sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Ennustelun tulokset

Vuoden alussa tarkkailin päivittäin tekemisiäni siten että tammikuun 12 ensimmäistä päivää vastasivat kukin yhtä kuukautta (= 1. päivä tammikuu, 2. päivä helmikuu jne.), ja näiden päivien tapahtumista piti sitten nähdä koko vuoden kulku. Tarkempia päivittäisiä muistiinpanoja voi halutessaan vilkuilla täältä.

Nyt koitan sitten muistella tekemisiäni kultakin kuukaudelta niin nähdään pitikö ennusteet paikkansa. .-D


Tammikuu
Ennuste: Tammikuu vaikuttaa sporttiselta, ja koska tanssitkin on menneet hyvin voisi tämä olla otollista aikaa keskittyä tanssiharjoituksiin. Spagaattiharjoituksetkin meni tosi hyvin, mutta saa nyt nähdä aukeaako middle splitti vielä ihan kokonaan. Syömisiä voisi kyllä olla hyvä vähän tarkemmin katsella, mutta toisaalta se on varmaan aina tämä tammikuu joka menee joululahjanameja mässäillessä...

Tulokset: Apua en enää muista näin kaukaisia aikoja. .-DD Alkuvuodesta tuli kyllä tehtyä mielestäni jotenkin normaalia enemmän workouteja. Ja ei, middlesplit ei todellakaan auennut vielä. .-D Tammikuussa tuli myös luettua ja piirreltyä paljon, kaksi kivaa aktiviteettia mitä nykyään harvemmin "ehtii" tehdä kun aina on niin kiire istua koneella...

______
______

Helmikuu
Ennuste: Tästä päivästä kiinnitin huomiota siihen miten hyvin tuli pysyttyä "aikatauluissa", välillä oltiin jopa vähän edellä. Mahtaakohan helmikuulle olla luvassa jokin isompikin videoprojekti? (Uusi Bratz-sarja???) Toivottavasti mustelma ei enteile jotain isompaa loukkaantumista.

Tulokset: Aikataulujen pitävyydestä en osaa sanoa, mut varmaan ainakin ne piti paremmin mitä nykyään. .-D Hmm, helmikuussa ei muistaakseni tullut juuri tehtyä videojuttujakaan enkä onneksi loukkaantunut. Mitä helmikuussa sitten tapahtui niin postauksien perusteella ainakin monipuolisesti sarjojen katselua ja matkustelua.

____________

Maaliskuu
Ennuste: Tästä päivästä on jäänyt mieleen hauskat iltalaulut joille on tullut naureskeltua ihan kivasti vielä jälkikäteenkin. .-D

Tulokset: Iltalaulujen hauskuudet taisi jäädä enemmän sinne alkuvuoden puolelle kun laulelut oikeastaan lakkasi siinä vaiheessa kun Kisua näki useammin, maaliskuuhun sisältyi ainakin Kisun eka yllätyspaluu monen kuukauden jälkeen! Maaliskuussa tuli myös mm. tanssittua paljon uuden JD-pelin hankkimisen myötä.

____________

Huhtikuu
Ennuste: Toivon että tämänpäiväisellä FS:n pelaamisella on jotakin merkittävää vaikutusta huhtikuulle. .-D Ehkä silloin pelaamassani jaksossa tapahtuu jotain erikoista tai saan jaksot kiinni (minkä ei kylläkään pitäisi olla mahdollista jos niiden julkaisutahti ei löysty).

Tulokset: Hitsi kun FS:ssa ei näy milloin kuvia on lunastanut sillä en tähän hätään yhtään muista missä olen mennyt peleissäni huhtikuun aikaan... Nyt pitäisi tulkita muistiinpanoja erityisen tarkkaan, sillä joku noista tekemisistä voi vaikuttaa Kisun ilmaantuvuuteen, huhtikuusta alkaen Kisu nimittäin alkoi käydä meitä useammin tervehtimässä! Kuitenki se on toi liikkumattomuus, mitä vähemmän epämääräisiä toimia sen parempi T. Kisu. .-D Tuo muistiinpanojen "normaalia enemmän tekemistä" voi viitata ennakkotehtäviin, yhyh.

____________

Toukokuu
Ennuste: Jotenkin hauska huomata miten erilaisia joogavideoita tulee tehtyä kun kirjaa tälleen ylös. Kokeiltiin yhtä haastavampaa videota mutta yllättävän hyvin siihenkin pystyi, ei nyt ihan kaikkeen mutta paljon enempään mitä odotin. Jäi jotenkin tosi hyvä itsensä ylitys -fiilis tämän päivän treeneistä!

Tulokset: Ja eiköhän tuo sudokusaamattomuus viittaa siihen etten saanut ennakkotehtäviäkään tehtyä, hehe... Joogista en muista mutta tuolloin tuli edelleen paljon tanssittua. Euroviisut vaikuttivat luonnollisesti toukokuussa ja nosti hieman postaus- ja video-aktiivisuuttani kun väsäsin Euroviisuihin liittyviä listoja yms, melkein kuin blogmas mutta sitä kesti vain viikon.

____________

Kesäkuu
Ennuste: Aiemmin kammoamastani pannun sytyttämisestä on nykyään tullut yksi mieliaskareeni, tuli syttyy kumman paljon helpommin kun tietää mitä tekee. .-D Ehkä tää viestii lämpimästä kesästä jolloin lämmitykselle ei tarvitse uhrata niin paljon aikaa.

Tulokset: Lämmin kesä todellakin oli, riitti kun lämmitti joka neljäs päivä ja aurinko hoiti loput. <3 Huvittaa toi viiva liikunnan kohdalla, koska kesäkuusta lähtien tuli tehtyä useampikin Bohon jumppahaaste, eli päivittäin tuli kyllä liikuttua. .-D Kesästä jäi mieleen myös Kisu ja (uudet) Bratzit. .-D

____________

Heinäkuu
Ennuste: Nyt kun näitä muistiinpanoja katsoo niin tähän päivään osui monessakin asiassa pieniä "ongelmia": nukuin huonosti, simit jummaili ja treenikään ei kulkenut tänään ihan täysillä. Toivottavasti tämä ei nyt tiedä mitään kovin ikävää heinäkuulle.

Tulokset: En nyt ainakaan tähän hätään muista että heinäkuussa olisi ollut mitään erityisiä ongelmia. Jooga-jumpatkin oli tuolloin kevyhyehköjä, tietty kesähelteissä jumpatessa uuvutti pelkästään se lämpö! Tykkään noista lyhyistä yöunista, selvästi viittasi siihen kun aamuisin piti nousta aikaisemmin puuhommiin! 

____________

Elokuu
Ennuste: Varmaan ensimmäinen kerta tämän vuoden puolella kun tuli nukuttua kunnolla, yleensä herään jostain syystä klo 6-9 välillä ja uudelleen nukahtamiseen voi mennä jopa yli tunti.

Tulokset: Eih, Alfredin lopun on täytynyt viitata Kisunkin poistumiseen... .-o 

____________

Syyskuu
Ennuste: Jooga ei mennyt osaltani niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta ilmeisesti syyskuu on enemmän älyllistä kuin fyysistä kun selvisin sudokuista hyvin. .-D Pitkän tauon jälkeen oli ihanaa päästä pelaamaan Eldaryaa, Ezarel oli ihana. <3

Tulokset: En nyt tiedä tuosta älyllisyydestä, eikä Ezareliakaan tainnut juuri näkyä. Sen sijaan syyskuu oli hyvin Måns-painotteinen kun hän esiintyi paljoin tuolloin läpikatselussa olleissa vuoden 2015-2016 Euroviisuissa. <3

____________

Lokakuu
Ennuste: Voisikohan kirjan loppuun lukeminen merkitä sitä että saisin lokakuussa jonkin projektin yms. päätökseen? Mietin myös voisiko Eldaryan jakson pääpainossa ollut mysteerin selvittäminen merkitä jotain uusia ratkaisuja. Toivottavasti aivot ei jumita niin kuin tänään sudokujen kanssa jos kyse on jostain tärkeästä!

Tulokset: En jostain syystä juuri muista lokakuun tapahtumia, ihan liian kaukaista. xD Silloin oli ainakin kylmää, ja tuli ehkä normaalia useammin poistuttua kotoa. Tuskin ainakaan kävi mitään hienoja ratkaisuja enkä nyt keksi että olisin mitään projektiakaan kovin ahkerasti edistänyt.

____________

Marraskuu
Ennuste: Muistelin tänään jostain syystä tyhmiä yläasteella käyneitä juttuja joista tuli ärsyttävä mieli pitkin päivää. Jooga onneksi puhdisti näitä ajatuksia.

Tulokset: Pakko heti ekaksi poimia tuolta tuo "blogin kirjoitus sujuvaa" -> viittaa selvästi blogmasiin ja ehkä myös Taikapölyn kirjoittamiseen! En muista että muistot olisi mitenkään erityisemmin marraskuussa piinanneet.

____________

Joulukuu
Ennuste: No tänään ei askareet suju kun meinasin jäädä puuvyöryn alle ja ensimmäistä kertaa pitkään aikaan oli ongelmia tulen kanssa. Ärsyttää kun tietää ettei epäonnistumisesta tarvitse harmistua kun tietää osaavansa asian ja sen onnistuvan vielä, mutta silti alkoi ärsyttää. Jos samanlaista on luvassa joulukuussakin niin... Muuten olin tänään aikaansaava kirjoitusprojekteissani, ties mihinkä blogmasiin tulee taas päädyttyä tällä menolla. .-D

Tulokset: En tiiä, ehkä askareet on jopa jollain tasolla olleet vähän takkuisia kun esim. yhtäkkiä tiputtelin jatkuvasti pannun ilmareikien avaajaa ritilän läpi ja sadesää aiheutti erityisjärjestelyjä puunhakuun ja sit muuten vaan joudun välillä ravaamaan edestakaisin kun tajuan unohtaneeni jotain. Ja siivoaminen on oikeesti tosi loogista, pitää esim. taktikoida minne tyrkkää kaikki huonekalut lattioita pestessä silleen et ne ei hetken päästä olisi taas tiellä. .-D Ja blogmashan tässä on ollut juu-u. 

____________


Vaikeahan noista tekemisistä on mitään päätellä kun niin samoja perusarkijuttuja teen melkein joka päivä, että aikalailla omien tulkintojen varaan jäi nämä "ennustukset". Ehkä ois pitänyt taktikoida alkuvuodesta ja tehdä monipuolisemmin juttuja jolloin olisi ehkä saanut vähän toimeliaamman vuoden, en tiiä.

Kysymys lukijoille:
Pitikö vuoden alussa tekemäsi ennusteesi paikkansa?

Vaihtoehto 1: Joo
Vaihtoehto 2: Ei / en ennustanut

Ei kommentteja: