilen onnistuuko se, sillä tällöin pitäisi olla jo yhdeltä nukkumassa eikä nykyisillä iltarutiineilla mitenkään kerkiä niin aikaisin. Voisin tietysti välillä laittaa herätyksen normaalia aikaisemmin ja ottaa sitten minipäikkäreitä jos meinaa tulla väsy yms. 
  • Kirjoittaa Mikaliinit kiinni 
    LC:ssäni jätin perijä-äänestykset suosiolla väliin kun pelasin aina useamman sukupolven kirjoituksia edellä, mutta nyt Mikaliineilla pelaamiseen on tullut stoppi kun pitää odotella perijä-äänestyksen tuloksia, mikä puolestaan tarkoittaa sitä että kaikki kuvat pitäisi kirjoittaa (= n. 10 osaa). Hmm, perjaatteessa voisin kyllä vähän huijata ja alkaa pelaamaan äänestyksessä selvästi vähemmän pisteitä saaneilla simeillä, täytyis vaan painostaa Fikua lukemaan että saadaan äänet kokoon. .-D
  • Videoprojekti(t) Fikun kanssa
    Meillä olisi videoideoita vaikka kuinka, mutta kuvaamiselle "ei ole aikaa" kun meidän vuorokausirytmit on aika erilaiset tai sitten ei muuten vaan saa aikaiseksi tarttua kameraan. Täytyisi koittaa paneutua jonkin projektin toteutukseen kunnolla ettei meidän hyvät suunnitelmat jää vain ideatasolle!
  • Laajentaa musakansion sisältöä
    Melkeinpä aina koneelle tullessa tulee vaan avattua musakansio ja pistetyä se sekoituksella pyörimään loppupäiväksi. Oon nykyään harmillisen laiska etsimään ennenkuulemattomia kappaleita ja haluan tehdä tähän muutoksen, sillä uusiin biisilöydöksiin ihastuminen on ihanaa! Voisin laittaa tavoitteeksi hankkia musakansioon ainakin 100 uutta biisiä. Kommentteihin saa pistää levysuosituksia. ,-)

Sellaisia suunnitelmia, katellaan vaikka sitten loppuvuodesta onnistuinko saamaan mitään aikaan. .-D

Kysymys lukijoille:
Onnistuuko spagaatti?

Vaihtoehto 1: Onnistuu!
Vaihtoehto 2: ...

4 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Aika hyvät tavoitteet, vois itekin kokeilla tota vatsalihas-tavoitetta :D
Ja mitä musa puoleen tulee, niin ootko kokeillu kuunnella jotain ihan eri maan musiikkia? Mulla on kyllä biisi/bändi ideoita, etenkin aasialaiseen musiikkiin (ja yks tanskalainen laulaja/räppäri) :p
Ja yks on radio garden sivusto, mistä voi kuunnella minkä maan radiokanavia haluaa

Kasa kirjoitti...

Kokeile ihmeessä, kärsitään sen parissa sitten yhdessä. .-D Mjoo, kyllä koneelta löytyy perus suomalaisen ja englanniksi lauletun musiikin lisäksi mm. italiaa, espanjaa, ranskaa, ruotsia, venäjää ja turkkia jokunen biisi ainakin, mut vois kyllä olla kiva idea perehtyä pitkästä aikaa lisää eri maiden musiikkiin, joten laita vaan ehdotuksia tulemaan! Tuo radiokanava sivusto kuulostaa kiinnostavalta, ehdinkin jo vähän seikkailla sen kanssa. .-D Kiva kun jätit kommenttia! .-)

Riina kirjoitti...

No ihan omia suosittejani on The Gazette ja BTS, mut sitten on jotaikin hyviä satunnaisia kappaleita useammilta eri yhtyeiltä. Mutta kannattaa tutustua noihin, jos vaikka tykkääkin :D

Kasa kirjoitti...

Täytyy laittaa kuunteluun! Kiitos. .-)