lauantai 9. marraskuuta 2019

Kisukuvia

Fiku on viime aikoina laittanut blogiinsa näytille piirtämiäni kisukuvia, joten nyt kun mulla on tällainen "taiteilijan maine" niin olisi varmaan soveliasta esitellä täälläkin jotain piirtelyitäni! Mulle on tullut tavaksi piirrellä sudokuvihkoni tyhjiin väleihin Kisu-ystävän kuulumisia aina silloin kun häntä sattuu näkemään, ja tänään olisi tarkoitus paneutua niihin. Niin ja ettei nyt jää epäselväksi niin tuo aiemmin käyttämäni taiteilija-termi on liioiteltu, nää on ihan perus pikapiirroksia, eikä webkamera ainakaan paranna laatua, joten... .-D


← Ekana kattuu olemaan tällainen kuva Kisun pesuhetkestä.

Mukana myös "kiero Tintti", sillä tuohon aikaan telkkarista tuli aina Sprite-mainos, jossa oli vissiinkin Tintin puhuja äänenä (ainakin kuulosti ihan samalta) ja sen puhe kuulosti kierolta. .-D

 → Sit on kuvitettu yksi niistä lukuisista hetkistä kun Kisu ilmestyy oven taakse saalis suussa ja maukuu oikeen tavallista kovemmin jotta tultaisi ihailemaan hänen saalistaan. Kisu tykkäisi kovasti tuoda saaliinsa sisälle, mutta ovi pysyy visusti kiinni niin kauan että saalis on syöty.


← Joskus Kisu kuitenkin onnistuu livahtamaan sisälle hiirineen ja kiiruhtaa piilottamaan saaliinsa jonnekin nurkkaan. Sit Kisu kiertelee loppupäivän saaliinjättöpaikalla senkin jälkeen kun ollaan jo kiikutettu raato ulos ihmetellen mihin saalis on kadonnut.
→ Se surunhetki kun "rumat ihmiset" (oletetaan Fikun kanssa Kisun ajattelevan meistä niin .-D) eivät näe Kisua koko päivänä!

"Sinä et oo enää mun, en herää enää viereltä sun. Mut meethän aina suojaan ennen kuin alkaa ukkostaa."


↑ Kerran Kisu oli tosi väsynyt ja jätti perinteisen pesurutiininsa väliin kun piti päästä heti köllimään. Herättyään Kisu sitten jaksoi taas jo peseytyä, ja me Fikun kanssa tietenkin kyylittiin vieressä, mihin Kisu miettii ärsyyntyneenä: "Miks ne katsoo?"

↓ Yleensä yökyläillessä Kisu nukkuu sängyn toisessa päässä viltillä, tai jos hän kaipaa seuraa niin sängyn jalkopää on silloin mieluisa paikka, mutta tällä kertaa Kisu tulikin viereen unille. <3


↑ Sitten pari tilannetta joissa Kisu ei ollut kiinnostunut tulemaan sisälle. Ensin Kisu oli kadonnut paikalta kokonaan ja ovelle oli jätetty pelkkä saalis, ja toisessa tilanteessa Kisu vaan istui kaiteella ja esitti ettei huomaa ovenavaajaa. .-D + Kuva Kisun jalkaunista!

↓ Joskus Kisu seuraa meitä kun kävellään naapuriin isiä katsomaan. Isi vilkutti Kisulle, mutta Kisu ei heilauttanut tassua takaisin ja isiä tietenkin kovasti suretti. Sit Kisu hyppii ikkunalaudalle ja yrittää työntää raollaanolevaa ikkunaa auki. .-D Kolmantena Kisun "Mennään jo!" -ilme. <3


↑ Kisu unilla / Kisu / Kisun hauskat jalat / ja sit oli surullinen tapaus kun Kisu ja Milli olivat yhtä aikaa pihalla ja vähän meinasvat tapella. .-( Kirjoitin kummallekin puheeksi "mur", mutta pöydän toisella puolella istuvasta Fikusta Kisun näytti sanovan "Sergey", ja siitä sitten pääteltiin Kisun fanittavan Euroviisu-Sergeyta. .--D Piirsinkin vielä Sergeyn laulamaan euroviisubiisiään taistelutantereen vierelle.

↓ Kisu leikkii / Kisu häiriintyi meidän katsoessa Hannibalia kun Willin koirat haukkui / Yritettiin kerran kantaa Kisua ulos nostamalla viltin molemmista päistä / Kisu ei ilahtunut nostelusta ja yritti purra, mutta viltin läpi ei tuntunut mitään / Kisun kynsi jäi vilttiin kiinni!


↑ Kisu peseytyy silmät kiinni ettei näkisi rumia ihmisiä.

