sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Hirveä mies pihalla

Otin hirvestäjästä salakuvan. .--D
Nousin tänään puoli tuntia suunnittelemaani myöhemmin koska jatkoin herätyksen jälkeen vain vahingossa tyytyväisenä nukkumista, jotenkin aina meinaa ruveta harmittamaan jos nukun mielestäni liian pitkään. Kymmeneltä olin viimein jalkeilla, ja tarkoitus oli suunnata heti ekaksi puunhakuun, sillä jätin homman eilen tekemättä kun oli sen verran sateista. Huomasin ikkunasta että yksi hirvimies oli tullut päivystämään lähelle meidän taloa, ei nyt sentään ihan pihaan mutta naapuritontin rajalle kuitenkin pellonreunaan. En sit tietenkään kehdannut mennä ulos etuovesta, mutta onneksi on takaovi. ,-D Laitoin pannuunkin valkean heti puut noudettuani vaikka talo ei yön aikana kovin kylmäksi ollut tullutkaan (no oli se sentään just mennyt alle 20 asteen mut tää tuntui ihan sopivalta kun tällä viikolla on ollut aamuja jolloin talon lämpötila on ollut 17 asteen paikkeilla), mut parempi aloittaa pannun lämmittäminen jo hyvissä ajoin kun suihkupäivinä täytyy polttaa pari uunillista jotta tulee tarpeeksi lämmintä vettä.

Melkein sääli ettei kiertue poikkea Suomessa...
Koneelle tullessa otin koekuunteluun Jonas Brothersin uuden "Happiness Begins" -albumin. On pitkään pitänyt tarkistaa onko heiltä tullut yllättävän comebakin jälkeen uutta levyä, ja olihan tuo julkaistu näemmä jo kesäkuussa. En nyt näin yhden kuuntelukerran perusteella oikein osaa vielä muodostaa levystä mielipidettä + puuhastelin samalla muuta niin en kovin ajatuksella edes kuunnellut, mut sanotaan nyt että levy oli parempi kuin odotin, varsinkin lopussa oli useampikin kivanoloinen biisi. Kummasti kuuntelukertojen myötä saa innostusta nousemaan, aiemmin en nimittäin tykännyt Suckerista mut nykyään se on jopa ihan hyvä. Päädyin myös jostain syystä kyylimään veljeksien meneillään olevan kiertueen set listiä ja tuli jotenkin lämmin olo kun huomasi että kappaleiden joukossa on myös heidän vanhoja Disney-biisejä yms!

Yritän tässä hankkiutua halloweenbileleipomuksista ylijääneistä ruoka-aineista eroon ja tein kaakaota. Maitokin on nyt useamman päivän ehtinyt jääkaapissa olemaan, no on se vissiin vielä ihan käyttökelpoista. Ku viime päivät on mennyt niiden mokapalojen syönnissä niin siinä on ihan tarpeeksi suklaata ettei kaakaota ole ainakaan kaivannut lisukkeeksi. Ohje käski käyttää lämmitettyä maitoa tai vettä, ni enhän minä mitään maitoa jaksanut alkaa erikseen lämmittää ja sovelsin vaan silleen että laitoin vedenkeittimessä lämmitettyä vettä ja sekaan kylmää maitoa, ja siitä tulikin ihan sopivahko yhdistelmä, ei liian kuumaa. Pelkällä kaakaolla ei pidemmän päälle elä, joten lämppäsin vielä perään hampurilaisen. Ruokailulukemiseksi avasin Sonic-sarjakuvia. Jostain kumman syystä jätän muuten nykyään koneella ollessa noita kuvakkeita loistamaan tuolleen oransseina jos ne sattuu taustalle aukeamaan, ennen häiritsi hirveesti kaikki tollanen mut nykyään sitä kai on niin laiska ettei jaksa yhtä klikkausta tehdä korjatakseen asiaa. XD
  

Jopas noita kommentteja satelee, juuri kun olin saanut vastattua Fikun eilisöiseen kommenttiin laittelee Tomkin kommenttia, ja sit huomasin yhteen vanhaan FS-fanfic-osaan tulleen joku tyyliin googletranslatella suomeksi käännetty mainoskommentti jostakin rakkausloitsuja jakavasta tyypistä: "jos olet täällä ja tarvitset Ex takaisin tai aviomiehesi muutti toisen naisen luo, älä itke enää, ota nyt yhteyttä tähän voimakkaaseen loitsuyrittäjään." Yrittääköhän se vihjailla että saisin virtuaalipoikaystäväni Nathanielin takaisin itselleni tämän loitsutyypin avulla? .-D Kelpais kyllä, voitaisko samantien herättää henkiin myös vanha FlirttiStoorin suomenkielinen sivusto?
(Oiskohan loitsutohtorista ollut apua Minallekin..?)

Haluun takaisin lukio-Nathanielin!
Enpä juuri muuta ehtinytkään tekemään (okei, tein vähän mourujuttuja, mut niistä ei ole mitään kiinnostavaa kerrottavaa) ennen kuin Fiku heräsi. Vedettiin päivän Just Dancet ja viihdyin, raajat oli kerrankin sopivassa vireessä ja sain jotenkin tanssista normaalia enemmän irti + suosikkipöksyjä oli paljon jaossa! Kuudenmakaronille lähdettäessä Fiku hokasi että me voidaan ottaa se maito mukaan kaakaojuomaksi. Tällä kertaa yhdistettiin pelkkä kauramaito ja kaakaojauhe, ja makuelämys oli ainakin jotain uutta, joka kulaus jätti nimittäin suuhun sellaisen jälkimaun kuin olisi pureskellut kuivaa heinää. .-D Sit tuli tehtyä vatsikset, venytkset ja joogaa, joka avasi ihanasti eilisestä asti olleita jumeja (tosin sisäreidet jaksaa yhä angstata omiaan..) Ja siinä tämä päivä oikeestaan olikin.

Kysymys lukijoille:
Oranssi nuoli vai ympyrä?

Vaihtoehto 1: Oranssi ympyrä
Vaihtoehto 2: Oranssi nuoli

2 kommenttia:

iikku kirjoitti...

Nauroin tolle loitsutyypille. .---DDD Ajatella että se on löytänyt tiensä sun blogiin! Varmaan vähän innostui noista sivupohjan sydämistä. .--D Lukio-Nathaniel on kyllä ihana, ja se kovis-Nathaniel on täys ääliö. .--D Ajatella että hirvimieskin on käynyt ahdistelemassa! Jopas on epämääräisiä hyypiöitä liikkeellä. .--D Mulla on lukumusana Backstreet Boys. Kohta on kaikki levyt kuunneltu, ja pääsen sit listasijoja miettimään. Ainiin, ne ekstra-biisit pahus. Kiinnostais muakin kuulla toi JB:n uus levy, diskobileet pystyyn! .-D Kiitos, tää oli hyvin hauska kirjoitus. Viihdyin! .-) Hauskaa päivää. <3 Oli muuten paha taas toi kysymys, mutta nuolen valitsin. .-D

Kasa kirjoitti...

Varsin huvittava tuo loitsutyyppi kyllä, kaikki uskottavuus menee ainakin tossa kökössä suomennoksessa. xD Jep, tää "uusi" Nathaniel ei todellakaan vedä vertoja lukio-Nathanielille, ihme pakkomielle mennä pilaamaan hyvä hahmo. .-P Hirvimiehiä oli tosiaan liikkeellä viikonloppuna, mietin miten ne viittikin istua siellä sateessa. .-D Haha, niissä ekstra-biiseissä menee kyllä tovi kun kuuntelee kaikki. .-D Kuuntelen nyt uudestaan tota JB:n levyä ja tänään se ei enää kuulosta kovin vakuuttavalta. .-D Mut vois kyllä pitää taas pitkästä aikaa discobileet! Mukavaa että postaus viihdytti. .-D Mietin tajuuko tosta kysymyksestä ees mihin sillä viittaan, mut ilmeisesti, hyvä. .-D Kiitos ja kiitos kommentista! .-)