perjantai 10. toukokuuta 2013

Kuka pelasi...

...vähän hyvin? Minä. x-D


Paras tulos pitkään aikaan Kultsissa. .-D Hitsi kun olisin osunut tuohon timanttiin, silloin olisin saattanut selvitä vielä seuraavalle tasolle... Ennätykseni tuossa pelissä on muistaakseni joku 32 taso, mut siitä ei ole kuvallista todistusaineistoa, joten en voi todistaa. .-P Koittakaa, mille tasolle teidän taidot riittää. ,-)

Niin, mun laskujen mukaan tällä viikolla olis pitänyt tulla postissa tieto, jos käsikirjoituksen ja pelipaikan ennakkotehtävät oli tehty oikein, mutta mitään ei ole kuulunut, eli ilmeisesti mokasin niissä. .-P Ja tää tarkoittaisi nyt sitä, että mulla onkin 20. päivä bilsan pääsykoe! Kun mulla oli aiemmin tolle samalle päivälle toi käsikirjoitus-, peli- ja bilsan pääsykoe tulossa, niin eipä ainakaan tule valinnanvaikeutta siitä, mihin kokeeseen menisi. .-D Jostain syystä en tosin nyt ole kovin innoissani tuosta bilsasta, en oo ees aloittanut lukemista, kun aattelin pääseväni toiseen noista, mihin piti ennakkotehtävät palauttaa. .-P Noh, ainakin bilsaa tuli päntättyä tossa aiemmin keväällä, kun oli ne kirjotukset, mutta kuka kahden kuukauden vanhoja asioita enää muistaa? .-D Toi ennakkotehtävissä reputtaminen muistutti jälleen ikävästi siitä, että sekin mahdollisuus on, ettei mulla riitä taidot mihinkään jatko-opiskelupaikkaan. .-P Mut täytyy vaan entistä kovemmin opiskella, ja oon kyllä henkisesti varautunut myös välivuoden viettämiseen. Että saa nähdä, miten seuraavan 2-3 viikon aikana olevat pääsykokeet menee... Ja tarvis kai hankkia passikin henkilöllisyyden todistamista varten, hui.

Mut nyt on edessä viikonloppu, jolloin meinasin ottaa rennosti ja sysätä tuollaiset ikävät asiat pois mielestä, ensi viikon murhe sitten! Tää on vaan tällanen pikapostaus, nyt meinasin seuraavat puoli tuntia värkkäillä banneria tälle blogilleni. .-D Mulla on ollut homma vaiheessa jo useemman viikon ajan, mutta koskaan ei tunnu tulevan valmista. .-P Saa sitten mahdollisesti uutta väriä myös ulkoasu. Vähän maistiaisia tän hetken tilanteesta. ,-)




Kysymys lukijoille:
Onko sulla passi?
Vaihtoehto 1: On
Vaihtoehto 2: Ei

2 kommenttia:

Jade Essence kirjoitti...

*Kyylii innokkaana banneria* Haa, paljon tuttuja asioita! :D
Harmi ettei opiskelupaikoista ole tullut ilmoitusta, mutta onhan siulla vielä muita vaihtoehtoja jäljellä :)

Itsellänikään ei ole passia tai mitään, vaikka täysi-ikäinen olenkin... Nah, ehtii sen sitten joskus XD Sanoo hän jonka on tarkoitus ollut kirjoittaa päälle painavaa historian työtä, mutta kupannut joko koneella tai sängynpohjalla. Miten niin 2 sivua valmiina kun pitäis olla 20? *viheltelee viattomana* ;D

Kasa kirjoitti...

Hienoa, että bongailit bannerista tuttuja asioita. .-D No juu, vaikkai kahteen paikkaan pääsekään, niin on niitä muita vaihtoehtoja. .-) Mullakin tuo passin hannkimin jäänyt, eikä ajokortistakaan ole mitään tietoa vielä. .-D Uuh, koita saada kirjoiteltua!