→ Iloinen Fiku kun Kisu tulee Fikun kanssa päiväunille!

↓ Kisu ei ilahdu rumien ihmisten tullessa häntä vastaan ulkona, ja siksi hän näyttääkin meille selkää. Rumat ihmiset ovat kuitenkin innoissaan, koska Kisun selkä on tosi kaunis. .-D



← Isi joskus totesi että Kisu odottaa hiiren juoksevan suuhun, ja piirsin ajatuksesta kuvan. Aikas valtava tuo suu. .-D

Lisäksi näytillä on taas kaunis selkä. <3



→ Täällä tapahtuukin paljon: Kisu kiipesi kerran syliin istumaan ku olin koneella. <3

Sit näytetään miten Kisu piteli ensin saalista suussa ulkona, ja heti ekana sisälle tullessa sännättiin nuolemaan hiirikielellä Fikun jalkaa.

Ja vielä tilanne kun Fiku katseli Kisun pahanhajuista haukotusta tosi läheltä. .-D

← Kisu: "Vaik istun pimeimmässä nurkassa mut huomataan."

Kasa & Fiku: "Tytöt tanssilattialla panee parastaan."

Sanat: Elastinen - Häivytään


→ Kisu unilla. Kerran Kisu tarkoituksella asettui niin että näytti minulle suoraan selkänäkymän, joten tätä kutsutaan "Kasalle kuuluvaksi kuvakulmaksi".



↑ Ensin Kisu näytti meille selkää mutta talsi sitten kuitenkin meidän perässä ja jäi istumaan kaiteelle. Isi saapui sit autolla kotiin ja Kisu arveli auton ajavan kaiteelle, joten Kisun piti sännätä turvaan. Ja lopuksi vilkuteltiin isille!

↓ Täällä onkin Millistä kuvia. Meidän tullessa jo sisälle isi meni vielä ulos katsomaan Milliä, ja sisälle palatessa isi lesoili "silittäneensä Milliä runsaasti". .-D <3



← Kisu kölli niin pitkäksi venyneenä että hän oli samanmittainen kuin Fikun jalka. .-D





← Kisun ajatus aina kun joku nostaa hänet.






← Yritin tässä kuvassa havainnollistaa miltä Kisun pimeässä hohtavat yökiilusilmät näyttävät. .-D






↑ Kisu unilla / Kisu unilla selkäviiva kiemuralla / Kisu unilla / Kisu tuli meidän poissaollessa sisään maailman kapeimmasta aukosta ikkunan ollessa raollaan, MITEN?



→ Isi ja Milli. <3




↓ Tässä onkin suorastaan sarjakuva yhden Milli-illan tapahtumista: Oltiin Millin kanssa iltakävelyllä, kun ihan yhtäkkiä tielle juoksi hölmö hiiri, jonka Milli nappasi niin nopeasti ettei sitä meinannut edes ehtiä kunnolla tajuta. Lopuksi saalis syötiin.



← Kisu tykkää nuolla jalkoja. .-P


↓ Uninen Kisu piti saada hereille, ja hyväksi konstiksi osoittautui unipaikan vieressä olevien kaihtimien vetely, sitä Kisu nousi aina ihmettelemään. 




→ Kisu eteisvierailulla (eli bongataan Kisu pihalta muttei voida laskea sisälle kun ollaan just lähdössä yms, niin sit Kisu saa tulla eteiseen siksi aikaa kunnes kyllästyy rajoitettuun oleskelutilaan).


↑ Surunpäivä kun Seppo tuli hakemaan kissaansa, koska pienellä karkurilla oli lääkärikäynti. Edellisenä iltana Kisu oli tullut syliin unille. <3

← Isi totesi että kissoilla on salainen raapimiskirjoitustaito! Mitähän viestejä Kisu yrittää aina niin innokkaasti jättää patjaani..?




→ Milli tuli yllätysvierailulle! (Isi kertoi että Milli on käynyt täällä talossa jo entisen asukkaan aikoihin, eli ei olla Fikun kanssa ainoita jotka lainailee naapureiden kissoja. ,-)) Milli tykkäsi Kisun mieliviltilstä, tulee vielä joskus kiista kenelle viltti kuuluu!




↑ Ihailtiin Fikun kanssa oravaa ja tuli nyt siitäkin näemmä piirrettyä kuva. .-D Oikeassa reunassa ihaillaan puolestaan Månsin ja Kisun kauniita selkiä (Millikin katselee Månsin perään ,-))!

↓ Vietettiin Millin kanssa iltaa ulkona, mutta sitten Milli kyllästyi ja meni meitä piiloon traktorin alle. Sisälle mennessä Fiku tiedotti iloisella äänellä: "Milli jäi traktorin alle." .-DD + Fikun mielestä mun piirtämä traktorin takarengas näytti pullalta mitä syötiin tuona iltana.


