keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Why won't...

...you leave me alone? Just leave me alone! Aw, oon oottanu, et voin taas kuunnella tuon Allun biisin. .-D On jostain syystä pyöriny päässä viime päivien ajan... <3


Mutta juu, viimeiset päivät koulua jäljellä! Oltiin äsken Fikun kanssa syömässä jouluruokaa, ja sain jopa lihaa kammoavan Fikun maistamaan kinkkua ja hän jopa myönsi sen olleen hyvää. .-D Mä en niinkään jouluruuasta intoile, ei ne laatikkoruuat iske muhun, joten lautaselleni päätyi vain pari kinkun palaa ja salaattia, mut hyvää oli kyllä. .-D Ajatella, et enää huomenna kouluun ja sit lomaa, jeeeij. .-3

Sitä paljon puhuttua uutta konetta ollaan sit tän viikon lopuilla hankkimassa, joko huomenna tai sit perjantaina. .-) Ei kyllä harmiksi tullut ekspertille mitään kivoja konetarjouksia, ja sit kun on vähän epäselvää muutenkin, mitkä käyttöjärjestelmät ylipäätään pyörittää simssiä. .-P Windows 7 ainakin kai toimii, mut kasista en löytäny kunnon varmuutta vaikka koitin googlailla.. Et vähän huolettaa, toimiiko simssi sit, mut toki lähtökohdaksi kannattaa ottaa, että toimisi. Sit ladatujen hommaaminen peliin on uus huolenaihe, sehän menee suunnilleen niin, että jollain koneilla onnistuu, jollain ei. Kai sitä ilman ladattujakin voisi sopeutua pelaamaan, mut tarinoita ei ainakaan sit oikein vois siirtää uudelle koneelle. .-P Että innostusta latistaa vähän tämä epävarmuus toimivuudesta, mutta toivotaan, että uudesta koneesta tulee yhtä hyvä kuin tuosta vanhasta. .-)

Toi vanha on loppujen lopuksi ollut tosi hyvä kone, ensinnäkin se täyttää nyt tänä jouluna 5 vuotta, ja suorastaan ihmetyttää, miten se on meidän käsissä pysynyt elossa niinkin pitkään. .-D Tuulettimen kanssa rupesi heti puolen vuoden jälkeen tulemaan ongelmia, mut yhä sen saa pysymään joten kuten päällä, kun ennen käynnistystä imuroi tuuletusaukot. .-D Kaiken huipuksi me onnistuttiin kerran kaatamaan limut suoraan siihen näppäimistölle ja muun koneiston päälle, mut ei kone ollut moksiskaan moisesta, vaan on senkin jälkeen toiminut. .-D Sit kun ollaan kiukuissamme oltu, on kone usein saanut kolhuja sen takia, mut ei kai mitään tärkeää oo silti hajonnu. .-DD  Nyt sit vaan hitaus tympii ja toki ainainen pimahtelu, että ton koneen eläkkeelle siirtyminen onkin jo ajankohtaista..

Miksi kello on noin paljon, mun täytyy kohta lopetella. .-< Huomisen vapaatunnin aattelin käyttää bilsan välikokeeseen lukemiseen, huomenna sekin ketale rennon joulumielen pilaaja. .-D Että tänään taidan viettää iltaa lähinnä bilsan kirjojen kanssa. .-P Maailman julmin idea laittaa vikalle päivälle koe! Että tää meinais nyt olla vika postaus ennen joululomaa, mutta... Loman ajaksi olen jonkinlaista viihdettä kyllä suunnitellut, että älkää kadotko kokonaan. .-D Yäh, masentaa jo ajatus joulun jälkeisestä ajasta, mut nyt koitan sen unohtaa ja lomailla rennosti. .-) Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille! <3 .-)


Kysymys lukijoille:
Jouluu?
Vaihtoehto 1: <3
Vaihtoehto 2: .-P

Ei kommentteja: