tiistai 21. toukokuuta 2013

Tämä postaus...

...käsittelee uutta ulkoasua, lähinnä tuota yläkuvaa, jonka voitte nähdä, jos nostatte katsettanne vähän ylös päin. .-D Varmaan aika selvää, että bannerin jokaisella kuvalla on joku tarkoitus, enkä vaan huvikseni jotain random-kuvia poiminut siihen. .-D Noh, nyt sitten syvennytään vähän lähemmin niihin merkityksiin, mitä banneriin sisältyy.


Aika moni kuva liittyy jollakin tapaa vauvaohjelmiin. .-D Mukana on vuosien takaisia suosikkeja kuten Matka maailman ympäri, Spies-tytöt, Muumit ja Tintin seikkailut. Uudempi innostus on sitten tuo Alfred, josta innostuksissani laitoin kaksikin kuvaa. .-D Kyllä olikin urakka irrottaa Alfred punaisesta taustastaan, jäänteitä on yhä havaittavissa siitä tuossa isommassa kuvassa, mutta olkoot. Mini-Alfred pääse myös komeilemaan tuonne ylös, jos olette huomanneet. .-) Sitten vielä nuo puhekuplat: Muuttaessani blogini nimeä aikoinaan mainitsinkin saaneeni idean Tintin seikkailuista, joten nyt Tintti tuossa harmistuneena toteaa, että matkin nimen hänen ohjelmastaan. .-D Ja Nuuskamuikkunen sanoo jaa, koska:



Sitten vaihdetaan aihetta, eli siirrymme musiikkiin. Valkkailin kuvia pidempiaikaisista/eniten pitämistäni artisteista/bändeistä. Oishan niitä lisääkin ollut, mutta mukaan pääsivät Mika, Allu, Jonasit, Jedward ja Eric Saade. Aloittaessani bannerin teon tiesin heti, että haluan Allusta juuri tuon kuvan siihen, joten Allu oli ensimmäinen kuva bannerissa. .-D Tuo "I'm the king of my own life" -lausahdus tulee Eric Saaden Hearts In The Air -biisistä. .-> Se piti mainita tossa bannerissakin, mutta ei ollut tilaa. .-P



Seuraava kuva liittyykin sitten peleihin. Mario-hahmoista ois löytynyt vaikka kuinka söpöjä kuvia, mut rajoitin  innostustani Boohin ja vauva Marioon ja Luigiin. Boo muuten toimi tötteröineen blogin uuden värimaailman inspiraationa! Sit tuo kullan kimpale ilmaisee kiintymystäni Kullankaivaja peliin. .-D Miten mulla onkaan aina tuo peli auki välilehdessä kun puhun siitä. x-D


Kissa-innostustanikin olen useammassa paikkaa esitellyt. Tärkein minulle on tuo sydänreunuksella koristettu kisukuva, joka esittää mummolassa ollutta viimeistä kissaa, Kollia. Kuva ei ehkä ole mikään paras, sillä kuvasin web-kameralla kännykässä olleen kuvan uudelleen. .-D Löysin nyt kuitenkin muistitikulta muutaman kuvan Kollista, niin voin ne laittaa. .-)




Kolli ei ole ollut tuolla hetkellä kovin kuvauksellinen, kun naama on ollut piilossa joka kuvassa. .-D Kolli oli  vähän äreä ja nirso vanhus. Vauvana olin välillä aika kovakourainenkin sitä kohtaan, mut sit myöhemmin onnistuin saamaan Kollin luottamuksen. .-) Muiden mummolan kissojen tapaan Kolli eli ruuantähteillä, eikä sille osteltu useinkaan mitään hienoja kissanruokia kaupasta. Murot oli sen suurta herkkua, ja joskus jouluna ostettiin Kollille Shebaa, josta se myös piti. .-) Viimeisinä elinvuosinaan Kollilla oli korvaongelmia, ja se usein raapi korvansa verille. .-s Me ei kuitenkaan viety sitä mihinkään eläinlääkäriin tai mitään, kun ei Kolli ollut tottunut sellaisiin käytäntöihin. Kolli oli aina kova kehräämään, vaikka vanhemmiten hyrinä muuttui vähän kummallisen kuuloiseksi. Sain 16 vuotiaaksi asti sanoa, että meidän perheeseen kuuluu kissa, joka on minuakin vanhempi, mutta sitten Kolli kuoli. .-( Vasta jälkeenpäin sain kuulla mummon puhuessa lääketokkurassa, että ukki oli ilmeisesti ampunut Kollin, ja vähän uutinen järkytti, vaikka tapahtumasta oli jo muutama vuosi kulunut. Ilmankos ukki oli hoitanut Kollin hautaamisenkin yksinään... Voi kyynel, mua rupes nyt itkettämään, en muistaakseni aiemmin ole pahemmin surrut Kollin kuolemaa, vaikka se on aina ollut mun suosikkikissa. ♥ Täytyy huomenna käydä viemässä kukkia Kollin haudalle. .'-)

Vitkastelin kauan tän postauksen teon kanssa, kun ajattelin siinä kestävän hirmukauan, mut yllättävän nopsaan sainkin tän valmiiksi, kun rupesin vaan tekemään. .-D No juu, minä alan varmaan lähteä tästä nukkumaan, kello on noin paljon jo... Jos kumminki vielä pelaisi jotain, onhan huomenna aikaa nukkua. ,-D Sain hoidettua pihan haravoinnitkin loppuun tänään, ettei niitä tarvii huomenna jatkaa. Onneksi. .-D No, öitä!

Kysymys lukijoille:
Kissat?
Vaihtoehto 1: ♥
Vahtoehto 2: hyi

4 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

Hauskaa että teit tällaisen faktantarkisuspostauksen bannerista, sain miekin varmistella että olin arvellut oikein noita kuvien alkuperiä :)

Kolli oli kyllä kaunis kissa, harmi että nyt jo edesmennyt. Ilmeisesti kuitenkin aika pitkään ehti kissavanhus elää? :)

Kasa kirjoitti...

Juu, ajattelin, että muidenkin kuin vain minun olisi kiva tietää, miksi mikäkin kuva päätyi pohjaan. .-) Elihän tuo Kolli varmaankin 18-19 vuotiaaksi asti, en ihan tarkalleen ole perillä sen synnyinajankohdasta. .-)

anna kirjoitti...

Mäkin oon kuunnellut tota Nuuskamuikkusen JAA-biisiä! =D=D Ja tosi vanahksi ehti Kolli-kisu elää, oho!

Kasa kirjoitti...

Johan nyt, miten me ollaan tietämättämme kateltu samoja videoita niin paljon. .--D Jep, Kolli eli kyllä tosi vanhaksi. .--)