tiistai 6. marraskuuta 2012

KAIKKI OSALLISTUMAAN...

... ARVONTAAN! Hannan (sims-piireissä tutummin Napun) Under the coulds -blogissa järjestetään blogin yksivuotissynttäreiden kunniaksi arvonta, johon kaikki voivat osallistua niinkin helposti kuin kommentin jättämällä, joten pikaisesti osallistumaan täältä!

Noin, ja tämän tiedotustilaisuuden jälkeen palaillaan takaisin viime postauksissa paljon kulutettuun aiheeseen. .-D Eilen siis lähti cdon.comista tilaus, ja tällaisia tuotteita odotellaan saapuvaksi:




Älkää hämääntykö tuosta ruotsinkielisestä pakkauksesta, jostain syystä cdon.comissa ei ollut tuota pakkausta suomenkielisillä kansilla, mut eipä yksi ruotsinkieli meitä estä tilaamasta. ,-> Ohjevihkonen toki ois kätevä suomeksi, mut ei välttämätön, koska olaan Sepolla aikoinaan Kauppa aukia pelattu, että ilman ohjeitakin pärjätään, jos vihkonen ei suomenkielistä osastoa sisällä. .-D Ja ei mun kai ihan toivoton ruotsinkaan kanssa PITÄISI olla.. Onneksi pelin sit saa (varmaan) suomeksi asennettua. .-) Tossa siis tulee ton lisärin lisäksi kaksi kamasettiä, H&M sekä Kyökki & kylppäri. Hooämmä on meille jo ennestään toki tuttu, mut toi kyökki-hommeli uusi! .-) Hintaa Lisäri + 2 kamasettiä pakkaukselle oli vain 5.95, että ei paha. ,-)

No, sit toi kolmonen. .-D Eilen tosiaan kävästiin siellä K:ssa, ja siellä oltais myyty Sims 3 + Lemmikkilisäri 54.90 eurolla, mut se oli sit vähän outo: Kannessa luki, että sisältää sekä peruspelin että lemmikitlisärin, mutta sit takakannessa taas sanottiin, että vaatii toimiakseen Sims 3 peruspelin. Jätettiin varmuudeksi ostamatta, koska cdon.comista oltaisi saatu tilattua peruspeli ja lisäri euron halvemmalla. .-D Noo, kotona sit vähän tutkittiin nettiä, ja kyllä siellä sit varmistui yhdeltä sivulta, että toi pakkaus sisältäisi sekä peruspelin että lisärin. Sit yhtäkkiä huomattiin, että myydäänhän tota samaa plus-settiä myös cdonissa, vieläpä hintaan 39.95! Se sit napattiin mukaan, ja säästettiin huomattavasti, kun hokatiin toi, että ne saa samassa paketissa, ettei menty erikseen ostamaan. ,-> Kaiken lisäksi cdonissa oli meneillään postituskuluitta-ostamistarjous, eli se kolmen euron postitusmaksukin hyödyttiin, hoho. .-D Ah, cdon.com on kyllä ihana paikka, siellä myydään tosi halvalla yleensä kaikkea, suosittelen! .-)

Nyt ei sitten puutu muuta kuin joulu ja se uusi kone, jonne noi olisi tarkoitus asentaa. .-D Aah, ollaan kyllä niin innoissamme noista peleistä, eilenkin tuli taas valvottua, kun Fikun kanssa juteltiin ja suunniteltiin kaikkia käytöntöjä, mitä sit toteutettais noissa peleissä. .-D Ainakin mietittiin, et rahakoodia käytettäis harkitummin, ettei simit saa aina heti kaikkea valmiina, ja tulis pelaamisen pientä haastetta. .-D Mut meidän ekalle yritysperheelle kyllä halutaan rakentaa kunnon yritys, että heti pieni poikkeus säännössämme, eh. .-D Sit muutenkin vähän harkitummin luotais perheitä, koska tossa ei oikeesti oo mitään järkeä, kun meillä on nyt niin paljon perheitä, että ehditään pelata niillä suunnilleen kerran vuodessa ellei harvemmin.. Ja voi että, Kaunialan valmissimejä mulla on hirmuinen ikävä! Tolta meidän nykyseltä koneelta Kauniala-naapurusto poistui itsellään, ja se oli kamala pettymys. .-( Mut nyt saadaan Kauniala vamissimeineen takaisin! Muutenkin tykkään ihan hirveesti kaikista simssin valmisperheistä, aw, ihanaa aloittaa niillä taas kaikki alusta. .-D <3




No voi tumajyvänen, taas on vapaatunti hurahtanut! Ja ehdin kertoa vasta eilisestä. .-D Pikaisesti tästä päivästä vielä: Mulla oli siis se bilsan välikoe, ja tiedättekö, mitä tajusin? Jos lukee liian hyvin, ei ehdi tehdä koetta, sillä lisätessään kaikki muistamansa epätärkeätkin yksityiskohdat vastaukseen, kestää kokeen teossa liian kauan! Mulla jäi yksi tehtävä kokonaan tekemättä, ja aikaa meillä oli siinä jotain 50 minuuttia, mut kun juutuin selittämään liian tarkasti, en kaikkea sit kerenny tekemään. .-P Mut ihan hyvin se toivottavasti meni, toivottavasti en unohtanut mitään tärkeää, ettei pisteitä sen takia jää niistä laajoista vastauksista pois. .-D Sit äikäntunnilla, kun meidän piti esseitä tehdä, mä vaan luin tohon bilsan kokeeseen. .-D Haha, lisää esseitä rästiin... No just tällä hetkellä mulla ei niin hirveesti oo tehtäviä rästissä onneksi, vähän vaan. .-D Mut täytyy oikeesti lopetella heippaa! .-)


Ainii, cdonista eilen huomattiin, et Mika ois uuden albumin tehnyt! En eilen ehtinyt vielä perehtyä kappaleisiin pahemmin, mut täytyy joku päivä, laitan tähän tän videon muistutukseksi. ,->

Kysymys lukijoille:
Simssin valmisperheet?
Vaihtoehto 1: Ihania <3
Vaihtoehto 2: Tylsiä .-P

Ei kommentteja: