torstai 15. marraskuuta 2012

Kökön opo...

...hääti aamulla kaikki huvikseen koneella olijat pois, kun koneita kuulemma tarvittiin muuhun hommaan ja plaablaaplaa, joten minunkin oli lähdettävä. .-/ Noo, mukana ei ollut mitään läksykirjoja ym, kun olin suunnitellut viettäväni vapaatunnit koneella, joten mä sit keräsin laulun pohjalta hilukolikkoni kasaan, ja sain niistä jopa 9 euroa yhteensä. .-D Ei tolla kunnolla shoppailemaan pääse, mut jotain pientä aattelin mennä ostelemaan Fikun joululahjaan jo nyt etukäteen. K:ssa satuin näkemään tarjouksessa Fikun kauan himoitseman kynsien vahvistus -jutun, joten kaappasin sen kätösiini. Lisäksi löysin tarjousmeikkien puolelta vielä halvan kynsilakan, ja siinä olikin sit jo niin paljon ostoksia, että rahat loppui. .-D Onnistuin jopa löytämään kuvan ostamastani kynsilakasta!



Kassalla myyjä sääti ikuisuuden toisen asiakkaan ostosten kanssa, kun kassakone ei jostain syystä lisännyt ostoksiin tarjousta, vaan otti tuotteista normaalihinnan. Kassatäti sai sitten soitella jonnekin tiedustellakseen tuotteiden hintoja. Lopulta tarjoushinta selvisi, ja kassatäti naureskeli minulle "jos myöhästyt tämän takia tunnilta, niin sano, että syy oli minun." Lopulta tuli minun tuotteiden vuoro, mutta kassakone herjasi taas hinnoista, ja huomautin asiasta. Soitettuaan jälleen puhelun hintatiedusteluun kassatäti selitti, ettei ostamani tuote ollut sama mikä tarjouksessa sanottiin. Ajattelin tuotetta ostaessani kynnenkovettajan ja -vahvistajan tarkoittavan samaa... No, otin sit sen vahvistajan sijasta kynsien kovettajan, kai se jotenkin saman asian ajaa..? .-D Seppälässäkin käväisin lähinnä vain kattelemassa, kun jäljelle jääneillä hiluilla ei mitään oisi saanut.. Yhteensä toi kovetin ja lakka maksoivat 8,40 €

En sit tiiä, tekikö kesossa juoksentelu sateessa hyvää mun flunssalleni, mut syyttäkäämme kaikesta opoa, kun ei muuta mahdollisuutta jättänyt vapaatuntipuuhakseni.. Flunssa on muuten jo paranemaan päin. .-) Illalla nenää ei tarvnnut enää jatkuvasti olla pyyhkimässä, ja yönkin sain nukuttua rauhassa, eikä tänään oo tunnillakaan hirveesti tarvinu niistellä, vaikka alaspäin on joutunut töitä tehdessä katselemaan. .-D Jotenkin tuntuu, että Rantaleijonat paransi mut, niiden kattomisen jälkeen oli parempi olo illalla. .-D <3 Joo, noinkohan se mahtoi olla.. Aah, ihan hirveetä, vasta viikon päästä seuraavat Rantavahdit tulee, niin ankeeta, kun noita jaksoja ei näytetä joka päivä, niin ku ennen.. .-P Mut onpahan jotain mitä odottaa. .-)




Tosi jännää, miten aika rientää! Vastahan marraskuun alussa suunniteltiin sitä koneen ostoa, ja nyt marraskuu on edennyt jo puoleen väliin! Tästä ei olekaan enää pitkä aika joulukuuhun.. Mutta juu, ei mulla varmaan ole nyt muuta.. Enää huominen koulua ja sit viikonloppu, jees. .-)


Kysymys lukijoille:
Ootko lähiaikoina shoppaillu?
Vaihtoehto 1: Juu
Vaihtoehto 2: En

Ei kommentteja: