torstai 12. joulukuuta 2019

My Day 12.12.

Juu, eli pitkästä aikaa tämmöinen My Day -postaus, jossa siis laitan kännykän hälyyttämään satunnaisiin kellonaikoihin ja sit raportoin aina tänne mitä olin milloinkin tekemässä. Aloitan taas päivän jo suoraan keskiyöstä jotta saan postauksen ulos saman päivän aikana.

00:06 - Ollaan Fikun kanssa parhaillaan iltapalalla isin luona ja muisteltiin meidän enkkuvaikeuksia kun aihe jäi mieleen kun yhden mourulaisen kanssa just aiemmin illalla keskusteltiin aiheesta. En oikein tiennyt miten kuvittaisin tämän tilanteen, joten napsaisin kuvan isin kynttilä-asetelmasta, johon Fiku asetti päärynänsä mukaan. .-D

01:12 - Päivittelen Mourun joulukalenteriin uutta luukkua. Samaan aikaan muistiossa luonnostuu vastausviesti tälle enkkutyypille, mitä multitaskingia!

01:46 - Sonic X:ää iltaohjelmaksi. Huvitti kun Fiku ajatteli että mun pitäisi ottaa kuva kännykameralla, ehkä vähän kätevämpi vaan tehdä ruutukaappaus. .-D

(Nukuin tässä välissä.)

09:05 - Herätys! Kelloradioni sit on eri ajassa kuin kännykello ja näyttää siksi eri aikaa.


09:56 - Lakaisen pannuhuoneen lattiaa tulen sytytyksessä aiheutuneiden sotkujen jäljiltä.

10:51 - Käyn parhaillaan FS:n joulukalenteriluukkuja läpi. Tänään mulla tuli 4/5 tilillä Priyan kysymys. .-D

11:55 - Valmistelen Mourun lehteen joulukyselyä ja googlailin vähän inspiraatiota.

12:09 - Rexin todistuksen perään huudeltiin chatissa, joten päätin sit hoitaa sen askareen pois enneku taas unohdan asian.



12:55 - Luen Tangle & Whisper spin-offia uudemman kerran "taustatutkimukseksi". Seuraavassa postauksessa kuulette aiheesta lisää, spoilspoil. ,-)

13:38 - Kirjoittelen Fikulle kommenttia. Mainos: Fikukin julkaisee blogiinsa paljon asiaa nyt joulukuussa, kannattaa vilkuilla siis menoa sielläkin! .-)

14:19 - Muokkaan kuvia tätä postausta varten.

14:41 - Ja nyt puolestaan kirjoitan tätä postausta. .-D


15:05 - Kirjoittelen seuraavaa blogmaspostausta.

15:29 - Ja yhä teen juttuja siihen seuraavaan postaukseen, sori tämä yksitoikkoisuus mutta tuo postaus täytyy saada valmiiksi etukäteen kun mennään ehkä lauantaina jouluostoksille ja silloin en oikein ehdi kirjoitella mitään niih... .-D

16:00 - Nyt valmistelen toista postausta (joo, tosi jännä tää mun päivä xD). En ole vielä ehtinyt perehtyä kaikkiin JD 2020 -pelin tansseihin, joten sitä varten olen katsellut Dinan reaktiovideoita tanssinäytteistä yms, jotenkin se käy kätevämmin niin kun useamman JD:n näytevideon näkee kokonaan yhdestä videosta kuin että joutuisi klikkailemaan kaikki erikseen auki (kertoo laiskuudestani xD) + olen aika usein samaa mieltä Dinan kanssa, ja hän kiteyttää mielipiteensä hyvin sanoiksi. Nyt rupes kuulostamaan siltä että oon kopioimassa hänen sanomisensa suoraan, eei.

16:12 - Yhä kattelen samaa videota.


17:17 - Ihailin tota kuvan vasemmassa yläkulmassa olevaa joulusipulia oottaessani pelin latautumista. .-D

17:50 - Oon surkea tässä minipelissä (Strike out on tosin pahin).

18:15 - Joo joo, lopetan ihan just, teen enää tämän sisustuksen ja sit jotain muuta välillä. .-D

18:48 - Aattelin pestä päärynän ennenku syön sen.


Lopettelen tämän nyt tähän, ei ollut varmaan kovin jännää seurattavaa mutjuumoi.

Kysymys lukijoille:
Menikö Rexin koulu vähän nolosti kun 3/5 aineista oli hylättyjä?

Vaihtoehto 1: Njoonolo
Vaihtoehto 2: Joo mut ei se mitään. .-)

2 kommenttia:

iikku kirjoitti...

Ei hätää, tää oli ihan hauska postaus noiden kuvien osalta. .--D Hauska kun noi samat kysymykset tulee putkeen FS:ssä. .-D Munkin varmaan olis hyvä valmistella lauantain postausta etukäteen. Hyvä että muistutit. .-D Jouluinen sipuli on soma. .--) Kaks päärynäkuvaa. .--D Hauskaa päivää! <3

Kasa kirjoitti...

Kiva että tykkäsit taas kuvista. .--D Mullei yleensä tule putkeen samoja kysymyksiä tai en tiiä, sillo kesällä muistan ku kävin tyyliin neljällä tilillä yhtä aikaa Rayanin rantaviikonloppua. .-D Lauantain postauksessa riittää vielä tekemistä, paras siirtä sen pariin ja hyvä että sinäkin keksit varautua etukäteen. Niinpä olikin kaksi päärynäkuvaa, päivä alkoi ja loppui päärynään. .-o .-D Kiitos kommentista! .-)