← Kisu puski Fikua niin kovaa että silmät meinasi tippua. .-D

↓ Milli istuu pihakeinussa / Kisu huokailee ärsyyntyneenä kun ihailemme hänen selkää / Kissa vs ihminen nukkuu


→ Kisu nappasi saaliin isin katsellessa ikkunasta. Isi oli ylpeä ja taputti Kisun hienolle suoritukselle!

↓ Kisu-parka tuli kerran kylään kesken laulujen! Laulamisen ajan Kisu puski meidän jalkoja kuin kysyäkseen "Oletteko te kunnossa?"

Kasa & Fiku: "Oh, here it goes again!"
Kisu: Okei, mä meen...

Kasa & Fiku: "Don't you forget about me"
Kisu: Kyllä!

Parin kappaleen jälkeen Kisu koki parhaaksi paeta paikalta. .-D




← Kisun takajalat näyttää tosi hauskalta hänen istuessa ne näkyvillä esim. peseytyessä, ja kerran revettiin vaan yhtä aikaa nauramaan hauskoille jaloille. Kisu ei arvostanut ja lähti heti ulos. .-D


→ Kisu on myös erehtynyt tulemaan kylään silloin kun me tanssitaan. Kisu meni pöydän alle piiloon, ja sit me näytettiin tosi uhkaavilta kun Get Low:ssa on sellainen kyykkykohta, voi ei. XD 

+ Milli istuu selässä koska miksi ei, hän tykkää selistä!
(ei siis istunut tanssin aikana oikeasti .-D)

Näitä kuvia tuli sen verran paljon että olisin voinut jakaa kahteenkin postaukseen, mut meni jo kaikki samaan. Siis vanhan sudokuvihkon kuvat, uuteenkin on tullut jo jotain piirreltyä. ,-) Toivottavasti tää postaus muuten näyttäytyy edes jollain tavalla järkevänä, asettelin kuvat vaan sen mukaan miten ne meni hyvin oman selaimeni asetuksilla... .-D

Kysymys lukijoille:
Kun Kisu kääntää selän...

Vaihtoehto 1: ...hän esittelee kaunista selkäkuviointiaan!
Vaihtoehto 2: ...hän ei halua nähdä meitä.

2 kommenttia:

iikku kirjoitti...

Tää oli niin hauska. .--D Nauroin monessa kohdassa! Kyllähän sä voisit näin hyvään tarkoitukseen lainata kameraa, niin ei tarvis web-kameran kanssa leikkiä. .--DD Nää kuvat on niin upeita ja hauskoja! Kiva että ne löytää nyt ihailtavaksi yhdestä paikasta. .-) Ja ihanaa että Kisu-muistot on ikuistettu. <3 Oijoi kun Kisu kiipesi syliin ollessasi koneella. <3 Mun suosikki noista kuvista on se, missä nukun jalka esillä Kisun kanssa. Niin hullun näköinen ihminen. .--DDD <3 Isi on aina niin viihdyttävä ja keksii hauskoja Kisu-juttuja: raapimiskirjoitus <3 Ja mikä suru kun Kisu ei vilkuttanut isille, ja isiä suretti. .-( Kisu oli huolissaan, jos isi vaikka ajaa kaiteelle. .--DD Luikkulaihuli mahtui sisään maailman pienimmästä raosta! Ja paljon ylväitä Kisun selkiä! .-D <3 Somia unikuvia ja nukutaan selkä kiemuralla! <3 Oi ja Milli! <3 Kunpa Milli kävisi meillä useammin. .-) Kiitos tästä. Oli suuri ilo lukea. .--) <3<3<3 Jee!

Kasa kirjoitti...

Haha, hauskaa että viihdytti! .--D Vai oikein hyvään tarkoitukseen, oishan kunnon kameralla tullut parempilaatuisia mut kuulostaa työläältä + kuvia tuli niin paljon muutenkin. Ei, tajusin just että unohdin tästä sen puumainoksen! Totta, nyt on kaikki nähtävillä yhdessä paikassa. .-D Kisu on niin hauska kun yleensä hän on "älkää koskeko tai edes katsoko" ja sit yhtäkkiä kiipeekin itse syliin. <3 Teidän unikuva on kyllä hauska. .-DD Isikin aina niin usein Kisujuttuja keksii ja miettii. <3 Isin suuri suru! Kyllä vaan, selkä sai mainintoja useaan otteeseen. .-D Milli saisi tosiaan liikuskella useammin täällä että hänestäkin saisi piirtää enemmän kuvia. <3 Mukavaa että ilahdutti, ihana Kisu. <3 Kiitoksia kommentoimisesta. .-3