keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kamalan tukkonen...

...olo, yääh. Mulle iski ihan yllättäen hirveä flunssa eilen illalla! Yleensä mulla on flunssaa edeltävänä merkkinä ollut parin päivän kurkkukipu, ja vasta sen jälkeen on alkanut räkävaihe, mut nyt ihan tosta noin vaan alkoi tää tauti. .-o Sen takia tuli sit nukuttua tosi huonosti, kun nenä tukkiutui koko ajan kyljellä ollessa, ja koska mä en osaa nukkua muuten kuin kyljelläni, kesti uusiin asentoihin totuttelu. Lopulta sit heräsin aamulla jo kuudelta, että jotkut viiden tunnin yöunet takana. Muutenkin tuntuu, että räkä on jotekin levinnyt aivoihin asti, kun en oikeen saanut äikäntunneilla järkevää tekstiä aikaan. Päätäkin särkee, mut musiikin kuuntelu auttaa siihen onneksi. .-) Nyt oon sit enemmän tai vähemmän räittänyt kaikki paikat joissa olen ollut. .-D Uh, olo on kyllä niin ikävä, en ihmettelis, vaikka nytkin olis kuumetta, mutta kyllä tämä tästä.

Flunssan lisäksi päivään toi ärsytystä äikässä pidettävä pieni kirjaesitelmä, mut onneksi se on nyt ohi. .-) Vaihteeksi vähän sönkömpi esitys, mutta laitetaan se vaikka tän flunssan piikkiin, se on mun aivot sotkenut ja äänen pilannut. .-D Hui, tälle vapaatunnilleni varaama räkäliina alka olla loppuunkäytetty, pitäis varmaan kävästä hommaamassa lisää.. Toivottavasti tää flunssa menis yhtä nopsaan ohi kuin tulikin, en ees muistanut, että kipeenä oleminen on näin ärsyttävää!


Lääh, mutta nyt on onneksi kaikki koulukauheudet ohi tältä päivältä. .-) Aah, odotan jo kotiin pääsyä ja erityisesti iltaa, kun Rantavahdit palaa tauolta, jees! .---) <3


H:llahan on sateenkaaripehmon tukka!! Hihii, ootan jo noiden poikien näkemistä. ,-) Mut äh, mun nenäliina on nyt kyllä niin loppuunkäytetty, et täytyy käydä hommaamassa jostain lisää paperia! En tänään tämän pidempään postaa, mut huomenna varmaan sit on enemmän aikaa. ,-) Heippa ja arvostakaa terveyttä!



Kysymys lukijoille:
Rantaleijonaat! .-3
Vaihtoehto 1: Det tycker jag också
Vaihtoehto 2: Jaa..

Ei kommentteja: