perjantai 20. joulukuuta 2019

Top 20 Just Dance 2020 tanssit

Viimeinen JD-lista on edessä, ja päätinpä loppuhuipennukseksi tehdä kymmenen parhaan tanssin sijasta top 20 -listan tästä uudesta 2020 vuoden Just Dancesta! En siis ole vielä peliä hankkinut ja tansseja itse kokeillut, joten nämä mielipiteet perustuvat pelkästään n. minuutin mittaisiin tansseista julkaistuihin näytevideoihin, ja kuten viime vuoden pelin listoja vertaillessa saattoi huomata voi mielipiteet muuttua täysin sitten kun näitä oikeasti pääsee tanssimaan.

Arvostan kivoja ja uniikkeja liikkeitä (=ei ole tullut vastaan aiempien pelien kautta), hienoa ulkoasua (tanssijat & taustat), kivoja/tuttuja biisejä, hyviä koreografioita sekä musiikkiin rytmitettyjä liikkeitä. Saatan myös olla salaa vähän puolueellinen lempparini JD-tanssija Jerky Jessyn esittämille tansseille. .-D Tärkeintä on tietysti hyvä tanssifiilis - toiset koreografiat vaan iskee paremmin.


Jos video ei näy, klikkaa tästä.

Huomasin vertailevani paljon 2020 ja 2019 vuoden pelejä keskenään. .-D Jännä myös huomata että top 10:stä 90% on pari- tai ryhmätansseja, sillä yleensä yksilötanssit on lemppareitani, mut kaipa se selittynee sillä että kun pelkästään katselee tansseja videoilta näyttää tanssi isommalla porukalla kiinnostavammalta tai jotain. Hei, ja oon vissiin joku biisiasiantuntija sillä tunsin tämän pelin biiseistä entuudestaan jopa viisi, kun vaikka viime vuoden pelissä tuttuja kappaleita oli vaan kaksi. .-D En tällä kertaa sisällytä kommentteja listalta poisjääneisiin tansseihin, mut tältä videolta voi nähdä kaikki tanssit vilaukselta:


Kysymys lukijoille:
Everybody...

Vaihtoehto 1: yeah!
Vaihtoehto 2: jaeh?

Ei kommentteja: